|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,847
![]() |
Oldum olası şu''Anadolu'' takımları lafını hiç sevmem ve ayrımcı bulurum.Dünyanın bütün ülkelerinde 3-5 büyük kulüp vardır,hem maddi,hem de taraftar açısından zengin.Geri kalanları ise olaya renk katar...
Bu ''Anadolu takımları'' lafını;eğer iyi hatırlıyorsam,ilk Ali Sami Alkış ortaya atmıştı.Anadolu derken,eğer,coğrafyayı kastediyorsak,Boğaz köprüsünden geçtinin mi,Anadolu başlar ki,bu da Fenerbahçeyi Anadolu takımı yapar,hem de en hasından! Yok,eğer ''Anadolu'' kelimesinden 7 parçaya ayrılmış Türkiye'yi kastediyorsak,o zaman 3 bölge var demektir;İç Anadolu,Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu. Terminolojiyi yanlış kullanmakta üstümüze yok maşallah.Madem Fenerbahçe bir Anadolu takımı ki öyledir;o zaman ülke genelindeki bu ''gariban'' edebiyatı nedir??.. 3 büyükler zenginse,diğerler değilse,ne olmuş yani?Bakın Avrupa liglerine;İngiltereden ManU,Liverpool,Arsenal ve Chelsea'yi çıkartın,geriye ne kalır?Bakın İspanya'ya, Barça ve Real'i çıkartın,ne kaldı?? İstanbula duyulan bu öfke tamamen saçma ve duygu sömürüsünden başka birşey değil... Üstelik,Türkiye'nin hiçbir yerinde yaşamak,İstanbuldaki kadar zor ve yorucu da değil. Dediğim gibi,Fenerbahçe Anadolu takımlarının aslında babasıdır.Eğer,Anadoluya ait olmayan takımlar varsa,Onlarda cincon ve 8taşdır! Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abim her fırsatta bize gelince köpek gibi koşup mücadele eden
Eziklere yada o sene,o an rakibimiz kimse ona yatan takımlar topluluğu Anadolu takımlarıysa Kalsın abim,ben Anadolu takımı falan olmak istemiyorum Eskidenmiş Anadolu'nun temizliği,mertliği (Spor arenası için diyorum,kimse buzağ aramasın) Oyunsa herkese oynansın Azimse her maça aynı azimle çıkılsın Fener'e gelince kıçına meksika biberi sürülmüş gibi koşacaksın Her pozisyonda hakeme feryat edeceksin,sanki şampiyonluğa oynuyormuş gibi Bizim rakiplerimize gelincede 1-5 silahlı nöbet tutmuş asker gibi sahada uyuklayacaksın Ohhhhhhh ne güzel İstanbul Ne güzel Anadolu !!!
|
|
|
#3 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,847
![]() |
Alıntı:
Aslında hepimiz Anadoluluyuz.Asya'nın derinlerinden kopup gelmişiz bu güzel vatana... Maksat ''şark kurnazlığı'' yapmadan dürüstçe konuşmak! Bizler Fenerbahçeliyiz!,Ölümüne... Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Artislik Yapma !
Üyelik tarihi: Feb 2009 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,233
![]() |
Türkiyenin avrupalı olmadığı gibi Fenerbahçemizde avrupalı değil anadolu takımıdır
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hemde en hasından anadolunun başladığı başlangıcından anadolu takımıdır
bunu icat edenin yüzüne söyledim ben bu lafımı cağaoğlunda çalıştığım zamanlar yanımızda türkiye gazetesi vardı
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|