|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
F.Bahçe'ye Aghahowa'yı hatırlattı Fenerbahçe'ye üç gol birden atan Theofanis Gekas, Süper Lig'de Julius Aghahowa'nın ardından sarı-lacivertli takıma hat-trick yapan ilk isim oldu. Devre arasında Samsunspor'a gelen Theofanis Gekas Süper Lig'de oynadığı 5 maçta 6 gol attı. Fenerbahçe maçında ht-trick yapan Gekas böylece Samsunspor'un bu sezon Süper Lig'de en çok gol atan oyuncusu oldu. Samsunspor takımında Gekas dışında en çok gol atan isim 4 gol ile Aristide Bance oldu. Aristide Bance bu sezon 17 maçta görev yaptı. EN SON AGHAHOWA HAT-TRİCK YAPMIŞTI Fenerbahçe karşısında Süper Lig'de en son Kayserispor formasıyla Julius Aghahowa hat-trick yapmıştı. 2008-09 sezonu 6.haftasında 05.10.2008 tarihinde (1215 gün önce) Fenerbahçe'nin sahasında 4-1 yenildiği maçta Aghahowa 3 gol birden atmıştı.
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
Valla gekası öncelikle sportmenlik gereği tebrik ediyorum. İyi günündeydi.
Yanlız kesimal hayatının en kötü günündeydi. Şam gökhanı projektörle arattı. Ziegler ghost filmi çekimlerinde gibiydi. Kademe anlayışı kavramını manasını unutmuş gibiydik. Ve tabiikide gekasın ve smsunun inanılmaz şanslı ribauntlarının önlerine düşmesiydi. Ama sıkıntı bizim hücumda üretken olamamızdı. Bundanda dersler çıkarmamız lazım. Gerçi ders çıkara çıkara bir kamyon ders notu oldu ama ............
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,082
![]() |
Dediğin gibi: Gekas'a tebrikler!
Ama dönüp bir de defansımızın oyun anlayışına bakalım. Saçma sapan işler yapıyorlar. Sürekli rakibin arkasında kalıyorlar. İBB maçında 3 gol ye, dön Samsun'dan 3 gol ye. Bu böyle gitmez.
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,750
![]() |
Serdar Kesimal in hava hakimiyeti hic yok. MIY den yedigimiz golde ziplamadi bile.
Lugano'yu mumla ariyoruz.
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Haklısın abi. Lugano adama elense çekerken hakemin ruhu duymazdı. Serdar akşam denedi, penaltı oldu
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mesut Bakkalı tebrik ediyorum,FENERBAHÇE'ye yenile yenile ezberlemiş.
bienveni ile boşa vakit kaybettik,shelton veya herve tum bin kat daha iyiydi. umarım sow,sonumuz olmaz...!
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|