|
|
#1 |
|
Artislik Yapma !
Üyelik tarihi: Feb 2009 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,233
![]() |
![]() ![]() Stat:Kadıköy Şükrü Saraçoğlu stadı
Tarih:18.04.2010 Yayın:Lig Tv Hakem:?
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
kesinlikle kaybetmememiz gereken bir maç yenemessek yenilmemeliyiz.1 puan bile iddamızı devam ettirir.tabiki 3 puan şahane olur.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,248
![]() |
çok ters geliyor bize bu ezikler.
ama içimden bi his ilk maçın intikamı alınacak diyor. gole boğabiliriz bunları. bu maçı alırsak %80 lere çıkartırız şampiyonluk şansımızı.
|
|
|
#4 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
Ben takımın bu maçtan da galibiyetle ayrılacağını düşünüyorum.Kayseri maçı öncesi ne hissediyorsam bu maç öncesi de onu hissediyorum.Takıma güvenim tam üstelik 8JK maçına lider olmak için de çıkabiliriz.
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,847
![]() |
Son yıllarda bize o kadar ters gelmiyorlar ama Gs'nin önünde olmak için kersin kazanmamız lazım.Bu gece monşerler Sivasa puan kaybederlerse,ballı kaymak olur bizim için!
HAYDİ,BASTIR FENER! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
ligin en az gol yiyen takımına karşı oynayacağız.
1. devredeki gibi oynamıyorlar, bir kopukluk oldu onlarda ve fazla inançları kalmadı şampiyonluk konusunda. helebir de ts ye puan kaybederlerse tamamen koparlar yarıştan. o yüzden bizim de mutlak suretle bunları boğmamız lazım sahamızda. emre'ye çok iş düşüyor bu maçta yine. hadi bakalım hayırlısı tahminim 1-1 biteceği ama umarım yanılırım :( |
|
|
|
|
|
#7 |
|
BüşrAlex* :)
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,962
![]() |
Ben çok rahatım ya kazanıcaz gibi geliyo.Süper olur ya.İnşallah bu maçı da alıp göstere göstere şampiyon olucaz
|
|
|
#8 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Eziklere karşı iyi durumda olacağımıza eminim. 6s maçındaki oyun oynansın ezikleri yenmek sorun olmaz
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 840
![]() |
bizler inandık futbolcularda inandı bu maçı mutlaka alıcaz