|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,084
![]() |
Fenerbahçe, uzun süredir gündeminde olan Sezer Öztürk için kulübü Eskişehirspor’la büyük ölçüde anlaştı.
5 YILLIK SÖZLEŞME Radyospor’dan Özgür Sancar’ın edindiği bilgiye göre, sarı lacivertliler Sezer’le 5 yıllık sözleşme karşılığında yıllık 1.200 euroya anlaşırken, bonservis konusunda da Eskişehirspor’la anlaşma aşamasına geldi. Tarafların 3 buçuk ya da 4 milyon euronun yanı sıra Bilica’nın bonservisinin kırmızı siyahlılara verilmesi çerçevesinde anlaşma zemini oluşturdu. SEZER ÇOK TEMKİNLİ Sezer Öztürk ise gelişmelerle ilgili son derece temkinli davrandı ve her türlü kararı Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’a vereceğini söyledi. KULÜBÜM VE BAŞKANIMIZ EN İYİ KARARI VERECEKTİR Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Sezer, Her transfer döneminde ismim geçiyor. Şu sanda lig bitmedi. 3 hafta kala transferle ilgili bir yorum yapmak istemiyorum. Eskişehirspor’un futbolcusuyum ve burada mutluyum. Başkanımız Halil Ünal’a çok şey borçluyuz. Taraftar beni bağrına bastı. Bu nedenle transferimle ilgili olarak Eskişehirspor için en iyisi ne ise, en doğrusu hangisi olacaksa bu yönde karar vermek istiyorum” dedi. HALİL ÜNAL’IN SÖZÜNDEN ÇIKMAM; KULÜBÜMÜN MENFAATLERİ ÖNEMLİ Sezer kulübü tatmin edecek rakamlara ulaşılması durumunda her şeyin konuşulabileceğini ifade ederek, “Kulübümü çok tatmin edecek rakamlar varsa, başkanımız da uygun görürse her şey konuşulur. Başkanımız ne derse o olur. Sözünden çıkmam. Kulübün menfaatleri var. Bu doğrultuda karar verilecektir. Şu anda tek düşüncem kalan 3 maçımızı kazanıp, ligi 5. bitirmek” şeklinde konuştu. ŞU ANDA SADECE KALAN MAÇLARI KAZANMAYI DÜŞÜNÜYORUM; 5. OLMAK İSTİYORUZ Milli futbolcu, Eskişehirspor’a çok şey borçlu olduğunu belirterek, “İyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Her şeyi takımıma borçluyum. Çok kaliteli bir kadromuz var. İyi oynamam da takımın başarısıyla bağlantılı. Takım arkadaşlarım ve hocamıza teşekkür ediyorum. Eskişehirspor taraftarı beni çok seviyor; onların büyüklüğünden söz etmeye bile gerek yok. Muhteşem bir taraftar. Şu anda sadece kalan 3 maçımızı kazanmayı düşünüyoruz. Ama size daha önce de söyledim. Ben yapabileceklerimi biliyorum. Büyük takımların hepsinde direkt oynayabileceğimi düşünüyorum” diye konuştu. (Radyospor) http://haber.gazetevatan.com/fenerba...74978/5/Manset
|
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
bize gelirse kendine yazık eder ilk 11 oynayamaz sistem müsait değil
yada kanada mahkum ederiz bizde eskir özere olduğu gibi
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gelsin aykut hoca sezeri oynatır
|
|
|
#4 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
Alıntı:
Aykut Hoca hakedene herzaman formayı vermiştir.Özer e fazladan vermiştir hemde Sezer e de o şansı verecektir
|
|
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
yahu kaç kere Özer serbest oynadı ki
Bursa maçında attığı bir pas var Alex dışında Türkiye'de o pası atan adam yoktur Sezer'e şans verir vermesinede hangi bölgede verecek Alex'imi kesecek Emre'yimi kanata koyarsak sadece adamın yeteneklerini köreltiriz
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|