|
|||||||
| Futbol Maç Analizleri Fenerbahçemizin maçlarının öncesi ve sonrasını, takım kadrosunu skoru ve oynanan futbolu analiz ettiğimiz forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Jan 2012 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 28 Mesajlar: 2
![]() |
fenerbahçe seneye küme düşürülünce bu futboluyla bi daha süper lige felan gelemez. ikinci ligde onikinci sıradaki takıma karşı oynadığı futbola bak. bu demektirki süper lig fenerbahçeden uzun bir süre kurtulmuş olacak
|
|
|
|
|
|
#3 | |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,750
![]() |
Alıntı:
fenerin 2.lig takımıyla yaptığı maçı seyrediyorsun üşenmeyip forumumuza üye oluyorsun yürü be ezik kim tutar seni
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,739
![]() |
2. lig liginde altındaki takıma karsı bu oyun
helal olsun hepinize ya as kadroyla cıktık resmen bide |
|
|
|
|
|
#5 | |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,750
![]() |
Alıntı:
İlk 11 de sadece Stoch, Emre ve belki Baroni. Tüm defans yedek kadro idi. Alex ve Topuz sonradan girdi.
|
|
|
|
#6 | |
|
Artislik Yapma !
Üyelik tarihi: Feb 2009 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,233
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,436
![]() |
Arkadaşlar ne bekliyordunuz? 11-0 15-0 gibi bir skormu?
Unutmayın futboldada saygı vardır. Konsantrasyon bu tip maçlarda gevşek olur bu normaldir. Ayrıca şu buraya üye olan arkadaşada iki çift lafım var; burası sizin veya başkalarının forumlarına benzemez. Bu forum Türkiyenin en elit ve demokratik taraftar forumudur. Burada kişi yada kurumlara hakaret edilmez, birilerine kasten bilenilmez. Doğru bildiğimiz neyse onu yazarız. Sizin gibi fanatizmin doruğunda ve dünyadaki renkleri sadece iki tane olarak görmeyiz. Yazık sanada senin gibi kara düzen ve ilkel taraftarlarada.....
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Jan 2012 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 32 Mesajlar: 26
![]() |
Neden sizin gibi düşünmeyen insanlara saygi duymuyorsunuz takim kötü oynuyor şimdi kalkip fenerliyim diye öveyimmi bir a takim yada b takimi ekonomik açidan kötü gidişini iyi bir motivasyonla kazanca çevirip kendisinden ekonomik olarak kat kat güçlü fenerin önünde hemde birkaç defa şampiyon olarak bitiyorsa fenerbahçeli oyuncular niye bunu yapamiyor biz dahami kötü takimiz hayir bizm oyuncularimizin 100de 50 si kötü niyetli fenere sadece para için geliyorlar maalesef şimdi alem üstümüze çullanirken bu takimin mazeret üretme yerine firtina gibi oyun oynamasi lzim ayakkabiniz varmi topunuz ve sahaniz varmi biraksinlar şu yerim dar gelin ayaklarini bu gün bu takim kötü oynayabilir kaybedebilirde ama fenerin oyuncularinin örneğin antepli oyunculardan daha az koşmaya hakki yok ve kimseninde kalkip bu oyunculari savunmayada hakki yok sadece masa başinda ve gece kulübünden çikarken profeyonel olunmaz beyler bu gün fenerin karallarindan biri vefat etti lefter hemde yilarca hizmetettiği şerefli takimini akibetini kötü görerek allah bu takimi bu hale düşürenlerin belasini versin ve bunlar isterse fenerli olsun hiç farketmez şimdi benide atacaksaniz atin bu forumdan 32 yaşindayi kendimi bildim bileli fenerliyim vallahi billahi tallahi ben artik kiytirik türkiye upasini alamamakla dalga geçilmek istemiyorum ve içinde bulinduğumuz şu günlerde takimimin birakin şike yapmasini adinin dahi geçmesini istemiyorum ve herşey bir yana takimimin bu hirs yapip adam gibi top oynamasini istiyorum... çok şeymi istiyorum bana olmaz demeyin biz fenerbehçeliyiz övinmemizle değil mütevaziliğimizle anilm ak istiyorum real madrit gibi değil barcelona gibi ...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
sende kıytırık olduğunu ifade etmişsin biz o kupayı alırsak o kupa kıytırık olarak adlandırılıcak.biz o kupayı alamadığımız için popüler o kıytırık kupa..
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,124
![]() |
Alıntı:
kendi takımını 2.lig takımı pozisyon manyaa yaptı biz hiç deilse pozisyon vermedik... gerçi böyle düzeysiz salak adamlara mantıklı açıklamalar yapmak ne kadar akılcıl orasını bilemem...
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|