Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Spor Kulübü Haberleri

Konu Kapatılmıştır

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 12-09-2011, 22:21   #1
KakavaN
T
KakavaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
KakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to behold
Standart Fenerbahçe 1 – 0 Orduspor

Spor Toto Süper Lig’in ilk hafta kapanış mücadelesinde Fenerbahçe, cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı maçta ligin yeni ekiplerinden Orduspor’u konuk etti. Takımımız karşılaşmadan Baroni’nin 31. Dakikada attığı golle 1-0 galip ayrıldı.
Maçın görüntüleri:
22. dakikada Culio soldan hızlı atağı sürdürdü, ortasını da yaptı ve Volkan’ı geçen topta Fatih Tekke boş kaleye vurdu ama topu üstten auta gönderdi.
31. dakikada Mehmet Topuz’un ara pasıyla Semih kaleciyle karşı karşıya kaldı, bu oyuncu hemen yanındaki Baroni’ye pasını verdi. Baroni pozisyonu gole çevirdi. 1-0
40. dakikada Orduspor’un sağ köşeden kullandığı köşe vuruşunda savunmanın uzaklaştırdığı topun gelişine ceza yayı dışından Dalmat sert vurdu, top yandan auta çıktı.
42. dakikada Dalmat’ın sağdan pasında Gosso ceza sahasına girdiği gibi vuruşunu yaptı top yandan auta çıktı.

İKİNCİ YARI

56. dakikada Culio’nun kullandığı serbest vuruşta barajı geçen topu Volkan yatarak kontrol etti.
62. dakikada Semih’in ceza yayı gerisinden sol ayağıyla yaptığı plase vuruşta top üst direğe çarparak auta çıktı.
74. dakikada Fatih’in pasında Culio ceza sahası dışından sert vurdu Volkan rahatlıkla meşin yuvarlağı kontrol etti.
80. dakikada Caner’in soldan ortasında savunmadan seken topa kaleye sırtı dönük olan Alex rövaşata yaptı. Kaleci Fornezzi son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi.
88. dakikada hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Caner’in ceza sahası içi sağ çaprazından sol ayağıyla yakın direğe doğru yaptığı vuruşu kaleci Fornezzi kornere çeldi.

STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Mustafa Emre Eyisoy
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Bilica, Yobo, Ziegler, Cristian, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Dia (Bienvenu dk. 64), Alex, Semih Şentürk (Caner dk. 64)
ORDUSPOR: Fornezzi, Garcia, Emre Özkan (Selçuk Şahin dk. 83), Sedat Bayrak, Yalçın Ayhan, Onur Tuncer (İrfan dk. 76), Gosso, Culio, Dalmat (Ribeiro dk. 71), Fatih Tekke , Stancu
GOL: Cristian (dk. 31)
SARI KARTLAR: Dalmat, Sedat (Orduspor), Ziegler, Bilica (Fenerbahçe)
Eski 12-09-2011, 22:45   #2
TrSametFB
Kiracı
Futbolcu: 95- Recep Niyaz
TrSametFB is on a distinguished road

Nihat Özdemir'in açıklamaları "BiZ BiZE YETERİZ" T-shirt lerinin anlamını suya düşürecek nitelikteydi. Gitmesine üzülmüştüm, dönmesine daha çok üzülmüştüm. Nedenini anlayamamıştım. Şimdi anladım.
TrSametFB isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Eski 12-09-2011, 23:22   #3
hibernian
Kocaman Adam
hibernian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 21- Selçuk Şahin
hibernian is on a distinguished road

Alıntı:
TrSametFB isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nihat Özdemir'in açıklamaları "BiZ BiZE YETERİZ" T-shirt lerinin anlamını suya düşürecek nitelikteydi. Gitmesine üzülmüştüm, dönmesine daha çok üzülmüştüm. Nedenini anlayamamıştım. Şimdi anladım.
Eski 12-09-2011, 23:28   #4
TrSametFB
Kiracı

Alıntı:
hibernian isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abi sence doğru olan, nihat özdemir ile devam etmek mi? yoksa devam etmemek mi?

Bence doğru olan, mevkiisini düşürmek yada basına demeç vermemesini sağlamak. Adam satmak olmaz bizde.
Eski 12-09-2011, 23:36   #5
hibernian
Kocaman Adam
hibernian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 21- Selçuk Şahin
hibernian is on a distinguished road

bence dediği gibi sağlığı bayağı bozulmuş..mantuğını yitirmiş...
Eski 12-09-2011, 23:48   #6
TrSametFB
Kiracı

Alıntı:
hibernian isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence dediği gibi sağlığı bayağı bozulmuş..mantuğını yitirmiş...
Aziz Yıldırım'ın sağlığı çok mu iyi? Peki o biber gazını bile bile Taksimi dolduran taraftar sağlığını düşünüyor mu? Ben gitsinci değilim, ancak biri ya "Nihat, sen demeç verme" desin yada "Nihat, sen şöyle demeç ver bu zamanda" desin. Bu "şöyle" den kastım "taraftarın inancını kıracak demeçler verme" olmalıdır. Hatta "biz gidiciyiz, taraftar kalıcı. Taraftar kulübe zarar verecek böyle önemli birşeyi boşuna yapmazlar, bir bildikleri vardır" falan desinler. Yada ne biliyim "Lig TV ile ilgili konuşmuyoruz, taraftar Lig Tvye vermesi gerektiği paraları feneriuma zaten aktarıyor. Sorun yok" gibi şeyler fısıldansın kulağına ne bilem ya
Eski 13-09-2011, 01:02   #7
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
damir/alex20.fan is on a distinguished road

Konu bilgilendirme amaçlıdır,maç ile ilgili yorumlar buraya

http://www.sarikanaryalar.net/spor-t...3.html?t=17763

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama