|
|
#1 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
Öncelikle takımı kazandığı için tebrik ediyorum maçın başından sonuna kadar kontrollü kendilerinden emin bir şekilde oynadılar zaten gol de yemeyince maçları bir şekilde kazanıyoruz.
Son 5 maçta gol yemedik bunda Lugano'nun takıma dönmesi de etkili.Son maçlarda takım savunmayı kapalı alanda yapmaya başlayınca Bilica'nın hataları daha aza indi Bilica açık alanda felaket çünkü. Zirvede durum şöyle; -Bursa 58 -FB 55 -8JK 55 -65 53 Bursa bu tempoyu kaldıramaz.Derbi maçının alanın şampiyon olacağını düşünüyordum biz aldık.Şampiyonluğa çok yakınız ligin de boyu bayağı bir kısaldı artık hataya yer yok Kayseri maçını alırsak hemen ardından Ankara (bay) geliyor 6 puanla 8JK maçına çıkarsak büyük avantaj yakalarız.Bu dönemde rakiplerin yapcağı puan kaybı bizi daha da iyi konuma getirebilir. Benim en korktuğum takımın son senelerdeki abuk subuk takımlara puan kaybetme alışkanlığı onun dışında önümüz gayet açık. Biraz da Keita değinmek istiyorum... Kadıköy'de ki kafasına isabet etmeyen su şişesi yüzünden topu alıp (hani olur ya mahalle maçlarında çocuk topun sahibidir,laf söylersin küser topunu alır gider) ne yaptığını kendisi de bilmeden taraftarı galeyana getirici hareketlerde bulunan bir de utanmadan bir hafta boyunca ''Keita'nın başına gelen su şişesi'' konusunu tartışan asalak medya bakalım Alex'e isabet eden su şişesini konuşacak mı? yada yer verecek mi? çünkü ondan dahi şüpheliyim! Kasımpaşa maçında ve Kadıköy'de ki maçta rakiplerini yumruklayan,son olarak da TS maçında 2 metre yanına düşen şişe yüzünden neresini tutacağına karar veremeyip bir süre sonra bacağını tutan,bu da yetmez gibi edep yerini TS'lu seyircilere karşı tutan (Bu aynı hareketi geçen sene ki ASY'de oynanan olaylı maçta Volkan yapmış ve 3 maç ceza almıştı üstelik video görüntüsüyle) aynı hareketlerini bugünkü maçta da devam ettiren sahaya rakibi ve taraftarı provakate etmek için çıkan bu emek hırsızına kim DUR DİYECEK! Rijkaard: Tarih: 25.10.09 Sonuç:3-1 Bugün bizi sahada yenmekten çok dış faktörlerle yenmeye çalışan bir rakibimiz vardı karşımızda.Isınmada ki kavga rakip takımın planladığı bir olaydı. Tarih:28.03.2010 Sonuç 0-1 Benden sana selam olsun Rijkaard... Bugünkü yapılan bariz hakem hatalarına değinmek bile istemiyorum herkes biliyor zaten... Son olarak da Özgener için; ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
LU(CI)(G)ANO
Üyelik tarihi: Feb 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 276
![]() |
Keita ve gio resmen oscarlık oynadılar. Hakem de bunları yedi ya artık söylenecek söz yok. İnşallah yarın öbürgün gerçekten sakatlanırlar da emek hırsızlığının cezasını çekerler. Bir değil iki değil, bu hakemler maçları seyretmiyor mu? Bu keita denen pisliğin bu kandırmalarıyla meşhur bir çirkef olduğunu hiç mi görmediler? Bunu görüp de ona göre değerlendirme yapmak işlerine mi gelmiyor? Neyse sonuçta hem geseyi hem hakemleri yendik. Şampiyonluk konusunda konuşmak için erken, çok önemli maçlar var önümüzde. Herkesin var ama beni Fenerbahçe ilgilendiriyor. Biz galibiyet için oynayalım, diğerleri ne halt yerse yesin. Kalan tüm maçları kazanıp da yine de şampiyon olamazsak kısmet değilmiş deriz artık.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Yaş: 66 Mesajlar: 572
![]() |
Merak etme.O da buldu
belasını. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
Rııjkard ilk maçta kendine kılıf bulmuştu ama bu maçta eski püskü Mehmet Topal'a Alex'i tut vermesi maçı bize verdi bunun farkına Rıdvan sayesinde vardım bende pozisyonları izleyince ne kadar belirgin olduğu anlaşılıyor
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|