|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
-Öleli Yıllar Oluyor
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 8- Sezer Öztürk Yaş: 18 Mesajlar: 1,157
![]() |
![]() Lee'nin sözünü ettiği kulüpler F.Bahçe, Anzhi ve Real Madrid F.Bahçe, Arjantinli yıldızı kapmak için elini çabuk tutacak. Fenerbahçe, Manchester City'nin satma kararı aldığı Carlos Tevez için pahalı bir operasyon başlatıyor. Sızan bilgilere göre, sarı-lacivertli yönetim önümüzdeki günlerde İngiltere'ye çıkarma yapacak ve Tevez için 20 milyon sterlin isteyen Manchester City ile pazarlık masasına oturacak. Ancak bu transferde Fenerbahçe'nin çok ciddi rakipleri de var. İspanya'nın Real Madrid ve Rusya'nın Anzhi takımları da Tevez'i istiyor. İngiliz medyası ise bu transfer rekabetinde Fenerbahçe ile Anzhi'ye daha fazla şans veriyor. İngilizlere göre Real Madrid Tevez konusunda fazla ısrarcı olmayacak ve yıldız futbolcu ya Türkiye'nin ya da Rusya'nın yolunu tutacak. Öte yandan Tevez'in önceki akşam Manchester City Başkanı Francis Lee tarafından sorguya çekildiği ortaya çıktı. İngiliz basını, Lee'nin Tevez ile yaptığı görüşmede, "Sen ne zaman ki Bayern Münih maçında oyuna girmeyi reddettin, işte o zaman dönüşü olmayan bir yola girdin. Bunun affı yok. Gelecekte bize imza atacak yıldızlara kimsenin bu takımdan daha büyük olmadığını göstermeliyiz. En kısa zamanda bu takımdan ayrılacaksın. Senin için bazı kulüplerle görüşüyorum" dediğini yazdı. 27 yaşındaki futbolcunun ise hiç cevap vermeden sadece dinlemekle yetindiği kaydedildi.
|
|
|
#2 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 887
![]() |
inanmıyorum. inanmakta istemiyorum. tevez bize hiç bir şey vermez. disiplinsiz istikrarsız bir oyuncu. guti gibi olur.
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
yavaş
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni SK
![]() |
banamı diyorsun kardeşim
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
estağfurullah abicim habere diyorum
![]() haber açık bir şekilde yalan yani bizim bu durumda tevez i falan düşünecek halimiz olduğunu düşünmüyorum o yüzden habere yavaş dedim
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni SK
![]() |
tamam
|
|
|
|
#7 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
ne Tevez'i yahu
Alex'ten sonra gene 1 2 tecrübeli yıldızı takıma almalıyız sonrada şuanda olduğu gibi genç adamları alalım böyle iyi oluyor 2 den fazla yaşı ilerlemiş adam olmasada olur Emre Alex şuan takımın tecrübe olarak yıldızları Volkan Gökhan bunlarda bizim çıkarttığımız yıldızlar Stoch Dia Bienvenu'da geleceklerimiz ya saha içinde yada para olarak geleceğimiz artık onu zaman göstericek
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Eski Açık
![]() |
Alıntı:
![]() zaten kendileri 27 yaşında ![]() genç adamların yanına yıldız da şart ama şuan ki durum sıkıntı o yüzden genç oyunculara yönelindi 4 temmuz olmasaydı büyük ihtimal 2 yıldız transfer yapılacaktı bienvenu falan alınmazdı
|
|
|
|
|
#9 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
Lincoln bile bu adamın yanında sütten çıkmış ak kaşık gibi kalır. Aman aman kalsın biz almayalım
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|