|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malumunuz üzere Ankaragücü maçında bizim tribün için satılan biletlerden
Bursa'lıların da alacağı spekülasyonları yapılmıştı,o konuyla ilgili saptamalarım : Şimdi Bursa'lı olupta birazcıkda akıl sahibi biri o tribünden bilet almaz Alırsada sonuçlarına katlanacağı bir filmin içinde bulur kendini Artık gözünü mezarda mı açar,yoksa yoğun bakımda mı bilemem Bunu tasvip ettiğim için söylemiyorum ama malum sonuçlarda bunlar Lakin bence burada asıl amaç son maç Fenerbahçe'ye nasıl ceza aldırırız hesabı Ankaragücü maçında bizim tribünlerde çıkacak kötü bir kavgada Bilhassa (Allah korusun ama) bıçakla adam yaralama ve hatta adam öldürme durumunda Trabzon maçını seyircisiz oynama olasılığımız çok yüksek Bu nedenle maça gidecek taraftarların bu konuda çok duyarlı olmaları gerekirken Asıl iş başkanımıza ve yönetim kurulumuza düşüyor Yukarıda belirttiğim olayın olma ihtimali çok uzak değil Bu nedenle kulübümüzün bu tarz bir provakasyonu ve ardından alacağımız cezayı engellemek adına Şimdiden girişimlere başlaması ve maç gününde stadda gerekirse olaylara direk müdahale etmeleri gerekiyor Çünkü Fenerbahçe'nin Ankaragücü'ni yenme ihtimali çok yüksek olduğundan Kutsal ittifak son maçta son kozlarını oynamak isteyecektir Son olarak bugün cinconun Antalya'ya yenilmesiyle birlikte 8taş'ın ligi 3.bitirme olasılığı arttı,nitekim baldızlar aynı puanda Ligi 3.bitirmek için en azından Bursa'dan puan yada puanlar alması gereken ezikler bakalım ne yapacaklar ?
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
fener tribününe hiç bir bursalı girmez
bu maçta olay molayda olmaz allahın izniyle fener babalar gibi koyar gelir
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,085
![]() |
Bence de yenip geliriz. Ama korkulu rüya görmektense uyanık yatmak iyidir. Denizli faciasını ve o sezonki şer cephesini unutmamış bir camia olarak uyanık ve tedbirli davranmak zorundayız. Bu akşam Ankaragücünü katlayıp, haftaya Kadıköy'deyiz evelallah
|
|
|
|
#4 | ||
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
Alıntı:
Alıntı:
Benim derdim o değildi aslında Mesele tribünlerde çıkacak bir olayın son hafta seyircisiz kalmamıza vesile olması Allah korusun benim korkum bu
|
|
|
|
#5 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Ankara'yı yendik. Şimdi sıra 8taş'da
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|