|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
ƒєяηαη∂σ тσяяєѕ«9»
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 19 Mesajlar: 996
![]() |
![]() Luis Aragones'in "Sola oyuncu isterim" raporuyla harekete geçen F.Bahçe yönetimi, Espanyol'lu yıldızı renklerine katma kararı aldı. Riera da sırada Fenerbahçe, Kezman'ı gönderip bir ön libero, Maldonado'yu elden çıkarıp golcü alacaktı. Kezman, PSG'ye satılınca Sennatransferi bitti. Ancak Aragones, "Solda Uğur Boral iyi ama istikrarsız. Sol kanada bir oyuncu almamız daha iyi olur" şeklindeki rapor verince, golcü transferinden vazgeçildi. LİVERPOOL Hemen harekete geçen yönetim, Espanyol'un 5 kez İspanya Milli Takımı forması giyen sol kanat oyuncusu Albert Riera'yı transfer etme kararı aldı. Girişimlere ise hemen başlandı. Espanyol'da hocası Valverdeile ters düşen ve geçen mayısta kulüpten ayrılma kararı alan oyuncuyu Liverpoolistemişti. ALBERT RiERA KiMDiR? Doğum Tarihi: 15 Nisan 1982 Doğum Yeri: Manacor, İspanya Boyu: 1.87 Forma no: 11 Kulübü: Espanyol Mevki: Sol kanat PROFESYONEL KARiYERi: 2006-07: Espanyol 2005-06: Espanyol / M. City 2004-05: Bordeaux 2003-04: Bordeaux 2002-03: Mallorca 2001-02: Mallorca 2000-01: Mallorca B / Mallorca
![]() Uyumadık senin için gündüz gece, adını anarız hece hece, bir soru var sanki bilmece, tek şampiyon var oda FE-NER-BAH-ÇE..! Konu gfb_mami_1992 tarafından (19-08-2008 Saat 08:52 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
*eReN..
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 20-Özer Hurmacı Yaş: 16 Mesajlar: 435
![]() |
Eğer o da gelicekse, Maldonado da gidiyor demektir.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ƒєяηαη∂σ тσяяєѕ«9»
![]() |
Maldonado gidecekse Riera gelmesin..
|
|
|
#4 |
|
*eReN..
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 20-Özer Hurmacı Yaş: 16 Mesajlar: 435
![]() |
Kim gidecek peki ?
Lugano-Edu-Carlos-Deivid-Alex-Güiza Zaten Senna veya bir ön libero gelirse Maldonado fazlalık olur |
|
|
|
|
|
#5 |
|
ƒєяηαη∂σ тσяяєѕ«9»
![]() |
Sennanın gelmesini istemiyorum Senna gelecekse Maldonado kalsın isterim..
![]() Uyumadık senin için gündüz gece, adını anarız hece hece, bir soru var sanki bilmece, tek şampiyon var oda FE-NER-BAH-ÇE..! Konu gfb_mami_1992 tarafından (19-08-2008 Saat 09:09 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
Bu Hasan abinin tavsiye etttiği Riera sanırım
Video'sunu izledim ama herhangi bir maçını izleme fırsatım olmadı. Son olarak gördüğüm videoda oldukça yetenekli bir futbolcuya benziyordu
|
|
|
#7 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 29 Mesajlar: 4,741
![]() |
Alıntı:
Hepimiz çok isteriz bu futbolcuyu. ![]() Gelirse de yararlı olacaktır.
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 26 Mesajlar: 1,882
![]() |
tabiki hocam
![]() da 6 yabancı hakkı olması kötü 2si kulübede oturacak gelirse Maldonado gönderilecek (yabancı bir önlibero alındığını düşünerek) yedekler Deivid olur o kesin ama diğeri kim Carlos Edu Lugano Alex önlibero Güiza as çıkacaktır Riera yedek olur
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,739
![]() |
Bu adamı hiç canlı izlemedim
videolar yanıltıcıdır İstesek denizi bile videolarda mevkisinin en iyisi gösterebiliriz |
|
|
|
|
|
#10 |
|
İzmir!
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Yaş: 20 Mesajlar: 968
![]() |
sol açığa iyi bir transfer olması güzel olur tabiki ama çağdaş abinin dediği çok doğru
kenarda kim oturucak ki
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|