|
|||||||
| Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
-Öleli Yıllar Oluyor
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 8- Sezer Öztürk Yaş: 18 Mesajlar: 1,157
![]() |
Fenerbahçe, cezalı maçların tamamlanmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçıyla taraftarına kavuşuyor. Taraftarlar ise bu maç için ilginç bir eylem hazırlığında... "90 dakika destek 90+1'de protesto" sloganıyla gerçekleştirilmesi planlanan eylemde sarı lacivertli taraftarların 90+1'de sonuç ne olursa olsun statdan ayrılmayacağı, hatta bu eylemin 24:00'e kadar sürebileceği konuşuluyor. 3 ayını geride bıraktığımız şike soruşturması sürecine bu şekilde tepki gösterecek olan Fenerbahçeli taraftarların ısrarla futbolcu, teknik heyet ve yöneticileri ısrarla yanlarına çağıracakları belirtiliyor. Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki bu eyleme katılımın ne boyutta olacağı ise bilinmiyor...
|
|
|
#2 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Sep 2011 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 13
![]() |
maç zaten 21'de bitecek maçtan sonra o yorgunlukla kim 24'e kadar protesto eder? medya güzel şişirmiş haberi.
|
|
|
#3 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
antep maçını hatırladım 4-3'lük..
maç bttikten sonra staddan ayrılmamıştı taraftar, doyamamıştı resmen |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 887
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#6 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
Evet o maçı unutmam mümkünmü? Hele başka bir 4-3 lük bir maç daha varki aman yarabbi............
|
|
|
|
#8 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Antep maçı Saraçoğlu'na ilk gittiğim maçtı benim
Asla unutamam.
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|