Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Spor Kulübü Haberleri > Medyadan haberler

Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 08-10-2011, 00:21   #1
siyahçoraplılar
Yeni SK
siyahçoraplılar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 2- Diego Lugano
siyahçoraplılar is on a distinguished road
Standart F.Bahçeiçin ciddi sorunlar var

Ali Şen: F.Bahçe için ciddi sorunlarvar

Fenerbahçe'de, futbolda şike ve teşvik iddialarına yönelik yaşanan süreçte karşılaşabileceği sorunlara ilişkin camianın yönetim kuruluna desteği sürerken, sarı-lacivertli kulübün unutulmaz başkanlarından Ali Şen, yöneticilerle kulüp binasında bir araya geldi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan kulüp merkezine davet edilen Ali Şen ve oğlu Metin Şen, yöneticilerle 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşme sonrası bir açıklama yapılmazken, eski başkan Şen, kulüp başkan vekili Nihat Özdemir, asbaşkanlar Ali Koç, Abdullah Kiğılı, Murat Özaydınlı ve yönetim kurulu üyeleri Turhan Şahin ve Yasemin Merçil ile bir araya geldiklerini belirtti.

Süreçle ilgili Fenerbahçe'nin UEFA nezdinde yaşayabileceği sorunlar ve bunlara ilişkin hareket tarzları üzerinde fikir alışverişi yaptıklarını bildiren Ali Şen, bu konularda yönetim kurulu üyelerine tavsiyelerde bulunduğunu kaydetti.

Gelecek hafta yeniden bir araya geleceklerini ifade eden Şen, “Konuştuk, fikir alışverişinde bulunduk. Fenerbahçe'nin önününde çok ciddi sorular, problemler olduğunu anlattım. Halledilmesi için de ne yapılması lazım geldiği konusunda fikir teatisinde bulunduk. Bazı tavsiyelerde bulundum, yol gösterdim. Önümüzdeki hafta yönetim kuruluyla yeniden konuşacağız” diye konuştu.

Eski başkan Şen, Fenerbahçe Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısında yaptığı konuşmada da UEFA nezdinde yaşanabilecek sorunlarla ilgili açıklamalar yapıp, bu konuda lobi faaliyetlerinde bulunulması gerektiğine dikkati çekmişti.

Dünya yansa biz burdayız
Asla yalnız olmayacaksın
siyahçoraplılar isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-10-2011, 12:19   #2
Kadıköylü
Misafir
Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu
Kadıköylü is on a distinguished road

GÖLGE ETME,Başka ihsan istemez...!!
Kadıköylü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 08-10-2011, 13:02   #3
KakavaN
T
KakavaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
KakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to behold

Alıntı:
Kadıköylü isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ali Şen gitti gideli Fener iflah olmadı zaten !
Eski 09-10-2011, 00:12   #4
fehmi
Eski Açık
fehmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
fehmi is on a distinguished road

Alıntı:
Kadıköylü isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Asıl aziz Yıldırım'ın gölgesinin Fenerbahçe üzerinen çekilmesi lazım. Bizi ne hallere düşürdü. Şimdi bu kötü durumdan az zararla kurtulmamız için katkı yapmaya çalışan ali Şen'e laf etmenin lüzumu yok renktaşım

Alex de Souza
Alex'le sonsuza

herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
fehmi isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama