|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,082
![]() |
![]() 06 Kasım 2008 Perşembe Fenerbahçe, ULEB'teki üçüncü maçında bu akşam deplasmanda İspanyol temsilcisi DKV Joventut ile karşılaşacak. Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi 1. tur (C) Grubu'ndaki üçüncü maçında yarın deplasmanda İspanyol temsilcisi DKV Joventut ile karşılaşacak. Badalona kentindeki Badalona Olimpik Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma TSİ 21.30'da başlayacak. (C) Grubu'nda geride kalan ikişer maç sonrasında birer galibiyet ve yenilgisi bulunan Fenerbahçe Ülker ile DKV Joventut, averajla 3 ve 4. sıraları paylaşıyor. internetspor.com
|
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
rakip geçen sene futbol tabiri ile uefa da ilk 4e kalmıştı hatta şampiyon bile olmuşlardı galiba tam hatırlamıyorum
Rubio diye bi adamları var çok iyi ama kazanabiliceğimiz bi maç ama kazanamassakta kaybedicek bi şeyimizin olmadığı bi maç
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
yahu şu maçları seyredemiyorum ya deliriyorum,
en sonunda açtıracam şu spormaxı, akşam maç zor olacak ama umarım kazanırız.. |