|
|||||||
| Teknolojik Gelişmeler Internet, Facebook, Twitter ve diğer siteler ile iletişim sektörüdne yaşanan gelişmelerin paylaşıldığı forum. |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sosyal ağların ve özellikle Facebook'un insanlar üzerindeki etkisini göstermek isteyen birçok araştırma yapıldı. Bu yapılan araştırmalardan sonra Los Angeles Times'a konuşan Psikolog Larry Rosen da sosyal ağlarda çok zaman geçiren çocuklar için ailelerine uyarıda bulundu. Yaklaşık 20 yıldır teknolojinin insanlar üzerindeki etkisini araştıran Rosen, video oyunları ve internet gibi teknolojileri çok kullanan çocukların diğerlerine nazaran daha fazla uyku problemi, karın ağrıları ya da depresyon sorunu yaşadığını belirtiyor. Konu Facebook kullanan çocuklara geldiğinde ise, Rosen Facebook'ta çok vakit geçiren çocukların narsist davranış içerisine girdiğini belirtiyor. Rosen yalnızca çocukların değil her yaştan kullanıcının Facebook'tan etkilendiğini ve onu ne kadar çok kullanırlarsa o kadar çok alkol tüketimine ya da paranoya gibi sorunlara eğilimlerinin arttığının belirtiyor.
|
|
|
|
#2 |
|
T
Başlığı gördüm haberi okumadan önce bir an düşündüm gerçekten de doğruluk payı var
|
|
|
|
#3 |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
yani ne bileyim ama sanki bi bağımlılık yaptığı kesin farkında olmadan çok fazla vakit öldürüyorsun siteye girince enteresan
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
Entresan bir haber, zaten herşeyin çoğu zarar azı karar demişler...
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
T
Alıntı:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
niye bu kadar abartıyorlar bu facebook olayını anlamış değilim araştırmalar falan ...
şahsen ben takip ettiğim konular hakkında yorumlar yapmak ve gündemi takip etmek için girerim,ender olarakta arada müzik paylaşırım. laptop olduğu içinde geceleri o açıktır yani ama internetteki zamanımın % 5'ini bile kapsamıyor sitede oyalandığım zaman. şimdi ben bu başlıktaki şeyden oluyormuyum yani ?
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
T
Alıntı:
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
hayatını facebook için endeksliyen insanlar için söylemiş bunu söyleyen ki sen fazla vakit geçirmiyorum diyorsun ama evet ben bu görüşe katılıyorum çünkü özellikle küçük yaştaki çocuklar facebook vb. sitelerde hesap açtı diye acayip bir tavırlara giriyorlar çok afedersiniz tuvalete gitse durum güncelleyen adamlarada ayrıca kılım ki illaki görmüşsünüzdür bak madde madde saymışlar megolamanlardır diye yok resmimi beğensene ben harikayım farkında olmadan bencede insanları narsist yapan bir site insanları acayip acayip tavırlara triplere sokuyor onlardan biri değilim çok şükür
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Ben Murat'a biraz katılmakla beraber haberi de doğru buluyorum.
İnsanlar eskiden dışarda görüşemediklerini unutuyorlarıd mecburen. Şimdi görüşme imkanı bulmuş, beraber sanalda dahiolsa bişiler paylaşıyor. Bunun nesi kötü? Nesi narsist? Ama şuvar. Fazla etkileniyor insanlar. Özellikle aşk meşk meselelerinde
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
Sakinim
ama iyi yönleri var mesela batak okey falan oynuyorum ben diğer sitelerdekileri sevmiyorum saçma geliyor
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|