|
|||||||
| Fenerbahçe Yönetimi Fenerbahcemizin Yönetimini Burada Tartışıyoruz |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Mali durum acaba ne yönde?
Hukuki ve mali konularda yönetim kuruluna güvenim tam ama bu kadar süredir transfer olmaması acaba mali konularla mı alakalı?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
Bildiğim kadarıyla son 3 sezonda maddi anlamda baya geriledi kulüp.Parayı har vurup harman savurdular biraz.Şu anda mali kriz yaşanıyormuş sanırım.
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
para yüzünden milyonlarca insanı delirten Guiza'yı bile yollayamıyoruz,burdan anladığım kadarıyla pek iyi değil
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biz dünya kulubüyüz gelirimiz giderimzden çok bilmem kaç bin de fenercelli var!
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
Mali durum eskisi kadar iyi değil. Sıcak para yani nakit pek yok. Neden diyecek olursanız,
geçtiğimiz sezon ocak ayında Fenerium tribünün 1907'ye ait kısmı 1907 derneğine 3 yıllığına toplam da 15 milyon euro'ya satıldı. O sıralarda Roberto Carlos kulüpte taksitlerin esnetilerek ödendiğini söylemişti. Hiç şaşırmamak lazım. Bu duruma düşmemizin dört sebebi var. 1-Daniel Güiza 2-Luis Aragones 3-C. Daum 4- Bu üç kümenin kesişim noktası Aziz Yıldırım
|
|
|
|
#6 |
|
kadıköyün boğası #9
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 548
![]() |
En zengin 19. kulüp ?
|
|
|
|
#7 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
mali durumdan hıc ama hıc sıkıntı oldugunu zannetmıyorum arkadaşlar..sagolsun aziz başkan her kurulda butcemızın git gide arttıgını para havuzu ıcınde yuzdugumuzu beyan edıyor
![]() bana kalırsa transferdekı bu kısırlık gıden oyuncuların (ne kadar dogru bılmıyorum) her fırsat bulduklarında klubu kotulemelerinden veya takıma adam getırecek kısılerın olmamasından kaynaklanıyor..her ne kadar hepimiz aykut kocamanı sevsekte avrupanın buyuk kluplerının buyuk oyuncuları ısmını ılk defa duyuyor..ısmımızı duyuracak oyuncuların sayısıda bır hayli azaldı..bence kısırlık bundan dolayı 3-4 sene oncesıne kadar hakan bilal kutlualp tı sanırım o vardı ve bu işleri iyi beceriyordu..alex anelka ortega hoijdoonk ve nicelerinin gelişinde buyuk payı vardı..ama hain çıktı oda gozum her ne kadar arasada olelerine bu klup kapılarını acmayacaktır
|
|
|
|
#8 |
|
Müdavim
![]() |
Mali durum konusunda durum ne bilmiyorum ama yönetimimizin çok büyük projeleri var bu yatsınamaz bir gerçektir.Belki bu yüzden bazı sıkıntılar olabilir fakat önümüzdeki 5 yıl sonrasında kasamızın dolacağına eminim.Emekler boşa gitmez değil mi?
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
mademki para var
biz niye göremiyoruz? hani transferler? hani iyi kadro nerde? pardon, voleybol takımına 3 kamyon oyuncu aldık. spor kulübüyüz ya
|
|
|
|
#10 |
|
Müdavim
![]() |
Senin voleybol takımın bu sene avrupada şampiyon olucak inşallah.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|