|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Artislik Yapma !
Üyelik tarihi: Feb 2009 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,233
![]() |
![]() Radio France International'a konuşan Kamerunlu yıldız, çok önemli teklifler aldım. F.Bahçe de benimle ilgileniyor... Yalvarırım bırakın Radio France International'a konuşan Kamerunlu yıldız, "Çok önemli teklifler aldım. F.Bahçe de benimle ilgileniyor. Ancak başkan Aulas çok para istiyor, anlayış bekliyorum" dedi Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu Fransız basınında ısrarla vurgulanan Jean Makoun, Radio France International'a geleceği ile ilgili açıklamalar yaptı. Lyon'da üçüncü sezonunu geçiren Kamerunlu orta saha oyuncusu, çok önemli transfer teklifleri aldığını, kendisini isteyen kulüpler arasında Fenerbahçe'nin de bulunduğunu bildirdi. Makoun, "Fransa'da 10. sezonum ve artık başka ülkelerde şansımı denemek istiyorum. İzin çıkarsa ocakta ayrılacağım. Ancak başkan Michel Aulas bonservisim için çok para talep ediyor. Anlayış bekliyorum" dedi. Niang ve Dia'dan Fenerbahçe hakkında bilgiler aldığını ifade eden 27 yaşındaki ön libero, "Bana çok güzel şeyler söylediler. 40-50 bin taraftar önünde oynamak çok heyecanlı bir şey olsa gerek" diye konuştu. Lyon Başkanı Michel Aulas, Aston Villa'nın da peşinde olduğu Makoun'u satmaya hazır olduklarını bildirerek, "Ama bunun bir bedeli var" demişti. Aulas'un istediği rakamın 10 milyon euro olduğu belirtiliyor. Kamerun Milli Takımı'nda da forma giyen Makoun, tam 7 sezon top koşturduğu Lille'den 2008 yılında 14 milyon euro'ya Lyon'a transfer olmuştu. fotomaç
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
27 yaşında ve Fransa'da 10. sezonu!
Doğru mu acaba?
|
|
|
|
#3 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,124
![]() |
fotomaçsa direk yalandır...
|
|
|
#4 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
http://tr.wikipedia.org/wiki/Jean_Makoun
Sanırm doğru hocam
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|