|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 31 Mesajlar: 2,182
![]() |
yorumsuzdur hepsi
![]() Sadece Fenerbahçe maçlarına özel bir protesto. Yoksa taraftarımız takımımızın her zaman yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir. Ama gelecek sezon ki maçlarda bir protesto yapılamaz mı? Örneğin maçlara gitmemek gibi... Düşünsenize Ali Sami Yen'de (Aslantepe'de) derbi maçlarda tribünlerde kocaman boşluklar olduğunu. Ya da Kadıköy'deki maça çok az sayıda bir taraftar gitse sizce bu takıma bir mesaj olmaz mı? Sessiz, anlamlı bir protesto. Bu isteğimin nedeni artık bu maçların derbi niteliğini kaybetmeye başlaması... 4 1 lik maçtan sonra protesto ettk ama sonuc yine aynı Ne yaparsak yapalım birşey farketmez. Her sene yenilmeye mahkumuz. Ben simdiden protesto ediyorum. Elveda şimdilik Galatsarayim. Arkadasliklarda , sevenler arasinda , ailelerde küskünlükler ve darginliklar olur. Bende Takimimla küskünüm iste. Elbet barisacagim yeniden. Fakat artik yeni sezonda. Sadece iyi gün dostu degilim, Seninle iyi günde ve kötü günde birlikteydim, ama artik 2 senedir sabrım kalmadi. Icimden ne geri kalan 6 maca bakmak , ne de Canim Galatasaray ile ilgili baska haberleri takip etmek geliyor. Kendini iyi bak Canim Galatasarayim. Tepki dediğin ancak, kombinesiz 1 kişinin bile bilet almaması ile olur. Futbolcular bu mesajı alır mı? Hiç sanmıyorum. Geçen yıl 4-1 yenildiğimiz maçtan sonra uA bir bildiri yayınlamıştı, "FB maçlarının önemini anlayın diye" ne oldu?, peşinden oynadığımız 3 maç 2 yenilgi bir beraberlik 1 gol atıp 7 gol yedik Tepkiyle alakası yok herif 35 metreden gol atıyor yere sekiyor giriyor milletin poposuna başına çarpıp gol oluyor... fenere şansımız zaten tutmuyordu bundan sonrada tutmayacak... Lig maçlarını kazansınlar yeter 34 maçmı var her sene 32'sini kazanın isterseniz fenere hep 6-0 yenilin... Takıma kan kusturalım. İstikrarsızlık yaratalım, derbi sonrası fenerliler gibi futbolculara saldıralım demiyorum. 10 senedir Kadıköy'de bir beraberliğimiz dahi yok. 6'lık, 4'lük maçlarımız da cabası. Ali Sami Yen'de de yeniliyoruz. Tek farklı galibiyet alırsak alıyoruz. Yoksa lig maçlarında fener'e karşı farklı galibiyet nedir unuttuk. Pankartları kaldırarak filan protesto yemiyor. Daha değişik şeyler yapmak lazım. Hem camia hem de kamuoyunun dikkatini çekmek için. Boş tribünler bence güzel bi mesaj. Ben kendi adıma artık fb maçlarına çok bel bağlamam. Yenilsek de çok gam yemem. Alıştım artık. Ama artık koyuyor. Hem de öyle bir koyuyor ki beni çok sevdiğim Galatasaraylılık'tan soğutacak kadar koyuyor. Tansiyonumu 16'lara çıkartacak, sağlığımı bozduracak kadar koyuyor. Kadıköy'e her çıktığında elleri, ayakları titreyen futbolcuları görmekten artık nefret ediyorum. Ali Sami Yen'de bile rakibinden kötü oynayan bir Galatasaray'ı görmek mahvediyor beni. "İşte böyle her sene böyle Cimbom'a böyle ..." sözünü her maçta dinliyor olmak kahrediyor. Son 3-4 yıldır gerek normal hayatımda gerekse bu forumda Fenerbahçe maçlarının önemini Galatasaray taraftarlarına anlatmak için çaba sarfediyorum. Ancak her seferinde "Kasımlar onların Mayıslar bizim" gibi züğürt tesellisi laflar duyuyorum. Herhangi bir isyan eden yok. Herkeste bir kabullenmişlik, biz Fenerbahçe'yi yenemeyiz havası. Bizim için şampiyonluk önemlidir diyen binlerce kişi. Göremiyorlar ki artık o şampiyonluklar da kolay kolay gelmiyor. Denizli mucizesini yaşamak her zaman mümkün olmuyor. Avrupa'da 2. turdan öteye gidilemiyor. Her hafta Fenerbahçe'nin anadolu takımlarına karşı puan kaybetmesini beklemek zorunda kalmak içimi sızlatıyor. Neden benim takımım yenemiyor da şu Fenerbahçe'yi Kayserispor'un, Ankaragücü'nün, Gaziantep'in yenmesini bekliyoruz diye soruyorum kendime. Neden 26 yıllık hayatında Fenerbahçe'yi içerde dışarıda kazandığımız bir sezon bile görmemişken elin 12-13 yaşlarındaki Fenerbahçeli bir çocuğunun bir sezonda Galatasaray'dan alınmış 6 puanı çoğu kez gördüğünü sorguluyorum. Fenerbahçe formasını