|
|||||||
| Anketler Fenerbahçemizle İlgili Anketler |
| Anketimiz: Fenerbahçe hisselerinin %51'i borsaya açılmalımıdır? | |||
| Evet |
|
1 | 11.11% |
| Hayır |
|
8 | 88.89% |
| Katılımcı sayısı: 9. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Evet Açılmalıdır
Hayır Açılmamalıdır |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Abi bu anketi açmanızın bir sebebi var muhakkak. Ben anlayamadım. Borsaya açılırsak hisselerimizi birileri ele mi geçirir. Yoksa taraftar kulübün gerçek sahibi durumuna gelebilir mi. Ben çözemedim
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Böyle bir şey sadece günü kurtarmak olmaz mı?
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Değer kaybı varken borsaya açılmak intihar olur. Kümede kaldığımız kesinleşsin, takım Avrupa zarferleri elde etmeye başlasın hisseler ok gibi fırlar. Borsaya açılırsak o zaman açılırız.
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
![]() |
Bu anketi neden koydum.
An itibari ile Fenerbahçe'nin %15 hissesi umuma açık. Umuma açıklık oranını kim belirliyor;Yönetim. İmamın ordusu tayfasından birileri kulübün yönetimini ele geçirirse ilk yapacağı şeylerden biri halka açıklık oranını %51 ve üstünde tutmak olacaktır. Nasıl Manchester City,Aston Villa gibi kulüpler bir takım arapların elinde Fenerbahçe'de bir arabın takımı olabilir. Hem de her şey kanuni şekilde yapılarak. Biz de Fenerbahçe küme düşmedi yırttı,Aziz Yıldırım'da kötü başkan nelere karıştı tu kaka diye sevinirken !!! Yok Aziz yıldırım gitsin Murat Ülker gelsin beni sadece Fenerbahçe ilgilendirir falan geyikleri yaparken bir kere daha düşünülsün. Fenerbahçe yönetiminden ayrı bir oluşum değil. |
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla bende anlamadım tuanacım
diyelim arap şeyhi değilde abromoviç aldı bir azerbeycanlı ortağı üzerinden tabi benimkiside farzı mesal bunda sorun ne olabilirki fenerbahçe başarılı olacaksa eğer
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
![]() |
Bu işlerden cebine para sokmayacaksa neden girsin?
Para kazanmak içinde başarılı olmak gerekir tabi ki(zaten açmaz burda). Kongre azası,yüksek divan diye bir şey kalmaz,diğer spor branşlarında kazanç yok diye hepsini kapar Futbol kulüp yapar,İsterse başkasına satar,Sektör kazançlı olmaktan çıkmaya başlandığı bir konjoktöre girilirse kapısına kilit vurur kimsede çıkıp bir şey diyemez. Yani Fenerbahçe sevdalısı olmayan bir herif sırf para babası ve işten ekmek yiyecek diye babasının çiftliği gibi (çiftliği aslında) kimseye hesap vermeden at oynatır. Adamın birinin istediği zaman kapısına kilit vuracak kadar mülkü olan bir müesseyi ben nasıl ve niçin sahipleneyim? Benim Fenerbahçem nasıl diyebilirim? Barcelona formasına reklam bile almıyor. İngilizlerin kulüp satmalarının arkasında Premier lig'in tamamının ülkeye getirisi hesabı yatıyor. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|