|
|||||||
| Anketler Fenerbahçemizle İlgili Anketler |
| Anketimiz: Fenerbahçemizin Bank Asya 1. Lig'te Oynama Talebini Destekliyor musunuz? | |||
| Evet sonuna kadar destekliyorum |
|
27 | 93.10% |
| Hayır desteklemiyorum |
|
2 | 6.90% |
| Katılımcı sayısı: 29. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bu onurlu davranışın sonuna kadar arkasındayım olması gereken budur bence.
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
bu bank asya liginde oynama isteği evet ben şikeciyim şike yaptık demekle eşdeğerdir.idam sehpamı kendim tekmeliyorum demektir.takım ligden çekilmelidir. hayat, fenerbahçe sevdası sadece futbol değildir.alın temiz futbolunuzu kendiniz oynayın biz yokuz demeliydiler yönetim basiretsiz ve beceriksizdir.bunun örneğini geçen yıl taurisi olayında gördük kime dava açtılar kimden tazminat aldılar.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 22 Mesajlar: 1,501
![]() |
süper ligde bizi tutmalarının tek sebebi bizim üstümüzden yayıncı kuruluşun hesapları olması bu sayede diğer kluplerinde yolunu bulması.
ben bu yılki kadar insanlardan nefret etmedim hayatımda, hele de son iki gündür.birilerini gırtlamam an meselesi. bu ligde bu ********lerin bu adilerin arasında yerimiz yok. yokluğumuz bizlere değil bu yavşaklara en büyük ceza olacak.bank asya 2.lig 3.lig bölgesel vs nere olursa olsun nolursa olsun omurgalı durmalıyız bu kancıklar karşısında yeter be.oyuncak ettiler.cılkı cıktı herşeyin
|
|
|
#4 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
Alıntı:
biz Tff'nin bizi görmezden gelip lig 2.sini şampiyonlar ligine göndermesine tepki gösteriyoruz
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
![]() |
o zaman hakkını ahim de cas da ararsın beni bank asya ligine gönder diye yalvarmassın zaten tff nin de istediği bu ölümü gösterip sıtmaya razı etmek yine tuzağa düşüyoruz.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Yaş: 41 Mesajlar: 2
![]() |
tüm pilanlar bir sene öncesinden yapılmış biz neyin tartışmasını yapıyoruz.savcılardan biri gs diğeri ts fenerbahceyi kötü sıkıştırdılar sahada yenemeyenler savcılarla bitirdi işi 4 yıllık bir araştırma olsaydı türk futbolundaki tüm şikeci takımlar meydana cıkardı bunu bildikleri için 6 ayda bitirdiler işi.işin garibi secimlerden sonraya bıraktılar bu olayları.
fb yöneticiler işi sıkı tutum bundan sonra radikal kararlar almalıdır bunların arasında üstü kapalı siyaset yapmalıdır.yayın haklarını ve reklam gelirlerini kendi ayarlamalıdır tüm fb taraftarlarını bi araya getirip organize etmelidir.bizi üç kuruşluk adamlara şikayet eden adnan polatı gs asla unutmayacagız.intikamımız acı olacak bunu tüm türkiye görecek.tabi yöneticilerimiz bunu becere bilirse |
|
|
|
|
|
#7 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
destekliyorum, zira şu dakikadan sonra süper ligde oynamamız, büyük sorunları beraberinde getirecektir. içeride dışarıda oynanan her türlü maçta skandallar yaşanacak, neredeyse iç savaşa sürükleyecek tatsızlıklar yaşanacaktır bence..
şu 1 aylık süreçte bile ne dostlarımızı kardeş dediğimiz insanları kırdık bu olayar yüzünden, daha niceleri olacaktır.. tanımadıklarımızla kimbilir neler yaşanacak.. o yüzden, bu ikiyüzlü ******** basiretsiz tff uyguamalarına tepki olarak ligden düşürülme isteğimizi yerinde buluyorum.. fenerbahçesiz bir süper lig süper lig olmaz. görsün lig tv yöneticileri bakaım fenerbahçe derbisinin olmadığı bir ligde neler olacak.. hukuki süreç devam etsin ayrıca sonuna kadar.. en değerli avukatları tutalım, nasılsa 7-8 ayda sonuçlanacak o dava.. o davanın sonuçlarına göre tazminat davaları açılsın dağıtalım ortayı.. yabancılardan gideceklemi var.. gitsin. bize bu zamanlarda cengaver gibi yürekleriyle oynayacak adamlar lazım. biz bize yeteriz... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
![]() |
türkiyedeki dava sonuçlarına bel bağlamıyalım çünkü ülkemizdeki adalet sistemine güvenmiyorum.ahim ve cas bu işin adresi.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,436
![]() |
Farkındamısınız özelliklede 2011 yılında artarak spor kamuoyunun %70-80 civarı hep fenerbahçeyi konuştu, yazdı, çizdi ve analiz etti. Bu durumu kullanıp kamuoyundan soyutlanarak izole olmalıyız ve tüm hesaplarınımız sadece bizle ve bizim olsun.
Kararın açıklanış biçimi ve Ali Koçun üslubu çok hoşuma gitti. Ve eminim taraftarlarımızın büyük çoğunluğununda gitmiştir. Bunun yapılması Türkiyede birtakım dengeleri değiştirecektir. Kulüpler birliği bşk.aziz yıldırım istifa etti, nihat özdemir istifa etti, camiada bir kenetleniş taraftarlarda aşırı bir duyarlılık var. Hem yaşanılması olası iç asayiş sorunları bakımından hemde bizim Türkiyenin en büyük camiasının yıpratılıp kamuoyundan yara almasını sağlamanın ne olduğunu göstermk için tarihi bir fırsattır bu. Yırtıcı hayvanların hesap etmedikleri tek şey, bekledikleri yağmurun yağmayarak genç yaşta ölmeleridir. Fenerbahçe sporun yağmuru ve can suyudur, görsünler bakalım onsuz futbolun ne kadar anlamsız ve ucuz olduğunu.....
|
|
|
|
#10 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,085
![]() |
Alıntı:
Fikirlerinize katılmıyorum. Savcılar işlerini yapıyorlar. Belki bu arada hata da yapıyorlar; fakat maksatlı görev yaptıklarını söylemek hatalıdır. Bizim yöneticilerimiz bazı olaylara karışmışlar. Burası gerçek. O yaptıkları suç mu değil mi, yasal delillerle ispatı mümkün mü, mahkeme orasına bakacak. Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık çok güzel söyledi: "Ben 20 senedir shporun içersindeyim. Bu şike ve teşvik her dönemde olmuştur. Fakat bu sene bir kanun z-çıkarttılar ve kanun çıkartılınca bir tren kazası oldu. Bu sene lokomotifin en önünde Fenerbahçe olduğu için, en büyük hasarı Fenerbahçe aldı. Eğer önde başkaları olsaydı, aynı hasarı onlar alırdı" dedi. Fenerbahçe kendisine karşıt olan kesimlerin eline iyi bir malzeme verdi. Şimdi onlar bu malzemeyi kullanıyorlar. Fakat savcıları komplonun - düzmecenin içersinde görme fikrine katılmıyorum. Bu bakış açısı yanlıştır, çarpıktır. Öte yandan Ali Koç'un açıklamasını sonuna kadar destekliyorum.
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|