|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşlerim tüm fenerlilere yalvarıyorum almayın şu lig tv denilen taraflı yayın yapan mereti
inanın milyonlarca fenerli eğer almassalar şu mereti yaptırım gücümüzü çok iyi kullanırız federasyon üzerinde bakın tüm fenerli taraftarlar birleşip şu lig tv yi almassak sadece gidin stadyumda seyredin yada radyoda dinleyin yada özetleri seyredin aç kalır bu lig tv ciler ne olur takımlara verecek para bulamazlar ne olur federasyonla yaptıkları akitlere uyamazlar federasyona yüklenirler dolayısıyla federasyonda daha akil adamlar görev alıp daha tarafsız olacaklardır inanın bana almayın şu lig tv yi almayın aldırmayın büyük yaptırım gücümüz kullanabiliriz böylece federasyon üzerinede yayıncı kuruluş üzerinden baskı yaparak tarafsız maç yönetmelerini cezalarda daha adil davranmalarını sağlayabiliriz. __________________
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
Ali abim sadece almamak yetmez
Üye olanlar iptal etmeli ve iptal ederken sebebini açıklamalı Sizin yanlı yayın politikanızdan dolayı iptal ediyorum demeli Artı bunların maillerini ve fakslarını kilitlemeli Öbür türlü tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış durumu yaşanır
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ali abime kesinlikle katılıyorum ve desteklıyorum, gücüm yettigi kadar maçları izlemeye stadyuma gidiyorum yarın bir aksilik olmazsa tribündeki yerimi alacagım ve Ali abimin bikez daha ellerinden saygıyla öpüyorum. bundan birkaç yıl önce, lig tv üyeligini son verip, iptal makbuzu ispatını imzasına çakmıştı.
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
Birde sağlık açısından da düşündüğün zaman izlememek hayrımıza ya
Valla bu takım adamı 2 senede kanser eder Ondan sonra ne kemoterapi kurtarabilir seni nede radyoterapi İzleme sağlıklı kal,yeni politika bu
|
|
|
#5 |
almamalıyız aldırmamalıyız
sebebinide anlatmalıyız hem bu yayın politikası değişmeli hemde federasyonun bu yanlı tutmu değişmeli yoksa ülkedeki futbol tam kaosa gidiyor mesela ben gerçekten futboldan acaip soğumuş durumdayım bu çirkinlikleri gördükçe inanın zaten fenerden başka takımın maçını seyretmiyordum şimdi onuda bıraktım sadece özetler ve gollerine bakıyorum çünkü ülkede oynanan bu taraflı yönetilen futbola artık tahammülüm kalmadı ey fenerli lig tv alma aldırma
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 56 Mesajlar: 1,371
![]() |
5 syıl izlediğim ekim 2008 de kapattım,adamlar nerede ise on defa aradılar,
ligtv siz hayat daha güzel,, sevgiler |
|
|
|
|
|
#7 |
etrafımdaki tüm fenerlilerede bu durumu anlatıp iptal ettiriyorum üyeliklerini
|
|
|
#8 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,847
![]() |
Alıntı:
Ama yolunu buldum,son maçlarda gülmeye başladım(umarım psikolojik bir travma değildir )Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 92- Issiar Dia Yaş: 24 Mesajlar: 367
![]() |
abi maçlari interneten izle,ben yapiyorum!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
internetten kaçak izleyin izlemek isteyenler daha büyük zarar onlara
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|