|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
![]() |
Başkan Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık konuştu: İddianamebile hazırlanmamışken, sayın UEFA Başkanı, bu süreç hakkında nasıl bilgisahibi olur? Kendisi hakkında suç duyurusunda bulunma hazırlığı yapıyoruz.
FANATİK'e konuşan Faik Işık, UEFA Başkanı Platini hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. Işık, "Başkan Yıldırım, kendisine bir mektup yazıp, şikayetini dile getirdi. Platini, yaptığı açıklamada, mahkeme sonucunu önceden söylemiştir. 'Mahkeme sonunda neler olacağını herkes görecektir' sözlerinin temel dayanağı nedir? İddianamenin hazırlanmadığı bir süreç yaşanırken, sayın UEFA Başkanı, nasıl olabilir de sürecin sonuyla ilgili bilgi sahibi olabilir. Bu konulara açıklık getirmesi ve peşin bir hüküm vermesi nedeniyle kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağız" diye konuştu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kocaman Adam
Üyelik tarihi: Sep 2011 Futbolcu: 21- Selçuk Şahin Yaş: 36 Mesajlar: 152
![]() |
günümüzün adil(!) ve uygar(!) ve medeni(!) dünyasında kimi kime şikayet edeceksiniz...platini denen soytarının ağa babası sarkozy bile cücük kadar boyuyla dünyayı karıştırıyor...bu dünyada nato,bm,ab,abd olduğu müddetçe ne fifada hukuk olur ne uefada ne casta...
|
|
|
#3 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,436
![]() |
Fransa Ligue 1 patronu bile "platini yunanistan ve Türkiyedeki şike kaosunun avrupaya yansımasını iyi yönetememiştir, derhal istifa etmelidir" diyor. Kendi vatandaşı platini yöneticilik konusunda bir b.k bilmiyor bıraksın gitsin diyor.
Avrupa ise yahu, kendi ülke vatandaşı bile neler diyor, avrupadaki kulüp ve ulusal bazda birçok cas davası açılıyor. Ne iş? diyen yok..........
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,085
![]() |
Platini Türkiyete gelecekmiş. Bir an önce şikayet dikekćesi verikse,
savcı Platkniyi ifadete çağırıp, sen benim gizli dosyamı nereden biliyorsu. bakalım dese, Platini korkudan çözülüp dovruyu söylese ve Türkiye'den fanca ile filanca bana dosya getirdiler dese... Olur mu? Valla olur mu, olur.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|