|
|||||||
| Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Oct 2009 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 21 Mesajlar: 96
![]() |
O ne 95.000 Fenercell abonesinden biriydi ne de 170.000 taraftar kart sahibinden biri. O takımı Samandıra'dan Kadıköy'e uğurlayan kalabalıktan sadece bir tanesiydi. En temiz ve karşılıksız duyguları cebine doldurup Samandıra'ya gelmişti. Onu otobüsten bir futbolcunun ona bakıp gülümsemesi bile delicesine mutlu edebilirdi. Olmadı. Gülümseyen bir futbolcu arıyordu. Ancak görebildiği kulağında kulaklık olan,taraftara bakmaya tenezzül etmeyen futbolculardı. Anlam veremedi.
7 Mayıs 2006. Ligin 33.haftası.Fenerbahçe - Kayseri Erciyesspor maçı. O yine oradaydı. Maç seyircisizdi ancak stad dışında amansız bir kalabalık vardı. Yine otobüse bakıyordu. Yine kulaklık yığını ile göz göze geliyordu. O zaman da anlam verememişti. Bugün de anlam veremedi. Bu sene pek göreceğimizi tahmin etmediğimiz o ruh eksikliğinden doğan isteksiz futbola yine rastladık. Sinyallerini almamıza rağmen "bu sene olmaz herhalde" diyorduk. Yanıldık. Yine karşımızdaydı o 2 metre önündeki topa hareket etmeyen, rakibin arkasından koşmayan, ikili mücadeleye girmeyen oyuncular.Fenerbahçe,uzun süreli şampiyonluk aralarına pek alışkın olmamalı. Sene sonunda gazetelerde "Şampiyon Fenerbahçe" yazısını bu oyun tarzının ardından görmek ne yazık ki zor. Bugün stadda 265.000 kişilik bir kalabalık vardı. Bunun 170.000 tanesi taraftar kart sahibiydi. Geriye kalan 95.000 tanesi ise Fenercell abonesiydi. Ardında kalan Fenerbahçeliler ise önemsizdi bugün. Endüstriyellik kalesine bir başka taş daha eklendi. Artık bu kale istesek de yıkılmayacak durumda,artık bu kaleyi istesek de yıkamayacak vaziyetteyiz. Grup Ck Çok harika yazmışlar.benim düşündüklerimi yazmışlar.İnsanların ruhu para olmuş ne diyim.Alın fenercell hattınızı Verin Fenerbahçemizi.
Efsane Maraton ____________________________________________ Bu renklere gönül verenlerin bir şekilde duvarlarına tırmandığı, yeni nesilin büyüklerinden dinlediği, "kaybettik" denilen maçların tribün tarafından "kazandırıldığı" bir kaleydi. Böyle gitmek varmıydı? O tuğlalarla beraber ruhumuzunda uçup gideceğini kim bilebilirdi ki? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Yaş: 66 Mesajlar: 572
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
Alıntı:
maraton alt tribününde 95 bin fenercelli ve 197 bin fb kartlı renkdaşlarımız vardı çünkü... dini imanı para, başka bişey değil. artık gitmeli
|
|
|
|
|
#4 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,082
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dün bizlerle beraber gönüllüler derneginde maçı izleyen Volkan Ballıya sonsuz teşekkürler..
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Bende de fenercell yok,ayrıca herhangi bir kartta yok,
ama ben dünkü pankartları sadece reklam olarak gördüm, ve üstünde o kadar düşünme gereği duymadım.... o pankartlarında bu vesile ile koyulduğuna inanmıyorum.. neden bu kadar büyütülüyor,anlamış da değilim... (dün,malesef köyde olduğum için maça gelemedim..İNŞAALLAH ankaragücü maçında, kısmetse gelecğim..) |
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,082
![]() |
Maçı izlerken, boş tribünlerin üzerinin pankartlarla örtülmüş olmasını doğru bulmuştum.
Fakat pankartlara Fenercell reklamı vs yazmak yerine, takımı destekleyici, taraftar sloganları ve coşkuyu anlatan fotoğraflar konulmasının daha doğru olacağına şüphe yok. Taraftarla takımı bütünleştirme anlayışı yerine, reklama öncelik veren anlayışı kınıyorum.
|
|
|
|
#8 |
|
BüşrAlex* :)
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,962
![]() |
Aşkın parayla ölçülmesi ne kadar zor bişey
|
|
|
#9 |
|
Özge Gündoğdu
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,544
![]() |
"maddi geliri yeterli olmayan insan = takımını desteklemeyen insan"
şu felsefeleri bırakmaları lazım artık. fenercell ve taraftar kart yanına bir de cekirdek reklamı alsaymıssınız daha hos olacakmıs
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
Fenerbahçe halkın takımı mı zenginlerin takımı mı?
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|