|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 55 Mesajlar: 1,371
![]() |
Fenerbahçeli oyuncuları taşıyacak otobüsün camlarının kırılması nedeniyle salonun önüne başka bir otobüs getirildi.
03 Ocak 2010 , 17:34 ![]() Fenerbahçe Ülker Antrenörü Bogdan Tanjeviç ''Maçı kazandığımız için çok mutluyum. Çok kuvvetli ve önemli bir takıma karşı zor bir deplasmanda oynadık. Oynadığımız basketbolla maçı kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum'' dedi. -OTOBÜSÜN CAMI KIRILDI Öte yandan maçın ardından Fenerbahçeli oyuncuları taşıyacak otobüsün camlarının kırılması nedeniyle salonun önüne başka bir otobüs getirildi. Bu sırada Fenerbahçeli oyuncu Kinsey'in kırılan camların görüntüsünü cep telefonuna kaydettiği görüldü. Fenerbahçeli oyuncular, otobüs değiştirdikten sonra salondan ayrıldı. Maçın hakemleri de araçlarına binerken bir kişinin saldırısı ile karşılaştı. Hakemlerden birine yumruk atmak isteyen kimliği belirlenemeyen bir kişi, hakemin aniden araca binip uzaklaşmasıyla saldırısını gerçekleştiremedi. http://www.ajansspor.com/basketbol/t...tml?ref=sp_stb sevgiler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 61 Mesajlar: 1,118
![]() |
başka bir ülkede olsa yaşananları anlarımda türkiyede fenerbahçe düşmanlığı niye ben bunu bir türlü anlayamıyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 8,751
![]() |
resime bakıyorumda etraf baya bir sakin gözüküyor pek güvenlik önlemi falanda yok yani birini öldürmek son derece basit
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 21 Mesajlar: 4,855
![]() |
ulan anlayamıyorum ya anlayamıyorum bu kadar düşmanlığı
hepiniz bir olun biz tek be alayınıza gideriz ********ler
|
|
|
|
#5 | |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,047
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
bu FENER,
ALAYINA GİDER.... |
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 26 Mesajlar: 1,882
![]() |
maç gayet güzel bir ortamda gidiyordu
ne taraftar ne rakip öyle düşman gibi değildi ama son 20 saniyede hakemin yanlış bir faul kararı (+ doğru olarak 2 teknik faul) maçı tatsız bitirdi halbuki çok keyifli ve heyecanlı bir maçtı hakem müdahele etmese yine kazanırdık bence herneyse maçı katleden hakemlerdir rakip takımın Fenere tepkisi manasız ama işte en iyiye karşı düşmanlık refleks olmuş
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|