|
|||||||
| Fenerbahçe Kurumları Kulübümüze Ait, FB TV,Gazete, Resmi internet sitemiz, Fenerium, Tüm Tesislerimiz ve Stadımız hakkında herşeyin tartışıldığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Banned
Üyelik tarihi: Jun 2011 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 101
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
yakışır Fenerime
![]() Her konuda biz itaklit etmeye çalışan 8JK de Düzce'de arazi bakıyormuş. Öküze özenip şişe şişe patlayan kurbağaya dönecekler
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,851
![]() |
Topuk yaylası tesisleri ile çok önceleri görüşümü belirtmiştim.Tesisleşmeye kesinlikle karşı değilim.Ne kadar çok tesisimiz olursa;o kadar güçlü oluruz kanaatindeyim ama bu tesislerde ne yapılacak?Sorun burada!
Takım;yeni sezon hazırlıklarını yapacak;yani 1 ay orada kalacak!Hepsi bu kadar bence! Devre arası,Ocak ayında mümkün değil,zira oranın rakımı çok yüksek ve devamlı kar altında!Yani bırakın Fenerbahçeyi kar altında olan bir yere kışın kimse çalışmaya gitmez! Peki orası başka ne hizmet verecek?Ben bunu anlayamıyorum.Takımın yeni sezon 1 aylık kamp masrafı en fazla 1 milyon dolar olsun.Bu bizim kendi sahamızdaki 1 maçlık hasılatın yarısı!Yani,orası para mı basacak,anlayamıyorum.Belki bilmediğim birşey vardır ve çok merak ediyorum doğrusu... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Bildiğim kadarıyla Fenerbahçelilere (sanırım üyelere) tatil zamanlarında da hizmet edecek ve oradanda hasılat alınacak. Yani bir nevi otel
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Bence olucaktır
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#7 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Alıntı:
Ama yine de aktif olarak piyasaya çalışıp gelir getirecekse ne ala. Yoksa Yönetim Kurulu ve Kongre üyeleri için kasane olarak kalır.
|
|
|
|
|
#8 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sırf 1 ay için böyle bi tesis bana da mantıklı gelmiyor açıkcası umarım kulübün gelir sağlayacağı bi tesistir.
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
![]() |
Oranın mevcut durumda gelir getirmesi olanaksız.Futbol takımı kalsa da,basket veya voleybolcularımız kalsada,masraf olacaktır.Orada onlarca kişi çalışıyor,onların maaşları,alınan sebze,et,meyve vs,bunların hepsi masraf...
Daha önce dediğim gibi orasını kışın unutun.2000 metre rakımda sürekli kar alan bir yer.Kışın gündüzleri -5,geceleri ise -15 derece! Ancak,resimlerinden gördüğüm kadarı ile çok modern ve güzel bir tesis.En azından bizim!! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
![]() |
Valla yaylayı falan bilmem de bizi fena topuklayacaklar galiba!
![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|