|
|||||||
| Fenerbahçe Yönetimi Fenerbahcemizin Yönetimini Burada Tartışıyoruz |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
-Öleli Yıllar Oluyor
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 8- Sezer Öztürk Yaş: 18 Mesajlar: 1,157
![]() |
![]() Yeni Başkan Kim Olsun 07.07.2011 Perşembe 05:17 Türk futbol tarihinin en önemli şike soruşturması sürüyor. Onlarca iddia sorgulanan mahkemeye sevk edilen serbest bırakılan şüpheliler ve tabii ki Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım… bazı iddialar ve haberlere göre Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım’ın yerine yeni başkan adayları düşünülmeye başlandı. Bizde sporanketim.com olarak hazırladığımız anket ile Fenerbahçeli taraftarların gönlündeki yeni başkanı sorduk. Ve sunduğumuz adaylar arasında yeni başkan olarak olarak Ali Koç'un ismi çıktı.
|
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,082
![]() |
Kogrenin çok acil toplanması gerekiyor. Başkanın derhal belli olması lazım.
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 33
![]() |
Başkan Aziz Yıldırım
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
Ben Ali Koç'un Görevini Layığından Fazlasıyla Yapabileceğine İnanıyorum Kişilik Olarakta Çok Büyük Saygı Duyuyorum Artık Gerisi Kendisine Kalmış Bir Şey Ama Şuda Unutulmasın Fenerbahçe Sahipsiz Kalmaz
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 19 Mesajlar: 1,313
![]() |
Bencede Ali Koç çok dogru bir isim olur bizim için.
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,847
![]() |
Aziz beyin durumu kesinlik kazanmadan,kesin hüküm giymeden nasıl başkan şeçilebilir?Merak ettiğim konu bu.Olsa olsa genel kurul toplanır,Aziz bey ihraç edilir ve ondan sonra başkan seçilebilir.Kulüp tüzüğünü bilmiyorum,sadece mantıkla söylüyorum bunu.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,082
![]() |
Alıntı:
İmza toplanarak seçim gündemli olağanüstü genel kurul çağrısı yapılır. Toplantıda yeni yönetim seçilir. Aziz Yıldırım serbest kalsa bile şu anki sağlık durumu ve psikolojisiyle başkanlığı yürütmesi mümkün deği.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
içerden biri olsun yönetimden buda Ali Koç
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
Bizim başkanımız var zaten,
Şu şerefli (!) basının saçma sapan haberlerini taşıyıp durmayın lütfen.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|