Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Spor Kulübü Haberleri > Medyadan haberler

Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 29-11-2011, 11:02   #1
Destina
-Öleli Yıllar Oluyor
Destina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 8- Sezer Öztürk
Destina is on a distinguished road
Standart F.Bahçe'de Sezer Öztürk şoku

Fenerbahçe'de sağ arka adalesinde yırtık tespit edilen Sezer Öztürk, 6-8 hfta arasında sahalardan uzak kalacak.
Sezer Öztürk, Fenerbahçe'nin sabah yaptığı antrenmanda pas çalışması sırasında Emre Belözoğlu'nun sert müdahalesi sonucu sakatlandı.
Müdahalenin ardından sağ ayağının üzerine basamayan ve çalışma alanı dışına sekerek giden Sezer'in burada ilk tedavisi yapılırken, iki çalışanın koluna girdiği oyuncu, ayağının üzerine hiç basamaması üzerine sahadan çıkamadı.
Daha sonra getirilen sedyeye yatırılan Sezer, tesislere götürüldü. Gün içerisinde MR'ı çekilen Sezer Öztürk'ün sağ arka adelesinde yırtık tespit edildiği ve 6-8 hafta arasında forma giyemeyeceği öğrenildi.

3 CM BOYUNDA 3. DERECE YIRTIK
Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Bugünkü antrenmanda sakatlanan futbolcumuz Sezer Öztürk'ün çekilen MR'ı sonrasında, sağ arka alt adelesinde yaklaşık 3 cm boyunda 3. derece yırtık ve yoğun ödem tespit edildi. Futbolcumuzun tedavisi devam ediyor" denilirken, Sezer Öztürk'e geçmiş olsun dileğinde bulunuldu.

"AYAĞIM ÇİME TAKILDIĞI İÇİN OLDU"

FB TV'ye sakatlığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sezer Öztürk, "Emre ağabey ile Stoch ikili mücadeledeydi. Ben de topa müdahale etmeye çalışınca ayağım çime takıldı. O arada hissettim zaten bir şey olduğunu. Ayağım çime takıldığı için oldu. Zaten yırtıldığını hemen hissettim. Darbeye bağlı olmadı. Şimdiye kadar hiç sakatlık geçirmedim, olacağı varmış demek ki" diye konuştu.
Eski 29-11-2011, 11:24   #2
Toprağın Dostu
Artislik Yapma !
Toprağın Dostu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza
Toprağın Dostu is on a distinguished road

Aykut hoca sağ olsun pek izleyemedik zaten sezeri
İkinci yarıya inş.

1084'den Bu Yana TÜRK Yurdu Olan ÇANKIRI'dan Selamlar

Toprağın Dostu isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama