|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Dt.
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,385
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Fenerbahçe ile Kayserispor arasına kara kedi girdi. Ali Bilgin'den sonra Önder Turacı ve Volkan Babacan'ı da gözden çıkartıp Kayserispor'a gitmelerine izin veren Sarı-Lacivertli yönetim özellikle Önder'in kendilerine karşı oynatılmasını istemiyor. Spor TOTO Süper Lig'in 4. haftasında Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya gelecek iki kulüp arasındaki görüşmeler sonuca ulaşmazken, gerginlik de artmaya başladı. Fenerbahçe cephesi; özellikle geçen sezon Burak Yılmaz'ın Trabzonspor forması ile hem kupa finalinde hem de ligin son maçında hırslı ve etkili oyun ortaya koymasını hesaba katıp, Önder'in bu maçta yer almamasını istiyor. Eski futbolcularının kendilerine karşı farklı bir motivasyon ile sahaya çıktığına işaret eden sarı-lacivertliler gerekirse sözleşmeye böyle bir madde koydurmayı planlarken, Kayserispor cephesi ise ellerinde fazla seçenek bulunmadığını ve Önder'e ihtiyaç duyduklarını ilettiler. Son görüşmeyi Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un bizzat Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yapacağı ve Önder için müsaade isteyeceği öğrenildi. Öte yandan Ali Bilgin'in sakatlığının tamamen geçtiği ve lig biter bitmez Kayserispor'a gittiği için Fenerbahçe'ye karşı oynamasında bir engel bulunmuyor.
|
|
|
|
#2 |
|
Dt.
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,385
Koskoca Fenerbahçe bu hale mi geldi? Önder'den mi çekiniyorsunuz?
Oynarsa oynasın..
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 22 Mesajlar: 1,488
![]() |
saçma sapan bi haber hiç bi takım böyle bişey istemeyez bonservisiyle verdikten sonra
istemeyezten öte fenerbahçe de böyle bişey istemez bana kalırsa ayırca önder oynasın şansımız daha da artar
|
|
|
#4 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 767
![]() |
ne saçma iş anlamadım. sattıysan adam oynar. oynadığı toptan çekinecek kadar iyiyse niye sattın derler. kısır düşünce bunlar
|
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 21 Mesajlar: 4,855
![]() |
aptal medya haber çıkartmasın diye
düşünsenize bizim kayseri ile olan maçta kendi kalesine attığını ya da basit bir hata yaptığını bir de basınla uğaş
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,148
yok daha neler
saçma sapan haberler adam oynatır abi bizde gs mi olduk
|
|
|
#7 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,065
![]() |
i. basın önce volkan yaman la urassin...
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 19 Mesajlar: 4,621
![]() |
Fenerbahçe'nin kendisinden korkmasına anlam veremediğini söyleyen Önder, "150-200 milyon avro'luk bir takımın böyle düşünceler içine girmesi çok saçma. Beni oynatmadılar ve şimdi Kayserispor'da da oynamama engel oluyorlar. Maç başı ücret alan bir oyuncu olarak bu maçta kesinlikle oynamak istiyorum. Fenerbahçe beni engelleyemez" dedi.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
ya ne öndermiş anasını satayım..
|
|
|
|
#10 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,065
![]() |
o kadar iyi bi adamsa ne diye sattiniz ?
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|