|
|
#1 |
![]() |
![]() 1. dakikada Alanzinho’nun ortasında Gökhan Gönül’ün ters kafa vuruşunda, kaleye doğru giden topu kaleci Volkan Demirel kornere çıkardı. 10. dakikada ceza alanı dışından serbest atış kullanan Alex’in ceza alanına gönderdiği topu Yobo kafayla alta pasa gönderdi. Ancak Semih’ten önce savunmada Giray, kafa vuruşuyla topu kornere gönderdi. 17. dakikada savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı topu ceza alanı dışında kontrol eden Selçuk Şahin’in sert şutunda, kaleci Tolga Zengin topu iki hamlede kontrol etti. 19. dakikada Colman’ın soldan kullandığı korner atışında, ön direkte Burak Yılmaz’ın kafa vuruşunda, kaleci Volkan Demirel topu kornere çıkardı. 23. dakikada Stoch’un pasıyla ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Mehmet Topuz’un, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert vuruşunda, Tolga Zengin meşin yuvarlağı kornere çeldi. 24. dakikada Alex’in sağdan kullandığı korner atışında ceza alanı içinde Mehmet Topuz, kafayla topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. 1-0 38. dakikada ceza alanı dışından Stoch’un vuruşunda, kaleci Tolga Zengin topu kontrol etti. 55. dakikada Aykut Akgün, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek, oyun dışında kaldı. 63. dakikada ceza alanı önünde Colman’ı geçerek, sol çaprazdan ceza alanına giren Stoch’un kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunda, Tolga Zengin topu kornere çeldi. 64. dakikada ceza yayı üzerinde topla buluşan Burak Yılmaz’ın ceza alanına girmeden şutunda, kaleci Volkan Demirel topu kornere çıkardı 72. dakikada ceza yayı önünden serbest atış kullanan Alex’in vuruşunda, top üstten auta gitti. 75. dakikada solda Stoch’un ara pasıyla ceza alanı içinde altı pasta kaleciyle karşı karşıya kalan Alex’in vuruşunda, Tolga Zengin topu kontrol etti. 80. dakikada çalımlarla Trabzonspor ceza alanına giren Cristian’ın sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunda, kaleye parelel olarak giden top, yandan auta çıktı. 87. dakikada ceza alanı dışından Stoch’un sert şutunda, kaleci Tolga Zengin uzanarak, topu direğin dibinde tokatladı. Sağ çaprazda topu kontrol eden Gökhan Gönül’ün pasıyla altı pasta topla buluşan Alex’in vuruşunda, kaleci Tolga Zengin ayaklarıyla topu uzaklaştırdı. Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz (Dk. 65 Dia), Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu (Dk. 86 Caner Erkin), Stoch, Alex, Semih Şentürk (Dk. 71 Cristian) Trabzonspor: Tolga Zengin, Celustka, Giray Kaçar, Glowacki, Cech, Aykut Akgün, Serkan Balcı (Dk. 71 Henrique), Colman (Dk. 65 Adrian), Halil Altıntop, Alanzinho, Burak Yılmaz Gol: Dk. 24 Mehmet Topuz (Fenerbahçe) Kırmızı Kart: Dk. 54 Aykut Akgün (Trabzonspor) Sarı Kartlar: Dk. 25 Gökhan Gönül, Dk. Serdar Kesimal, Dk. 87 Selçuk (Fenerbahçe), Dk. 48 Colman, Dk. 84 Tolga Zengin, Dk. 86 Giray (Trabzonspor) |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,739
![]() |
ya deliriyorum pozisyon üretemiyoruz galibiyetten zevk falan almadım sinirden öldüm
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
niang olsaydı bu maç tarihi fark olurdu.golcümüz yok .canere hayret ettim formdan düşmüş bir pozisyonda resmen yürüdü.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,847
![]() |
Birşey dikkatimi çekti dün gece...
Artık ben eskisi gibi zevk ve heyecan duymuyorum maçlarda.Geçtiğimiz Temmuz ayından beri oluşan gelişmeler,beni kısmen soğuttu futboldan!.. Dün gece maçı seyrederken,attığımız golde bile ''hafif'' bir gol dedim,o kadar... Evvelden kendimi yırtardım.Canına okundu futbol'un!.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Kimse almıyor zevk mevk artık ya.
İntikam maçı falan dedik biraz odaklandık ama 10. dakikadan sonra soğudum maçtan. Bir de playoff sistemi getirdiler ya 34 hafta oyna dur. Playofflarda belli olacak herşey.. Tabii bir de düşürülme-düşürülmemenin netleşmemesi var. İddiname açıklanınca gereğini yapıcaz dediler şimdi de lig böyle bitecek diyorlar. FB'nin düşmesi kimin işine yaracak anlamak mümkün değil.. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Eski Açık
![]() |
Alıntı:
O zaman Türkiyede futbol biter!Ama bizlere çektirilen sıkntı ile kalır sonunda! Bir tek bizi düşüremezler,iddianamede bir tek biz yokuz!!Önce bunu bilelim!Başkaları az yaptı,biz çok yaptıkla olmaz bu iş,büyük infial olur! Bu sıkıntılı dönem bitecek,ama olan bizim futbol zevkimizin içine oldu!
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
bunlara bir çakıyoruz diğer 16 ezikte bağırıyor sanki aralarında karbon kağıdı var.dün spor programlarını dolaşayım dedim ağlayan zırlayan yorumcu dolmuş.gurur duyuyorum bu takımla her türlü kösteğe rakiplerine verilen her türlü desteğe rağmen kafada.ya niang,lugano,santos emenike de olsaydı ilk devrede lig biterdi.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 887
![]() |
maçtaydım. bu günlerde trabzonu topuzlamanın keyfi paha biçilmez
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
Bizimkilerin şu son vuruş kazmalıkları olmasaydı tarihi fark gelebilirdi. Ulan arkadaş çıldıracağım şu pis lazyonun balına yaa
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|