|
|||||||
| Mutfak Kültürü Yeme - İçme Konusunun Konuşulacağı Pis Boğaz Bölüm |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,847
![]() |
Bunu iki çeşit yapmak mümkün!
İster akşamüstü çay muhabbeti olarak ekmek üstü veya daha geniş kapsamlı olarak,yufka üstüne! 3-4 yufka üstüne bolca yağ sürerek,sonra malzemeleri bolca koyarak fırına verin!!Nefis oluyor!!Çıtır çıtır!!Ben yapıyorum bazen ;kardeşlerim geliyor pazarları nefis oluyor!! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
bindokuzyüzyedi
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Mesajlar: 758
![]() |
beklenen konulardan biri daha
Ben yapmayı denemedim ama annemden biliyorum on numara oluyor harbiden.Bir bakarım pizza var 10 dakika sonra yine bakarım ana yok olmuş o derece.Yanında kola da iyi gider
|
|
|
|
#3 | |
|
Eski Açık
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
![]() |
Afferdersiniz ama hiç koç yumurtası yediniz mi??Ben buna Toshack kebab diyorum!!Nefistir.Bembeyazdır ve korkunç güç veren bir ''organdır''!!
Tavaya zeytinyağ ve biraz tereyağ koyup kızartın,ara sıra çevirin.!!Yanında patates kızartması ve bol yeşil slata,turplu,soğanlı falan!!! Bakın bunu yiyin Toshacdan geçemezsiniz!!! Çokl kuvvetli gıdadır lakin!!
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
bindokuzyüzyedi
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Mesajlar: 758
![]() |
Alıntı:
Yok Cem abi böyle iyi, beklenenlere devam he beklenmeyen bir menüde çıkarsa zararı yok tarif öğreniriz azcık ![]() yok hayır düşünmem de yemeyi
|
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Mesajlar: 1,082
![]() |
bizim evde de daha dün ev pizzası vardı
fırından alınan ekmek hamurunun tepsiye döşenmesi, üstüne sosların ve malzemelerin dökülmesi şeklinde pişirildi ![]() yufkadan da gayet güzel oluyordur. benim aklımdan da, tortilla ekmeğin üstüne yapmak geçiyordu. hatta kepekli tortilla üzerine yapılıp, daha sağlıklı bir tarif elde edilebilir.
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Biraz önce Kayserili bir ails dostlarımıza pazar kahvesine gittik. Anneleri nefis bir ev usulü pizza yapmıştı. Muheteşmdi. Üç dilim yedim.
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,750
![]() |
-kekikli domates ezmesi
-permesan peyniri -mayalı hamur bu üç malzeme şart. gerisi aksesuar
|
|
|
#10 |