|
|||||||
| Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 19 Mesajlar: 1,313
![]() |
Ligden çekilelim, oynasinlar oyunlarini!
|
|
|
#3 |
|
Striker
![]() |
Sonuna kadar savaşmak lazım,bu çapulcu sürüsüne fırsat vermemeliyiz.
Bu arada bu olayın devamı da var,çoğu önemli şey yazılmamış. Konunun asıl içeriği inci'dedir.Argo içerik mevcut olduğundan eklemedim. 2-3 gündür bunlar konuşuluyor Antu'da,İnci'de,Ekşi'de,Twitter'da. İsteyen olursa bana pm atsın.
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,126
![]() |
çok mantıklı şeyler var
özellikle hisse durumları
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
herşey i.b.b başkanı göksel gümüşdağın aracılığıyla emre bölezoğlu transferi ile başladı sonra cihan kamer ve topbaş yönetime sokuldu.çok doğru tespitler muhteşem bir video mahkemede savunmada bile kullanılabilir.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Olay pür olarak budur.
Fenerbahçe'yi yok etme değil ele geçirme operasyonudur. Aydın Doğan için vergi cezası çıkınca hisseler o kadar taban yaptı ki bir kaç gün,Yunanlı bir yatırım kuruluşu bir anda gelip hortum gibi korkunç komik bir paraya şirketin halka açık olan miktarın neredeyse tamamını beş,on dakika içinde gözümün önünde emdi(anlık hisse hareketlerini izleyebiliyorum). Aynı olay bizim hisselerde de oldu.Tabi burda soru kim aldı? Sanki biraz pahallıda aldı(eğer küme düşürülsek,CL'ye katılamaz isek) çünkü başka birinin(Yunanlı firma gibi) kapmasından korktu daha fazla bekler ise. Bunu alan kimse Fenerbahçe'nin milyar dolarlık ortak olduğu paya göz koydu.Bu yüzden bizi küme falan düşürmezler(düşüremezler değil),CL'ye katılmamızı engellemezler(engelleyemezler değil).İnsan bindiği dalı kesmez.Sadece Aziz Yıldırım'ın kellesi alınacaktır. Biz Fenerbahçe taraftarına da;bu Fenerbahçe'ye yakıştırılamaz bu yapan öder Aziz yıldırım neticede adamın biridir cezasını çeker Fenerbahçe yoluna devam eder masalı yutturulmaya çalışınılıcaktır. Aziz Yıldırım şike de yapmış olsa ne halt ederse etsin cebine tek bir kuruş para kaçırmamıştır bütün bunları Fenerbahçe'yi devleştirmek için yapmıştır. Birileri denetleyemeyecekleri hiç bir gücün oluşmasına meydan vermek istememektedir. Hatta kulübü sövüşleme ve siyasi emel doğrultusunda yapılandırma maksatlıdır. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
en son benim için geldiklerinde sesini benim için yükselticek kimse kalmamıştı gerçekten çok etkilendim paylaşım için teşekkürler
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Fenerbahçe bu ülkenin her dönem en büyük ve en güçlü kulübüdür..Biz bile şike yapmak zorunda kalmıışsak, rakiplerimiz alasını yapmıştır.
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Olaylar tahmin ettiğimiz gibi ilerliyor.
Federasyon Fenerbahçe CL'ye katılabilir kararı aldı.Akabinde Büyük Başkan tutuklandı. Bu şu anlama gelir şampiyonluk geri alınmayacak,takım küme düşürülmeyecek,Aziz Yıldırım hapse girecek.Lige eksi puanla başlayabiliriz. Olay artık basit.Fenerbahçe'nin %15 hisesi ele geçirilerek hem servet transferi yapıldı hem de kulübün içine sızıldı.Sıra yönetimi ele geçirmeye geldi. Şampiyonluk geri alınmayıp ligte de bırakılarak taraftara bal çalınıp buna karşılık Aziz Yıldırımın kellesi alınarak kulübün ele geçirilme operasyonu başlatılacak. Kongreye çok iş düşüyor.Aday bulmamız lazım. Bir önceki entry'de yazdıklarımdan farklı bir şey olmuyor döne döne aynı şeyi yazar hale geldim kusura bakmayın. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Striker
![]() |
Hani elin kolun bağlı kalır,hiç bir şey yapamadan kendini kaybedersin ya ?
Susuyorum...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|