|
|||||||
| Köşe Yazıları Fenerbahçe Konusunda Yazılmış Köşe Yazıları |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Farklı Kasımpaşa galibiyeti Fenerbahçe'ye yetmez. Şampiyonluk yarışında olmak istiyorsa sarı-lacivertli ekibin de Galatasaray gibi üst üste galibiyetler alması gerek Fenerbahçe, Galatasaray gibi dörtte dört yapmak zorunda. Buna da mutlak ihtiyacı var. Çünkü puan olarak gerideler. Önünde oynayacağı iki maç kazanabileceği maçlar bir de. Kasımpaşa galibiyeti yetmez. Uzun vadede bu işin içinde olmak, şampiyonluk yarışında olmak istiyorsa Galatasaray gibi üçte üç, dörtte dört falan yapmalı; ki Aykut Kocaman ve takımın özgüveni gelsin. Kasımpaşa maçında verilen 6 pozisyon ve 9 kornerden ders çıkarmıştır Aykut Kocaman. Zaten devre arası savunmadan iki oyuncu çıkararak önlemini almıştı. Yine de takım savunmasında mevcut kadrodan dolayı problemler olacak gözüküyor. ALEX SİSTEMİ ARIZAYA UĞRATIYOR Öndeki üç oyuncu (Dia, Alex, Niang) çok etkili oynadı. Ama Alex ile Dia sistemi arızaya uğratıyorlar. Mehmet Topuz ve Selçuk da yorgun olunca Kasımpaşa takımı çok rahat geçti orta sahayı. Top rakibe geçince Dia çok kenarda kalıyor. Niang, Alex dönen oyuncular olmadıkları için rakip rahat rahat gelebiliyor. Bunun önüne mutlaka geçilmeli. Üç Büyükler içinde omurgayı düşünecek olursak Galatasaray ve Beşiktaş'ın stoperleri de, ön orta saha oyuncuları da (Ernst, Ayhan), en uç oyuncuları da (Bobo, Baros) çok iyi oynadılar. Fenerbahçe'de bu omurgadan orta sahadaki Emre ve ilerideki Niang çok iyi oynarken stoperleri çok kötü oynadı. Bu eksiklik de zaten kalesinde pozisyonlar getirdi. Üç Büyükler'in santrforları sekiz golle haftaya damga vurdular. -- Yine çok doğru demiş mutlaka seriye ihtiyacı var bu takımın.
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
alex ve dia sistemi arızaya uğratıyorlarmış lafa bak .aynı şeyi bjk için niye demiyor guti ve nihat çokmu geriye geliyorlar.rıdvanda iyice suyunu çıkarmaya başladı tarafsız olucam diye alex düşmanlığına başladı kankası aykuta akıl veriyor aklınca.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,750
![]() |
Alıntı:
Konuşmuş olmak için konuşuyorlar bazen..
|
|
|
|
#4 |
|
Ölümüne Fenerbahçe.!
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 19 Mesajlar: 1,423
![]() |
havaya girmesi lazım takımın
|
|
|
#5 | |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
Alıntı:
anlaşılır oldu mu abicim
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,739
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Almost Black
![]() |
Alıntı:
ve farkındaysan sende ne zaman alex hakkında bısı solesem karsı cıkan veya ters tepkı veren ılk kısı oluyosun. nedennn ???
|
|
|
|
|
#8 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,739
![]() |
Alıntı:
kötü birşey söylemiyorum zaten hiçbir zaman , düzeltiyorum .. fenerbahçeliler alexci alexi istemeyenler diye bölündü aykutu isteyenler istemeyenler diye bölündü alex oynasın diyenler aykut istifa diyorlar bunun gibi çok gereksiz saçma birşey var alexi herkes seviyor alex oynamasın diyenlerde seviyor ama alex artık oynamasın diyenler birşeyleri görmeye başlamış sonra her konuda sanki biz alexten nefret ediyormuş gibi bak alex şöye yapmış bak alex olmassa böyle olur falan bir laf sokma çabası, gereksiz şeyler ya herkes alexin neler yaptığını biliyor ama artık bu sene kasımpaşa gibi maçlar dışında 11lik oynamıyor kasımpaşa maçında bile ben her dakika niye alex yok nerde diye düşündüm ama son dakika işini yaptı yine.. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Almost Black
![]() |
ben anlamıyorum..gordugunuzu bıle yanlıs yorumluyosunuz..90.dakıkaya kadar alex neredeydı dıyosun..2 golun asistini yaptı bu adam penaltıyıda gole cevırdı..bu mu hayalet adam
alex oynamasın dıyenler bıseylerı gormeye baslamıs dıyorsun..neyı gormeye baslamıslar? ben gercekten ıstıyorum aykut ceksın su alexi 2-3 mac yedege gorelım takımın halını..beklıyorum o gunleri
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
rıdvan bu sene aykut u korumak için saçma sapan yorumlar yapıyor bu sene kusura bakmasın
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|