|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fenerbahçemizin ne şampiyonluk nede kupa büyüklüğü büyüklüğünü desteklemez rahmetli islam çupinin dediği gibi fakat bu biraz anlaşılmayan eksik kalmış eksik yazılmış bir büyüklük yazısıdır fenerbahçenin işte ne kupa nede şampiyonluk büyüklüğü olmadığının sırrını ben şimdi burada açıklıyorum.
haddim olmayarak hani ben hep derim ya fenerbahçeyi çekin ligden diye devamlı yazarım yorumlarımda hadi feneri ligden çektik amatör kümede oynamaya başladık işte fener düşmanı bu ezikler var ya bize karşı 17 ye 1 olan ezikler bu sefer kendi takımlarını bırakıp yani süper ligi es geçip amatör küme maçlarında dahi fenerbahçenin rakiplerini desteklerler seyrederler işte fenerbahçe nereye gitse bu ezikler gibi düşünenler hep fenerbahçenin peşinden gelirler fenerbahçenin görülüpde anlaşılmak istenmeyen büyüklüğünün sırrı buradadır ben asla fenerbahçenin oynamadığı ne bir ligi nede bir futbol maçını seyrederim asil bir fenerbahçe taraftarı olarak
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
İSLAM ÇUPİ BUNUDA YAZMIŞ AMA.
21 Kasım 2000 Salı günü de şunları yazmış İslam ağabey: "Şu ihtiyar yaşımda şimdi düşünüyorum. 1990 yılından sonra İstanbul mahallelerinde çocuklar niye Fenerbahçe'yi tutsunlar? Niye Fenerbahçeli olsunlar? Fenerbahçe'nin, ne Türkiye'de saha tarihi olan o yerden ayağa paslı dantel örer gibi oyun şekli kalmış ne de en teknik adamların o çatı altında toplanacak niyetleri... Fenerbahçe artık ne Milli Takım'a en fazla veren oyuncu ne de gol kralı çıkaran ekiptir. Türkiye'nin bütün şampiyonluk rekorları Fenerbahçe'nin elinden uçmuştur. Ne kalmıştır isminden başka bu vatanda?
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 |
muavfak işte bende bu son durum tespitini yaptığımda büyüklüğü böyle adlandırmaktayım
aslında feneri sevmeyenler var ya fenerlilerin dışındakiler islam abi neden feneri tutmasdıklaının sebebini yazmış ama şimdi o seneden daha çok hem feneri tutmak krallık gibidir babadan çocuklara geçer bu yüzden hiç sorun olmaz
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
Ali abim ezikleri susturmanın tek yolu var :
Kupaları alacaksın,kapağı takacaksın Öbür türlü salyalı ağızlardan çıkan her türlü şakaya katlanacaksın
|
|
|
#5 |
ama bizim bu yolu denememizde kesin fayda sağlar bu ülkede
bir nebzede olsa fenersizliğin nemenem bir mok olduğunu görsün inbe ezikler
|
|
|
#6 | |
Alıntı:
Davullar,zurnalar,horonlar,havai fişekler,partiler gırla gider Bizde ligden çekildiğimizle kalırız Dediğim gibi başımızdaki adam futboldan elini ayağını çekseydi Yada tamamen bıraksaydı zamanında Şimdi eldeki güçlerle öyle bir takım kurmuştuk ki almadık kupa bırakmamıştık İşte o zaman ezikler 3.Lige düşmekten beter olurlardı Şurada üstüste 3 sene bile şampiyon olamadık Ki bizim Lyon örneğinde olduğu gibi 6-7 sene şampiyon olmak için gücümüzde vardı Bonkör bonkör puanları ve şampiyonlukları dağıttıkça Ne biz büyüyeceğiz (kimse kusura bakmasın,kupasız büyüklük olmaz) Nede eziklerin ağızları kapanacak
|
|
|
|
#7 | |
Alıntı:
yok fatihim kazı ayağı öğle değil kırkbirinci gün moloz moloz düşünmeye başlarlar ülkede futbol biter
|
|
|
|
#8 | |
Alıntı:
O da nerden baksan 3 ayda zor çıkar 3 ay sonra bir daha yakarlar Esamemiz okunmaz Dediğim yöntemle ezmek en iyisi Ama bu başkanla imkansız
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
büyükbabam neden Fenerli olmuş bu sene daha iyi anladım
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|