|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En büyük suç taraftardadır
Kimse kusura bakmasın Günlük başarılara kanıp hataların üstünün örtülmesini sağlayan bu taraftardır Ve bu kara günü anasının ak sütü gibi hak etmiştir Ne demiş atalarımız Kendi düşen ağlamaz Bu taraftar kendi düştü,hemde defalarca ve akıllanmadı O yüzden kimse ağlamasın
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,082
![]() |
Ne desen haklısın
|
|
|
|
#3 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Bu taraftar ağladı, sızladı, destekledi, öldü, dirildi ama yine kaybeden oldu
Yönetime en büyük desteği verdik, Daum'u tüm i...liklerine rağmen üzerindeki armadan dolayı kimseye kötülemedik, Guiza dahil hiç bir oyuncu aleyhinde laf ettirmedik. Ama kalkıp birde bu kadar şeye rağmen her maçta desteklemeye gittik Harbiden yazıklar olsun....
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Youth Coach
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,350
![]() |
Abi taraftar nasıl müdahale etsin yönetime,Daum'a.
Daum'u getiren yönetimi seçen taraftar değil ki. Ama gereken anlarda yeterli tepki konulamadı,istifa eden adam geri çağrıldı,sahada dolaşan 11 yüreksiz adama hep destek tam destek denildi fakat verilen destek karşılığını almadı.
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
2006 dan beri süregelen istikrarsızlığa hep destek tam destek diyen şakşakçılar en büyük suçludur.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Kesinlikle katılıyorum:slap:
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
De Souzaların Alex'i
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 17 Mesajlar: 1,198
![]() |
Alıntı:
bu taraftarın bu tesellilere karnı tok yeter artık!
|
|
|
|
#8 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Yanlışını düzeltirsin,doğru yaptığında aferin dersin Yanlışına devam ettiğinde tekrar uyarırsın Devam ederse ceza verirsin Tıpkı güzel şeyler yaptığında ödüllendirdiğin gibi Ama sen çocuk hata yaptıkça göz yumarsan Yavrum o benim,kıyamam dersen Çocukta senden yüz bulur 1 Yaptığı yanlışın artık yanlış olmadığını düşünmeye başlar 2 Belli bir zamandan sonra artık ne desen boştur Çocuk şımarmıştır ve sözün geçmemektedir Seni dinlemesi mucizelere kalmıştır Ve sen acaba nerede yanlış yaptım da böyle oldu diye kendine sormaya başlamışsındır Finalde çocuk artık tepene çıkmıştır Ve tepene s.çması an meselesidir Dayak bile atsan o raddeden sonra işe yaramaz Geçmişe de dönemeyeceğin için iş işten geçmiştir Bilmem anlatabildim mi?
|
|
|
|
#9 |
|
Filozofik Taraftar
![]() |
Aziz ve oyuncular cebi doldurdu daha ne olacak
![]() Taraftar istifa mı desek ki ?
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" ![]() #27 Hayranı ! #10'suz Asla ! |
|
|
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 31 Mesajlar: 2,182
![]() |
alın size hep destek tam destek ! hadi yazın şimdi destek aziz büyük başkan.ne desem ziyan size!
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|