|
|||||||
| Fenerbahçe Yönetimi Fenerbahcemizin Yönetimini Burada Tartışıyoruz |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 18
![]() |
Sayın yönetim kurulu üyeleri,lütfen artık futbol takımımızdan kimseyi satmayın.Belliki bu ligi oynıyacağız,bize yapılan haksızlıklara en iyi cevabı sahada verelim,böylesi bir fırtınadan sonra yıkılacağımızı düşünenlere,bize çamur atanlara,ispiyon edenlere ve bu günleri bayram ilan edenlere şu anki kadromuz gereken cevabı verebilecek güçtedir.
Sorun bütçedeki 20 milyon € açıksa Lugano ve Santos un bonservis bedelleri ve yıllık ücretleri(17 milyom €) ve 12. adamın inanılmaz katkısı sanırım bu açığı kapatmaya yetmiştir.Siz yeterki kadroyu koruyun ,bizim katkımız devam edecek,eminim sizlerinde.... Bu yaşadığımız berbat günlerin üzerine,kadroyu dağıtarak tuz biber ekmeyeceğinizi,aksine halen yapmış olduğunuz gibi özveriyle çalışarak yaralarımızı sarmamıza yardımcı olacağınızı bilmek ve bunu sizlerin ağızından duymak bize güven ve moral verecektir. |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,085
![]() |
Bu güzel yazıyı Facebook'ta da paylaşayım.
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 22 Mesajlar: 1,349
![]() |
emenike den de 1 milyon kar ettik onuda ekle
bence o kadar kötü durumda değiliz artık adam satmaya felan gerek yok taraftar olarak somaliye yapılan yardımın iki katını da yaparız. yeterki Fenerbahçemize birşey oLmasın
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
Bu seneki takımdan bir şey beklemeyin arkadaşlar
yani bir şey yapamayız demiyorum,yapsakta yapmasakta ne olacak onu diyorum.
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Mesele takımdan bir şey bekleyip beklememe değil aslında Murat.
Mühim olan teoedeki irade. Takımı motive edecek yönetim iradesi lazım. Bizde asıl o eksik.
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
yönetimin bu süreçte hiç B planı olmadı
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Ne "B" si! Plan yapacak adam nerede?
Murat Özaydınlı ifade vermeye çağırıldı, artık gıkı çıkmıyor. Yönetimdeki herkes "ya beni de çağırırlarsa" diye kaygılanıyor. Bu yönetim 3 Temmuzdan beri kroke vaziyette. Plan falan yapacak halde değil.
|
|
|
|
#8 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
korkum şudur ki
Ali Koç'un hiçbir şeyden haberi olmayıp diğerlerininde kenara çekilmeleri
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,436
![]() |
Olağanüstü kongrede seçim kararı ivedilikle alınsaydı ve camianın ortak noktada birleştiği birisi başkan olsa ve aziz yıldırım da aklandıktan sonra tekrar başkanlığa gelmesi en büyük dileğimdir. Minareyi çalan kılıfınıda hazırlamıştır herhalde, aziz yıldırımın aklanması pek olası değil gibi ama şayet bu olursa o zaman fenerbahçeyi nasıl tutacaklar merak ediyorum.
Grogi durumdaki boksör haline geldiğimiz için yurtta ve avrupada yeteri kadar lobi yapamadık, buda camiamızın eksikliği idi. Bunca travmadan sonra ben bunu normal karşılıyorum, vede diyorumki derhal kararlı dik ve güçlü bir yönetimin gelmesi ve fenerbahçenin zaten tekrar tüm rakiplerinin korkulu rüyası olacağı o güzel günleri erkene çekmesi gerekmektedir.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|