Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Spor Kulübü Haberleri > Medyadan haberler

Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 29-11-2011, 12:39   #1
HABERCİ
SarıKanaryalar Yönetim
HABERCİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
HABERCİ is on a distinguished road
Standart Fenerbahçe'nin UEFA Meselesinde Lütfi Arıboğan'ın mı Parmağı Var?

Beyaz Tv ekranlarında Göktuğ Seviçli'nin modere ettiği "Derin Futbol"da UEFA ve CAS tarafından yürütülen şike soruşturmasına dair çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Ömer Çavuşoğlu'nun konuk olarak katıldığı programda Ahmet Çakar, Fenerbahçe'yi UEFA'ya müfettiş Cornu aracılığıyla TFF yöneticileri Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı'nın şikayet ettiğini öne sürdü.

Arıboğan ve Helvacı'nın Uefa Yetkilisi Cornu'ya Fenerbahçe kirli , Beşiktaş ve Trabzonspor'un temiz olduğu bilgisi verildiğini ifade eden Ahmet Çakar, Lütfi Arıboğan'ın bu bilgiyi doğruladığını da sözlerine ekledi.

İşte Ahmet Çakar'ın olay yaratan açıklamaları

CORNU'YA HER ŞEYİ ANLATMIŞLAR
Geçen hafta içi sabah 9'da cep telefonum acı acı çaldı. İsviçre'de yaşayan çok yakın bir arkadaşım kulaklarıyla şahit olduğu bir yemeği anlatıyor. Otel ismi, lokanta ismi ve yenen menüyü açıklıyorum:

Yer Lozan, Cenevre'ye yarım saat kırk dakika araba mesafesi. Lozan'ın en lüks otelinin Japon restoranıdır. 3 tane adam oturuyor. Masada oturanlar Fransızca konuşuyorlar, zaman zamanda İngilizce konuşuyorlar. Arkadaşım menüyü bile almış. Onların yan masasında da benim arkadaşım oturuyor. Masada oturanlardan biri UEFA'nın başmüfettişi Cornu, diğerlerinde birinin adı Lütfü Arıboğan, öbürü de İlhan Helvacı. Ben arkadaşımın dediklerini söylüyorum. Beni de mahkemeye verebilirler. Cornu İstanbul'a geldiğinde, Savcı Mehmet Berk'in hiç bir şey söylemediği, buna mukabil federasyonda görevli 2 kişinin kendisine şifahen Fenerbahçe'nin durumunun vahim olduğunu, Beşiktaş ve Trabzonspor'da hiç bir şey olmadığını söylüyorlar.

SEN BİZDENSİN LÜTFİ

Ama nasıl kandırmış Cornu. Önce söylemek istememişler. Demiş ki; 'Evladım Lütfü. Sen yakışıklı bir Türksün, yaşın müsait seni önümüzdeki dönem UEFA'da görmek isteriz'. Adı İlhan Helvacı... Yolda görsem tanımam. Ve bir kişi daha onun isminin alamamış arkadaşım. Lütfi'ye diyor ki "Sen artık bizdensin, anlat" Lütfi bey İlhan Helvacı ile birlikte anlatıyor.

LÜTFİ ANLATMAYA BAŞLAMIŞ
Lütfi bey başlamış anlatmaya. Lütfi beyin Etik Kurulu'na soktuğu bir avukat varmış ve ismini bilmiyorum, bana anlatılanları anlatıyorum. İsmini bilmiyorum Etik Kurulu raporu sonucunda bir şekilde Fenerbahçe'nin durumunun vahim, Trabzonspor ve Beşiktaş'ta fazla bir şey olmadığı Cornu'ya söylenmiş. Ve Uefa'yı temsil eden Adam adlı bir avukat CAS mahkemesine yapmış olduğu itirazda "Cornu Türkiye'ye gittiğinde iki federasyon yetkilisinin (Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı) şifayen bunları söylediğini net bir şekilde CAS mahkemesine bildiriyor.

LÜTFİ ARIBOĞAN GÖRÜŞMEYİ DOĞRULADI
Bugün akşam saat 8'de Lütfi Arıboğan'ı aradım. İddiaları anlattım. Ve bunlara ne diyeceğini sordum. Bana 'Evet hocam TFF'ye CAS'tan böyle bir açıklama geldi. Ama o açıklamada sadece ikimizin adı değil, Mehmet Ali Aydınlar'ın da adı geçiyor. Cornu doğruyu söylemiyor' dedi.

ALİ KOÇ İŞİ UYANMIŞ
Ali Koç işi uyanmış. Ali Koç Gençlerbirliği maçından sonra basın mensuplarına bir açıklama yaptı. Ali Koç belli ki duruma ve bilgilere haiz. Ve şu anda Ali Koç entrikayı çözmeye çalışıyor. Ali Koç birden Fenerbahçe'nin menfaatleri için topa giriyor. Ama maçtan sonra çok ciddi anlamda CAS ve federasyonu ima eden açıklamalar yaptı. Ali Koç bir çok kişiden çok şey biliyor. Ali Koç bu durumu yüzde yüz biliyor.

http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ257979SXQ
HABERCİ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-11-2011, 12:56   #2
MURAD
Unstoppable
MURAD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
MURAD is on a distinguished road

ARtık Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur, deyişide kifayetsiz kalmaya başladı...
Eski 29-11-2011, 18:00   #3
KakavaN
T
KakavaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
KakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to behold

Alıntı:
MURAD isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ARtık Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur, deyişide kifayetsiz kalmaya başladı...
Aynen öyle uluslararası arenada bile birbirimizin kuyusunu kazar olduk ne yazık ki durum bu.
Eski 29-11-2011, 21:33   #4
ombudsman
SarıKanaryalar Yönetim
ombudsman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
ombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to behold

demekki neymiş ülke puanı diyenlere ithaf olunur
Eski 30-11-2011, 06:51   #5
canary yellow
Eski Açık
canary yellow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
canary yellow is on a distinguished road

M.Kemal Büyük Nutkun 220.vesikasında

“Hala bugün, sultani mektebinin salonlarını aleyhimizde konferans verdirmek için ecnebilere küşade bulunduranlar var, bu gibilere lanet…”
demiş.
Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar
(GİARDANO BRUNO)
canary yellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama