|
|||||||
| Fenerbahçe Ülker Fenerbahçe Basketbol Erkek Takımımız Hakkında Herşey |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 92- Issiar Dia Yaş: 24 Mesajlar: 367
![]() |
Fenerbahçe Ülker’de teknik menajerlik görevine Aydın Örs getirildi. Ertuğrul Erdoğan ise antrenörlük görevine devam edecek.
NTV Spor Güncelleme: 19:43 TSİ 10 Haziran. 2010 Perşembe Fenerbahçe Ülker'de teknik menajerlik görevine Aydın Örs getirildi. Adı Beko Basketbol Ligi’nin yeni ekiplerinden Medical Park Trabzonspor ile anılan Aydın Örs, son şampiyon Fenerbahçe Ülker’in teknik menajerlik görevine getirildi. Bogdan Tanjeciv ile yollarını ayıran Fenerbahçe Ülker, takımın 2009-2010 sezonundan şampiyonluğa ulaşmasında büyük rol oynayan yardımcı antrenör Ertuğrul Erdoğan ile yola devam etme kararı aldı. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Youth Coach
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,350
![]() |
Bugün aldığımız 3. güzel haber.
Ama sanırım kesin değil ?
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Allahım bugün verdikçe veriyor, verdikçe veriyor
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,198
![]() |
bu teknik direktörlerle gerek bayan baskete gerek bayan voleybola alınan yabancı ve kaliteli oyuncularla türkiye bize dar gelir artık ben avrupadan kupa istiyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
başlıkta patron diyor içerikte hoca hala Ertuğrul Erdoğan diyor
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Aydın Örs menajer olarak getirildi. Erdoğan hoca ise antrenör
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#7 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Harika bir haber. Çok seviyorum Aydın Örs hocamızı
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
mahmut uslunun istifası meyvasını verdi.aydın hocayı mahmut uslu ekarte etmişti.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,750
![]() |
seneye çıta yükseldi
|
|
|