giyip sıradan anadolu takımlarına karşı top oynamayan ama Galatasaray karşısına çıkınca köpek gibi saldıran, çoğunluğu Brezilyalılardan oluşan bir takımın futbolcuları nasıl bu maça bu kadar kendilerini verebiliyorlar da, Galatasaray'a İngiltere Premier Liginden gelmiş yıldız statüsündeki futbolcular normal zamanlarda rahatça yapabilecekleri şeyi şu takıma karşı yapamıyor. Küçüklüğünden beri Galatasaraylı olan Arda'dır, Sabri'dir daha önceki yıllardaki Türk futbolcular nasıl oluyor da Allah'ın Brezilyalısı kadar önemseyemiyor şu maçları. Nedir bu Fenerbahçe fobisi. Galatasaray camiası artık bu sorunun üzerine gitmeli. "3 kulvarda şampiyon olacağız" gibi olmayacak hedefler koymak yerine "Fenerbahçe'ye 2 maçta da yenilmeyeceğiz" şeklinde bir hedef belirlemeli kendine. Bunun için çalışmalı, futbolcuları buna mecbur bırakmalı gerek yönetim gerekse taraftar. Kaybettiğinde büyük cezalarla yüzleştirilmeli. Ancak bu şekilde hırslı oynayan bir futbolcu grubu izleyebiliriz. İçimize işlemiş olan "Böyle gelmiş böyle gider. Fenerbahçe bizi her zaman yener" söyleminden kurtulmalı Galatasaray camiası. Aksi takdirde Türkiye'nin 2. büyük kulübü olarak anılacak Galatasaray her geçen sene kaybettiği prestijiyle.. artık camia olarak tüm lige yenil gerekirse ama fenere yenilme mantıgına girmeliyiz.yazıktır her seferinde madara oluyoruz madem büyük takımız ezeli rakibimizi yenecegiz arkadas Bıktım artık -6 puan ile lige başlamaktan. Şimdi yarın fenerli arkadaşlar var suratına bakamam bunların adamlar ne dese haklılar yani şu an..
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
![]() ![]() abicim hepsi süper en çok buna güldüm. bizim için ha ankaraspor ha gs ![]()
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 31 Mesajlar: 2,182
![]() |
bursa en az 2 maç daha puan kaybeder.fenere elimizle şampiyonluğu hediye ettik.berabere kalsak bile şansımız coktu.fener şampiyon olucağına 50 kere bursa olsun bursaya yatmamız gerekiyorsa yatalım
Bursa'ya yatmamıza gerek yok zaten Bursa bizi her türlü yene hele hele böyle oynadıktan sonra. Şayet fener Kayseriyi yenerse bu hafta seri yakalar artık Bursaspora yatmamız gerekir çünkü fenerin zor maçları kendi evinde mutlaka kazanırlar... Bursaspor Antalya,Gençlerbirliği ve Anteple yapıyor tahminimlen bu maçları alırlar... Zaten bizim maça geldiğinde lig şekillenir yatarız o maçta Bursaya son haftada Beşiktaş yatar birde Ankaraspor var kafadan 9 puanları olur... Valla Beşiktaş şampiyon olacaksa ben hiç korkmuyorum.. Benim Beşiktaşla bir alıp veremediğim yok şampiyonluğu bana koymaz
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
bu eziklerle yaptığımız maçlara heyecan ve kalite gelmesi için tff nin bazı kurallar koyması lazım bu maçlar için.mesela
iki kaleci ile oynayabilirler(önlü arkalı veya yanyana durabilirler) kale direkleri alçaltılabilir veya kale ufaltılabilr fenerbahçeye penaltı verilmemeli(zaten bunu tff uyguluyor ama nafile yeterli değil) fenerbahçe 6s ye 1,2 gol avans verip maça yenik başlamalı tek farklı fenerbahçe galibiyetlerine puan verilmemeli bunun örnekler çoğaltılabilir .yoksa bunun adına ezeli rekabet denmez her sene aynı film.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Alıntı:
![]() ![]()
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Anadolu Fenerlisi
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 534
![]() |
çok güldüm valla.asıl sorun bundan sonra başlıyor.kayseri maçını kazanırsak bu takımın şampiyon olabileceğini düşünüyorum
özellikle de 1-0 ın devamı gelecektir
AŞKIMIZ RENKLERE!! EY BE FENER SEVGİLİMİZ BİLE KISKANIYOR SENİ,AMA NE YAPALIM GÖZÜMÜZÜ SENİN AŞKINLA AÇTIK !BAŞKA AŞKLAR TALİ SENİN AŞKIN ASLİ! Fenerbahçe'yle alay edilmez, bu formayla dalga geçilmez. Rahmetli İslam Çupi böyle demişti bir Galatasaray maçı sonrasında.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,847
![]() |
Alıntı:
![]() Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 56 Mesajlar: 1,371
![]() |
nedir bu eziklik?
