Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Spor Kulübü Haberleri > Transfer Gündemi

Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 05-01-2009, 10:43   #1
ΛнмєΤRsτyŁє
HayâLPerest..
ΛнмєΤRsτyŁє - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 20-Özer Hurmacı
ΛнмєΤRsτyŁє is on a distinguished road
Standart F.Bahçe Bekir'le Anlaştı!

Hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da devam ediyor. Sarı-lacivertli kulüp, Gaziantepspor'un genç stoperi Bekir İrtegün ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Gaziantepspor'un savunma oyuncusu Bekir irtegün'ün hafta içinde Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Bekir için, Fenerbahçe yönetiminin Can Arat ve para teklifinde bulunduğu belirtiliyor.

Gökhan Emreciksin'in transferinin resmiyet kazanması ise Ankaragücü ile genç futbolcunun eski takımı Boluspor'un arasındaki anlaşmazlık nedeniyle gecikti. Yöneticiler, bu transferi de hafta içinde sonuçlandırmayı hedefliyor.

Sarı-lacivertli kulüpte ayrıca, 5 Ocak Pazartesi gününden itibaren iç transferde de hareketlilik yaşanması bekleniyor. Alex de Souza, Lugano ve Deivid'in menajerleri İstanbul'a gelerek yöneticilerle masaya oturacak.

Kaynak: NTVspor

ΛнмєΤRsτyŁє isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-01-2009, 11:16   #2
hemicuda
Eski Açık
hemicuda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 53- Serdar Kesimal
hemicuda is on a distinguished road

"Edu ya da lugano'nun olmadığı durumda, Yasin-Can,Önder-Can ya da Yasin-Önder ikilisinin yerine Bekir-Önder ikilisi kulağa biraz daha iyi geliyor.Yasin'den de Can'dan da daha tercih edilebilir türden bir futbolcu."

Alıntıdır.

Bekir İrtegün:24 Yaşında(Solbek/Stoper) 1.85m.
hemicuda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-01-2009, 11:29   #3
alierkan1957
Guest

Alıntı:
hemicuda isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Edu ya da lugano'nun olmadığı durumda, Yasin-Can,Önder-Can ya da Yasin-Önder ikilisinin yerine Bekir-Önder ikilisi kulağa biraz daha iyi geliyor.Yasin'den de Can'dan da daha tercih edilebilir türden bir futbolcu."

Alıntıdır.

Bekir İrtegün:24 Yaşında(Solbek/Stoper) 1.85m.

çok iyi oldu diyorum ikinci alpaslanı aldık
Eski 05-01-2009, 11:44   #4
turg_69
the best 7
turg_69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 24- Deniz Barış
turg_69 is on a distinguished road

fenerbahçede ilk 11 oynayabilecek düzeyde bir oyuncu mu?
sanırım oynar..
bekir ve önderin olduğu yerde edu nun lüks olduğunu düşünmekteyim..
turg_69 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-01-2009, 15:07   #5
fbs1907
Guest

transferi gerçekleşirse,
iyi bir alternatif olacaktır..
Eski 05-01-2009, 15:36   #6
apolovefb
1907 UNİFEB
apolovefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 2- Diego Lugano
apolovefb is on a distinguished road

Bekir'in F.Bahçe heyecanı!

Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı iddia edilen Gaziantepspor kaptanı Bekir İrtegün, transferiyle iligili gelişmeleri takımının Antalya kampında merakla bekliyor.Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya'nın Kundu bölgesindeki Mardan Spor Kompleksi'nde sürdüren Gaziantepspor'da takım kaptanı Bekir İrtegün'ün Fenerbahçe'ye transfer olacağı haberleri en önemli gündem konusu oldu.
Transfer haberleriyle ilgili olarak İHA'ya açıklamalarda bulunan tecrübeli defans oyuncusu, "Şu anda takımımla kamptayım. Fenerbahçe'nin beni transfer etmek istediğini biliyorum. Fakat, transfer imza aşamasında değil. Bu yüzden benim fikir beyan etmem etik olmaz. Hala formasını giydiğim bir takım var. Bu takımın da kaptanıyım. Başkanımız görüşüyor. Bekleyip göreceğiz" dedi.
Gaziantepli olduğunu ve Gaziantepspor'un altyapısında yetiştiğini belirten Bekir, "Bu takım sayesinde milli takıma gittim. Gaziantepspor bana çok şey vardı, ben de Gaziantepspor'a çok şey verdim. Mutlaka her futbolcunun hedefleri var. Ben de hedeflerim doğrultusunda iyi yerlere gelmek istiyorum. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray büyük camialar. Oralalarda forma şansı bulmak Anadolu'dakinden daha zor olabilir. Ama sonuçta her futbolcunun kendine özgüveni var. Kendi yeteneklerine güvenir. Başarılı olacağıma inanıyorum" diye konuştu.
Bekir'in transferiyle ilgili gelişmeleri medyadan takip ettiklerini belirten Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurallah Sağlam da, "Bekir, hala bizimle antrenmanlara çıkıyor. Gelişmeleri sadece duyuyoruz. Zaman ne getirir bekleyip göreceğiz. Mehmet Polat'ın ardından Bekir de giderse defansif anlamda büyük zaaf yaşayacağız. Bekir, bu şehrin evladı. Gaziantepspor'a altyapının her aşaması dahil uzun zamandır hizmet ediyor. Geleceği açısından böyle bir karara saygı duymak ve katkı sağlamak düşer. Kendisi de çok istekli. Bu transfer netlik kaznınca biz de transfer çalışmalarına başlarız" dedi.
Sağlam, Bekir'in Fenerbahçe'de başarılı olacağına da inandığını ifade ederek, "Bekir, çok farklı özelliklere sahip bir oyuncu. Özellikle bir defans oyunucusuna göre, ilk hamleleri çok çabuk yapabilen hava hakimiyeti çok iyi olan bir futbolcu. Gideceği takıma mutlaka katkı sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

05.01.2009
Kaynak : İHA
apolovefb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-01-2009, 16:02   #7
kutupyildizi
ALPSEVER KUTUPYILDIZI
kutupyildizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
kutupyildizi is on a distinguished road

Can Arat'a artık teşekkür edilmesi için gerekçe olur.. Sanırım hava toplarında da iyi biri bu Bekir.
Eski 05-01-2009, 16:08   #8
MohiKan
''F'' Tipi
MohiKan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 2- Diego Lugano
MohiKan is on a distinguished road

Hayırlı olsun inş. yararlı olur bekir

Zaten Hiç Gitmemiştik !!!
MohiKan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-01-2009, 16:22   #9
ilker balci
Guest

en çok ben sevindim desem yeridir..
BEKİR adam gibi adamdır.
mütevazi,efendi ve FORMANIN HAKKINI VERECEK bir isimdir
hayırlı olsun
Eski 05-01-2009, 17:01   #10
Esteban Gr.
Tostão
Esteban Gr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
Esteban Gr. is on a distinguished road

gerçek midir ki
yorumlara bakılırsa gerçekleşse güzel olcak gibi

KARA DERYALARDA BİR FENERSİN;
SENİN IŞIĞINLA YÜRÜYORUZ...
Esteban Gr. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama