Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu

Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 24-03-2009, 11:22   #1
EmrahErtem
Müdavim
EmrahErtem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
EmrahErtem is on a distinguished road
Standart EY Büyük Fenerbahçe Taraftarı ; Sadece Sus ve Oku !

Sadece Susun Ve Okuyun !

Ey büyük Fenerbahçe sevdalıları biliyorum ki hepimiz şuanki durumu hepimiz kınıyoruz,çıldırıyoruz hatta günden güne kahroluyoruz.

Ey büyük başkan sende biliyorsun ki sen daha yokken bizim babalarımız,dedelerimiz ÇUBUKLU forma yaşasın diye oğullarımızda görsün bu büyük sevdayı diye ne cefalar çekti senin kattığın gelişim,yaptığın transferler yanında halt yemiş.

Resimin büyük halini görmek için buraya Tıklayın!

Ey büyük Fenerbahçe'nin ruhsuz futbolcuları siz bilirmisiniz Efsane Rıdvan Dilmen abinizin ' Fenerbahçe Forması Kutsaldır,Herkese Nasip Olmaz ' sözünü.Siz O kadar şanslısınız ki herşey üst seviyede; Saha zemini,koşullar,modern kramponlar ve karşılığında ruhsuz oyunlar.Siz bilirmiydiniz Rıdvan Dilmen'in,Aykut Kocaman'ın,Lefter'in,Can Bartular'ın,Cemil Turanlar'ın ve nicelerin onca koşulsuz ortamlara rağmen,taş gibi toplara rağmen Fenerbahçe için,o forma için ne cefalar çekip sonunda 70 Milyon'un ladığı oyun sergilediğini.

Ey kendini Fenerbahçe taraftarı sanan zavallı, çekirdekçi,mandalinacı hatta menfaatçi olan çıkar adamları siz bilirmisiniz eski Fenerbahçe taraftarlarını yağmur,çamur,kış demeden hınca hıç doldurulan Fenerbahçe Stadını... Nerden bileceksinizki o zamanlar bileklik,güvenlik,meşale,pankart yasağı yoktu zaten koyamazlardıda çünkü abilerimizin ağırlığı polislerede sözünü geçirirdi ve bilirmisiniz o stadlarda ne Cehennem günleri yaşandı tüm rekorlar o zaman kırıldı bir EFSANE MARATON vardı 3-0'dan bile Maçların çevirildiği... Şimdiki gibi çekirdek yiyerek gol kaçınca yuh, gol olunca goool, takım kötü gidince ben stada gitmiyorum evimde izlerim gibi adamlar olacak ya iyi bir hatırı sayılır dayak yerlerdi yada bir daha o mabed'in önünden geçemezlerdi.

VE asıl büyük Fenerbahçe Taraftarları yani biz artık zamanı gelmedi mi ; Artık bu oyunların,bu cezaların,bu yasakların,bu çirkefliğie İsyan'ın zamanı gelmedi mi ? Biliyorum geldi,geçti bile belkide ama artık küfür edip,salla diyip geçmek yok artık varlığımızı koyma vakti.Şampiyonluk gidiyormuş çokta umrumda,Seneye Şampiyonlar Ligin'de yokmuş çokta umrumda,Yeter artık alın yıldız futbolcularınızıda,modern stadınızıda...Bize,Aykut Kocamanları,Rıdvan Dilmenleri,Lefterleri ve EFSANE MARATON'u verin.

A L I N T I D I R
Eski 24-03-2009, 17:54   #2
2PaC*
Müdavim
2PaC* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
2PaC* is on a distinguished road

:slap::slap::slap::slap:
Eski 25-03-2009, 00:32   #3
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
dekortiko is on a distinguished road

Alıntı:
Ey kendini Fenerbahçe taraftarı sanan zavallı, çekirdekçi,mandalinacı hatta menfaatçi olan çıkar adamları siz bilirmisiniz eski Fenerbahçe taraftarlarını yağmur,çamur,kış demeden hınca hıç doldurulan Fenerbahçe Stadını... Nerden bileceksinizki o zamanlar bileklik,güvenlik,meşale,pankart yasağı yoktu zaten koyamazlardıda çünkü abilerimizin ağırlığı polislerede sözünü geçirirdi ve bilirmisiniz o stadlarda ne Cehennem günleri yaşandı tüm rekorlar o zaman kırıldı bir EFSANE MARATON vardı 3-0'dan bile Maçların çevirildiği... Şimdiki gibi çekirdek yiyerek gol kaçınca yuh, gol olunca goool, takım kötü gidince ben stada gitmiyorum evimde izlerim gibi adamlar olacak ya iyi bir hatırı sayılır dayak yerlerdi yada bir daha o mabed'in önünden geçemezlerdi.

Hey gidi günler...
O efsane Maraton Tribününde ne günler geçirmiştim. Belki bu yolda çok cefa çekmiş, emek vermiş, dirsek çürütmüş birisi olarak, şimdiki kötü yönetime ve bunun sonunda gelen başarısızlığa isyan etmekte kendimi haklı görüyorum.
Gençler olarak desteklemek, deplasmanlarda cefa çekmek sizlerin göreviniz.
Bizler o bayrağı çok taşıdık. Halen de taşıyoruz. Sadece yükün bir kısmını artık sizlere devrettik.
Sakın kimseyi çekirdekçi, mandalinacı diye eleştirmeyin. Oraya gelen herkesin kalbi bu renkler için atıyor.Herkes yaşına konumuna, geçmişine göre kendince desteğini veriyor. Ve kendince eleştirisini de yapıyor.

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-03-2009, 09:21   #4
EmrahErtem
Müdavim
EmrahErtem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
EmrahErtem is on a distinguished road

Alıntı:
dekortiko isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hey gidi günler...
O efsane Maraton Tribününde ne günler geçirmiştim. Belki bu yolda çok cefa çekmiş, emek vermiş, dirsek çürütmüş birisi olarak, şimdiki kötü yönetime ve bunun sonunda gelen başarısızlığa isyan etmekte kendimi haklı görüyorum.
Gençler olarak desteklemek, deplasmanlarda cefa çekmek sizlerin göreviniz.
Bizler o bayrağı çok taşıdık. Halen de taşıyoruz. Sadece yükün bir kısmını artık sizlere devrettik.
Sakın kimseyi çekirdekçi, mandalinacı diye eleştirmeyin. Oraya gelen herkesin kalbi bu renkler için atıyor.Herkes yaşına konumuna, geçmişine göre kendince desteğini veriyor. Ve kendince eleştirisini de yapıyor.

Abi yanlış anlaşılmasın bizim sözümüz size deil ama ben içerde ki tüm maçlara dışardaki de çoğu maçlara giderim yaşım 26 senin de dediğin gibi siz o bayrağı bize verdiniz bizde sizden eksiği olmadan fazlasıyla ileri taşımaya gayret gösteriyoruz ama şuan ki durum da gel görki yaşı benden daha küçük veyahut benden bir iki yaş büyük kişilerin ellerinde siyah poşetler mandalina portakal görünce o an yerin dibine girip çıkıyorum ben. Ama dikkat ediyorum özellikle siyah poşet kendileri de utanıyorki siyah poşette gizlemeye çalışıyorar heralde
Eski 25-03-2009, 23:01   #5
giallo
чаѕаm віtєг dєѕtєκ aѕla
giallo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza
giallo is on a distinguished road

kimse bilir miydi
kırılıp yıkılan tuğlalarla birlikte o EFSANE ruhun uçup gideceği
E.M.

YAŞAM BİTER DESTEK ASLA!

giallo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-03-2009, 23:53   #6
burakoperli
Yeni SK
burakoperli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
burakoperli is on a distinguished road

o günlerin dönmesini okadar çok istiyorumki
takımı ateşliyen taraftar atılan konfetiler yakılan meşaleler
bütün tribünler hepsi aynı varsın aynı forma olmasın ama bu eski görüntüler olsun

ama artık taraftar potansiyeli fiyatlar yüzünden artık iyice seyirciye dönüşüyor
burakoperli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 03-02-2010, 19:54   #7
Kfycem
Yeni SK
Futbolcu: 2- Diego Lugano
Kfycem is on a distinguished road

O tribün evet ilk kulaklarımın çınladığı zamanlar ,o zaman vardı efsane maraton
Birliğin olduğu zamanlar,paranın konuşulmadığı,rantın olmadığı belki de vardı.
Konfetiler,meşaleler,pankartlar,davullar şimdi bunlardan adam gibi hangisi var
Taraftarı kısıtlamak neyin de nesidir
Yeni stattan zevk alan var mı,he ben almıyorum.Çekirdekçi diyince genellikle suçlanırız. Tamam onlarda Fenerbahçeli,ama biz ölümüne destekleyince terörist veya başka birşey ilan ediyoruz
Parası olan izler felsefesi geldi artık,yoksa izleyemezsin
Statları stat yapan içindeki insanlar,taraftardır.Yönetim birçok şeyi engelliyor. Bunların başında bilet fiyatları geliyor
Bu renklere gönül verenlerin bir şekilde duvarlarına tırmandığı, yeni nesilin büyüklerinden dinlediği, "kaybettik" denilen maçların tribün tarafından "kazandırıldığı" bir kaleydi. Böyle gitmek varmıydı? O tuğlalarla beraber ruhumuzunda uçup gideceğini kim bilebilirdi ki?
Kfycem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 03-02-2010, 20:46   #8
fehmi
Eski Açık
fehmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fehmi is on a distinguished road

Bu sene taraftar gruplarına yer verilince tribünler canlandı

Alex de Souza
Alex'le sonsuza

herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
fehmi isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-02-2010, 14:50   #9
mcem
Eski Açık
mcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mcem is on a distinguished road

Dün geceki maçta kale arkaları 22 TL olunca nasıl seyircinin geldiğini gördük.Emin olun,o seyirci daha önceki maçlara gelen seyrici değil,en azından çoğu.Hep bahsettiğim'' militan seyirci'' faktörü vardır.Biz,pahalı bilet fiyatları ile bunu kaybettik.İstanbulda yoğun seyricimiz olduğu için,pahalı bilet fiyatları uygulandığında maça gelen taraftar profili diğerinden farklı.

Sevgiler...
mcem isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 05-02-2010, 22:37   #10
Kfycem
Yeni SK
Futbolcu: 2- Diego Lugano
Kfycem is on a distinguished road

Cem abi,doğru söylüyorsun. Ben kaç sene sonra Kadıköy e maça gittim,niye bilet fiyatları bunda etken,44 olunca ben gidemem,benim gibi fanatik taraftar gidemez. ama 22 tl olunca nasıl geliyor gördük. Ben telsimdeydim,ama telsim inliyordu resmen. Bütün taraftarlar bağırıyordu,bağırmayanı görmedim,layan tempo tutan hepsi vardı. Ama böyle bilet fiyatlarını yapmazlar. Dün gırtlağım patlayana kadar bağırdım,içimdeki herşey çıktı böyle. Abartmayım ama maraton tribününden daha iyi performans gösterdik.
Bu renklere gönül verenlerin bir şekilde duvarlarına tırmandığı, yeni nesilin büyüklerinden dinlediği, "kaybettik" denilen maçların tribün tarafından "kazandırıldığı" bir kaleydi. Böyle gitmek varmıydı? O tuğlalarla beraber ruhumuzunda uçup gideceğini kim bilebilirdi ki?
Kfycem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama