|
|||||||
| Fenerbahçe Yönetimi Fenerbahcemizin Yönetimini Burada Tartışıyoruz |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
F.Bahçe kongre kararı aldı!
Fenerbahçe yönetimi, saat 17.00'de açıklayacak. 09/07/11 15:28 Fenerbahçe'nin saat 17.00'deki basın toplantısının ana maddesini HTSPOR.COM açıklıyor. Futbolda şike soruşturması kapsamında en büyük darbeyi yiyen Sarı-Lacivertli yönetim, kongre kararı alacağı öğrenildi. 13 YIL SONRA İLK KEZ Şike soruşturması kapsamında Başkan Aziz Yıldırım'ın tutuklanması istemiyle mahkemeye sevkedilmesi nedeniyle kendi arasında toplanan yönetim kurulu büyük bir ihtimalle kongre kararını açıklayacak. Bu süreçte kongreye gidildiği takdirde yeni başkan seçilecek. Bu durumda Aziz Yıldırım'ın 13 yıllık başkanlık görevi sona erecek.
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,847
![]() |
Nihat Özdemir konuşmasında biraz aba altından sopa gösterdi gibi geliyor bana.Konuşmasını biraz özeti de taraftara verdiği mesajdı.Taraftara büyüklüğnüzü gösterin şeklinde açıklama yaptı.Umarım kötü şeyler olmaz,Allah korusun
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,436
![]() |
kongre mongre havası yoktu basın açıklamasında. bu mahkeme tez kararını açıklamalıdır. yoksa olan fenerbahçe camiasına olur. ne olursa olsun aziz yıldırım iyi işler yapmıştır bu memlekete ama mahkeme tertemizdir dese bile bırakmalıdır. ve kaybedilen prestijide ancak ali koçun başkanlığında minimize edebiliriz.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
Helal olsun Nihat Özdemir çok güzel konuştu,yarın da biz konuşucaz inşallah.
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,085
![]() |
Kongre mongre dememişler. Zaten Aziz Yıldırım'ın tutukluluğu ile ilgili karardan bir kaç saat önce kongre açıklaması doğru olmazdı.
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 19 Mesajlar: 1,313
![]() |
Nihat Özdemir'in ne diyecegi belliydi zaten, beklenenleri söyledi okadar
|
![]() |