arkadaşlar yaklaşık 30-35 yıldır futbolla ilgilenen birisi olarak çocukluğumdan beri dikkat ediyorum sürekli fenerbahçe maçlarında başımız önde eğik dolaşıyoruz...tamam anlarsın bir olur iki olur amaaa bu futbolcuların sürekli fb maçlarında başımız önde dolaştırmaya fb dostlarımız arkadaşlarımız içersinde ezik yaşamaya daha doğrusu bizleri bu denli üzmeye ne hakları var? belki sizlerin bildiği , yönetim ya da futbolcuların gözünden kaçırdığı o ayrıntı nedir sizce arkadaşlar ? neyi eksik yapıyoruz ? daha ne kadar devam edecek ? gs taraftar yorumundan alıntıdır ![]() sevgiler |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
eziklerin ruh haline teşhis konmuş,
Fener Fobisi... ![]() İşin en kötü yanı, üst üste aldığı F. Bahçe mağlubiyetleri G. Saraylı oyuncuları "Cam tavan sendromu" olarak adlandırılan ruh haline büründürmek üzere. Eğer G. Saray yakın zamanda bu psikolojik durumdan sıyrılamazsa, korkarım ki “Fener Fobisi” olarak nitelendirilebilecek bir açmaza doğru hızla ilerleyecek. "Cam tavan sendromu" hakkında bilgi almak isteyen okuyucularımız olabilir.
Bu konuda yapılmış, çoğu kişinin bildiğini tahmin ettiğim araştırmayı aktararak yazımı sonlandırayım. Önce şu notu düşelim. Pireler sıçrama yetenekleri ile tanınan canlılardır. Bir pire 30 cm yükseklik ve 50 cm uzaklığa çok rahat sıçrayabilir. Araştırma şöyle: Bilim adamları deney amacıyla kullanmak üzere pireleri 20 santim derinliğinde bir fanusun içine koyarlar. Fanusun üstüne cam kapatırlar. Ardından fanusu alttan ısıtmaya başlarlar. Sıcaklığı hissetmeye başlayan pireler rahatsız olur. O ortamdan kurtulmak için yukarıya doğru zıplamaya başlarlar. Ama her zıplayışta kafalarını tavandaki cama çarparak yere düşerler. Tekrar tekrar deneseler de, nafile... Her zıplayışta başlarını çarpıp aşağıya düşerler. Engel görünmez olduğu için, kendilerini neyin engellediğini bir türlü anlayamazlar. Üst üste yaptıkları denemeler pirelerin zihinlerinde bir "özgürlük sınırı", yükseldiklerinde karşılarına çıkması muhtemel bir engelin var olduğu etkisi oluşturur. Deneyin ikinci aşamasına geçilir... Aynı pirelerin içinde bulunduğu fanusun üstünü kapatan cam bu defa kaldırılır. Engel yoktur artık... Fanus yine ısıtılır. Görülür ki, pireler en fazla 20 santim zıplıyor... Hâlbuki bir pire 30 santim çok rahat sıçrayabilmektedir. Daha yükseğe zıplama imkânları, özgür olma imkânları vardır ama kafayı çarpmamak için buna cesaret edemezler. Çünkü artık "görünmez engel" zihinlerindedir... Orada bir engel olduğunu sanırlar. "Yapamayız, hiç boşuna denemeyelim" diye düşünürler. Bilim adamları buna "Cam tavan sendromu" diyorlar. Sözün özü, G. Saraylı oyuncular beyinlerindeki engelleri aşarlarsa, Fenerbahçe ile ancak mücadele edebilecek durumdalar. Bu gidişle, kötü günlerinde Fener’e moral olan “kötü gün” dostu olarak Fenerlileri daha yıllarca sevindirmeye aday görünüyorlar. Spor deyip geçmeyin. "Cam tavan sendromu" olarak nitelendirilen ve G. Saray’a da hakim olmaya başladığını düşündüğümüz bu açmaz, motivasyon seminerlerinde üzerinde durulan işin A, B, C’si haline gelmeye başladı. Konu sporu aştı, bilimadamlarının da üzerinde düşünmesi gereken örneklerden biri haline geldi. Bir sonraki maçı tahmin edemeyen var mı? Prof. Dr. Osman ÖZSOY – Haber7
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
aşırt diye girdi hamamoğlanlarına
malspor sizi...
|
|