Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Geyik Muhabbet > Teknolojik Gelişmeler

Teknolojik Gelişmeler Internet, Facebook, Twitter ve diğer siteler ile iletişim sektörüdne yaşanan gelişmelerin paylaşıldığı forum.

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 10-08-2011, 16:10   #1
KakavaN
T
KakavaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
KakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to behold
Standart "Facebook narsist yapıyor"

Bir psikologun yaptığı bu açıklamalar, tüm zamanını Facebook'ta geçirenleri çok düşündürecek!
Sosyal ağların ve özellikle Facebook'un insanlar üzerindeki etkisini göstermek isteyen birçok araştırma yapıldı. Bu yapılan araştırmalardan sonra Los Angeles Times'a konuşan Psikolog Larry Rosen da sosyal ağlarda çok zaman geçiren çocuklar için ailelerine uyarıda bulundu.

Yaklaşık 20 yıldır teknolojinin insanlar üzerindeki etkisini araştıran Rosen, video oyunları ve internet gibi teknolojileri çok kullanan çocukların diğerlerine nazaran daha fazla uyku problemi, karın ağrıları ya da depresyon sorunu yaşadığını belirtiyor. Konu Facebook kullanan çocuklara geldiğinde ise, Rosen Facebook'ta çok vakit geçiren çocukların narsist davranış içerisine girdiğini belirtiyor.

Rosen yalnızca çocukların değil her yaştan kullanıcının Facebook'tan etkilendiğini ve onu ne kadar çok kullanırlarsa o kadar çok alkol tüketimine ya da paranoya gibi sorunlara eğilimlerinin arttığının belirtiyor.
Eski 10-08-2011, 16:11   #2
KakavaN
T
KakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to behold

Başlığı gördüm haberi okumadan önce bir an düşündüm gerçekten de doğruluk payı var
Eski 10-08-2011, 16:43   #3
GoDSouL
Sarı ~ Lacivert !
GoDSouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
GoDSouL is on a distinguished road

yani ne bileyim ama sanki bi bağımlılık yaptığı kesin farkında olmadan çok fazla vakit öldürüyorsun siteye girince enteresan
LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ?

Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ?

GoDSouL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 10-08-2011, 17:07   #4
MURAD
Unstoppable
MURAD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MURAD is on a distinguished road

Entresan bir haber, zaten herşeyin çoğu zarar azı karar demişler...
MURAD isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 10-08-2011, 17:28   #5
KakavaN
T

Alıntı:
GoDSouL isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yani ne bileyim ama sanki bi bağımlılık yaptığı kesin farkında olmadan çok fazla vakit öldürüyorsun siteye girince enteresan
Aynen ama dondurunca falan da eksikliğini hissetmiyorsun 1 ay 2 ay umrunda olmuyor. Öyle garip işte
Eski 10-08-2011, 18:32   #6
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
damir/alex20.fan is on a distinguished road

niye bu kadar abartıyorlar bu facebook olayını anlamış değilim araştırmalar falan ...

şahsen ben takip ettiğim konular hakkında yorumlar yapmak ve gündemi takip etmek için girerim,ender olarakta arada müzik paylaşırım.

laptop olduğu içinde geceleri o açıktır yani ama internetteki zamanımın % 5'ini bile kapsamıyor sitede oyalandığım zaman.

şimdi ben bu başlıktaki şeyden oluyormuyum yani ?

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 10-08-2011, 19:03   #7
KakavaN
T

Alıntı:
damir/alex20.fan isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
niye bu kadar abartıyorlar bu facebook olayını anlamış değilim araştırmalar falan ...

şahsen ben takip ettiğim konular hakkında yorumlar yapmak ve gündemi takip etmek için girerim,ender olarakta arada müzik paylaşırım.

laptop olduğu içinde geceleri o açıktır yani ama internetteki zamanımın % 5'ini bile kapsamıyor sitede oyalandığım zaman.

Narsist öyle hastalık gibi kötü bir şey değil ya sakin ol
Eski 10-08-2011, 19:13   #8
GoDSouL
Sarı ~ Lacivert !
GoDSouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
GoDSouL is on a distinguished road

Alıntı:
damir/alex20.fan isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı:
KakavaN isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Narsist öyle hastalık gibi kötü bir şey değil ya sakin ol

Alıntı:
Narsist kelimesi, narsistik kişilik bozukluğu olan kişileri nitelemeye yarayan sıfattır. Narsist kişiler her zaman, tüm ilgiyi kendi üzerlerine çekmeye çalışırlar, sürekli her konuda kendi laflarının geçmesini isterler.

Narsist kişilerin her zaman amacı en mükemmele ulaşmak, toplumda parmakla gösterilen nadide insanlardan olmaktır. Narsistler kendilerini her zaman büyük bir özveriyle en ufak ayrıntısına kadar mükemmele ulaştırmak için çalışır. Bu şekilde sadece ilgiyi kendi üzerinde toplayan narsistler başka insanları görmezler, onların haklarına saygılı olmazlar. Kısaca iş birliği gerektiren işlerden her zaman kaçınırlar. İş birliği yapamazlar.

Narsist insanlar eğer bir şeye ulaşmak isterlerse o şey uğruna başkalarınının haklarını hiçe sayabilirler. Çünkü narsist insanların istekleri her şeyden öndedir. Narsistlerin bir diğer özelliği de şöhret ve para uğruna herşey yapabilmeleridir.

Narsistlerin özelliklerini toparlayacak olursak;

Egoist insanlardır. Dünyada sadece kendilerinin olduklarına inanırlar.

Kendilerini başkalarının yerine koyamazlar. Empati yapma özelliğine sahip değillerdir.

Şöhret, para ve toplumda üst düzey bir yerde olma gibi hayalleri vardır.

Başarılı insanlara karşı kin beslemek ve nefret duymak.

Eleştiriye açık olmama durumu,

Eksiksiz yaratıldığını, mükemmel olduğunu düşünmesi.
Narsist'in kısaca tanımı budur ayrıca sinire gerek yok murat hayatını facebook için endeksliyen insanlar için söylemiş bunu söyleyen ki sen fazla vakit geçirmiyorum diyorsun ama evet ben bu görüşe katılıyorum çünkü özellikle küçük yaştaki çocuklar facebook vb. sitelerde hesap açtı diye acayip bir tavırlara giriyorlar çok afedersiniz tuvalete gitse durum güncelleyen adamlarada ayrıca kılım ki illaki görmüşsünüzdür bak madde madde saymışlar megolamanlardır diye yok resmimi beğensene ben harikayım farkında olmadan bencede insanları narsist yapan bir site insanları acayip acayip tavırlara triplere sokuyor onlardan biri değilim çok şükür
LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ?

Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ?

GoDSouL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 10-08-2011, 19:26   #9
poseidon
Don't Believe Me!
poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 20-Özer Hurmacı
poseidon is on a distinguished road

Ben Murat'a biraz katılmakla beraber haberi de doğru buluyorum.
İnsanlar eskiden dışarda görüşemediklerini unutuyorlarıd mecburen. Şimdi görüşme imkanı bulmuş, beraber sanalda dahiolsa bişiler paylaşıyor. Bunun nesi kötü? Nesi narsist?
Ama şuvar. Fazla etkileniyor insanlar.
Özellikle aşk meşk meselelerinde
Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur
//sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba
poseidon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 10-08-2011, 19:32   #10
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
damir/alex20.fan is on a distinguished road

Sakinim
ama iyi yönleri var mesela batak okey falan oynuyorum ben diğer sitelerdekileri sevmiyorum saçma geliyor

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama