|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Mesajlar: 1,082
![]() |
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nden (CAS) Fenerbahçe'ye kötü haber geldi. CAS, Fenerbahçe'nin geçici tedbir kararı ile Şampiyonlar Ligi'ne alınma talebini reddetti. Sarı-lacivertli kulüp, Şampiyonlar Ligi'ne yeniden dahil olmak için mahkemeden geçici bir tedbir alınmasını talep etmişti. Şike soruşturması nedeniyle Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nden men edilmiş, yerine Trabzonspor alınmıştı.
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
![]() |
Av.Emin Bozkurt : '' CAS tarafından alınan karar, davamıza yardımcı olacak bir karardır.'' demiş.
peki şimdi ne olacak?
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu ret başka ret
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
![]() |
radyoda dinleyince beynimden vurulmuşa döndüm, evet bu ret başka retmiş
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
cl ye tedbir koymayı red ettiler cl oynanacak
buda bizim elimizi dahada güçlendirecek tazminat konusunda sanıyorum iliklerini kurutacaz uefayla tff nin yada onlar bizi iyice tepeleyecekler
|
|
|
#6 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,126
![]() |
Ya Uefa psikolojik oyun yapıyor yada hakikaten her şey ortada biz darmaduman olucaz
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,198
![]() |
az da olsa ümidim vardı ama olmadı benim korkum bundan sonra siz bizi çiğnediniz diye olanca güçleriyle en ufak hatada üzerimize çullanmaları.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,609
Ben de bunu o ret sandım ya ŞL'ye alınma talebinin reddiymiş bu iyi madem ondan umudum yoktu hiç zaten.
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
CAS a davayı açarken kulüp ve avukatlarımız şampiyonlar liginin oynanmamasıyla ilgili tedbir talebinin reddedilme ihtimalinin yüksek olduğunu, bubn asıl davayla bir ilgisi olmadığını açıklamışlardı en başta.
Anladığım kadarıyla biz bakın bizim şampiyonlar ligi oynama hakkımızı yargısız infazla elimizden almayı, bizsiz şampiyonlar ligi oynatılmasın dedik. Onlarda hayır sizsiz oynatılacak dediler, Demek şimdi bizim haklı olduğumuz anlaşılırsa bizsiz olarak oynanmış şampiyonlar liginden dolayı kaybettiğimizi bize tazminat olarak ödeyecekler.
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 22 Mesajlar: 1,349
![]() |
şampiyonlar ligini real madrid içinde durdurmazlar barça içinde bundan bişe çıımayacağı aşikardı.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|