Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Spor Kulübü Haberleri > Transfer Gündemi

Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 24-05-2011, 14:34   #1
HABERCİ
SarıKanaryalar Yönetim
HABERCİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
HABERCİ is on a distinguished road
Standart Emenike'de İmzalar Tamam

Fenerbahçe'nin, transfer listesinde bulunan Nijeryalı yıldız Emenike için kulübü Karabükspor ile 5 milyon euro karşılığında anlaştığı ve imzaların atıldığı ileri sürüldü

Fenerbahçe Yönetimi bir yandan şampiyonluğun keyfini çıkarırken, diğer yandan transfer çalışmalarını da sürdürüyor.
Sarı-lacivertli kulübün uzun süredir gündeminde tuttuğu Kardemir Karabükspor'un Nijeryalı yıldızı Emanuel Emenike'nin transferinde mutlu sona ulaştığı iddia edildi. Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut ile yapılan pazarlıklar sonrasında tarafların 5 milyon euroda anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın yeni sezonda kadrosunda görmek istediği Emenike ile imzaların atıldığı ileri sürüldü.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futb...17.asp?gid=381
HABERCİ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 24-05-2011, 15:42   #2
ombudsman
SarıKanaryalar Yönetim
ombudsman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to behold

yakışır fenerbahçeme
Eski 24-05-2011, 16:49   #3
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
dekortiko is on a distinguished road

31 yaşında olduğu dedikodusu beni şüpheye düşürmese çok daha fazla sevineceğim. Emenike müthiş bir oyuncu

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 24-05-2011, 18:59   #4
HABERCİ
SarıKanaryalar Yönetim
HABERCİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
HABERCİ is on a distinguished road

Şampiyonluk sarhoşu Fenerbahçe transferde ilk icraatını gerçekleştiriyor! Karabükspor'un Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike için teklif yapan ve ardından futbolcu ile görüşmek için izin isteyen sarı-lacivertliler, bu transferde mutlu sona yaklaştı. Yıldız futbolcunun menajeri Erdem Konyar ile İngiltere'de masaya oturan ve oyuncunun F.Bahçe'ye gelmek istemesiyle Karabükspor'a teklif götüren sarı-lacivertliler, Nijeryalı oyuncunun "Türkiye'de sadece F.Bahçe'de oynamak isterim" demesiyle rahatladı.

Hem futbolcu hem de menajeri Erdem Konyar'la masaya oturup prensip anlaşmasına varan sarı-lacivertlilerin Karabükspor'la yaptığı bonservis pazarlığı ise sürüyor. Ancak oyuncunun ısrarla Karabük'ten ayrılmak ve Fenerbahçe'de oynamak istemesini açıklaması sarı-lacivertli kulübün elini güçlendiriyor.

"EMENİKE İMZA ATMADI"
Emenike'nin, Nijerya'ya gitmeden önce Fenerbahçe'ye imza attığı yönündeki iddialara ise Karabükspor cephesinden yalanlama geldi.
Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, editörümüz Hilmi Sever'e yaptığı açıklamada; "Emenike'nin bizimle 2013 yılına kadar sözleşmesi var ve başka bir kulübe imza atması kesinlikle söz konusu değil. Emenike kafa olarak Karabük'ten koptu, çok büyük bir ihtimalle önümüzdeki sezon Karabük'te olmayacak, biz de oyuncuyu satmak istiyoruz. Şu an için Fenerbahçe, Emenike'yi kadrosuna katmaya yakın gözüküyor ancak yarın başka bir kulüpten yüksek bir teklif gelirse iş değişir" ifadelerini kullandı.
İçgül ayrıca, Fenerbahçe ile Emenike konusunda daha önce görüştüklerini ancak anlaşma sağlanamadığını, sarı-lacivertli kulübün bir kaç gün içinde yeni teklifini yapabileceğini belirtti. Seyit İçgül, Emenike konusunun önümüzdeki hafta büyük olasılıkla netlik kazanacağını da sözlerine ekledi.
PARA + OYUNCU OLABİLİR
Emenike'nin 10 milyon Avro'luk bonservisi konusunda ise Nijeryalı oyuncunun son haftalarda çıkardığı huzursuzluk ve ayrılmak istemesini açıklamasından dolayı indirim yapılması bekleniyor. Ayrıca Karabükspor'un para + oyuncu önerisine de sıcak bakabileceği konuşuluyor.
sporx.com
HABERCİ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 24-05-2011, 19:05   #5
mcem
Eski Açık
mcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
mcem is on a distinguished road

Emenike iyi futbolcu ama kusura bakmayın 10 milyon euroya daha iyisini alabiliriz.Kaldı ki,Fenerbahçenin kasası şimdi doldu.Emenike kontratak oyuncusu,kapalı savunmalara karşı ne yapar bilinmez.
mcem isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 24-05-2011, 20:43   #6
canary yellow
Eski Açık
canary yellow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
canary yellow is on a distinguished road

şampiyonluğu kazandığımız sivas maçındaki onbirimizin yaş ortalaması 29.3 takımın en genci stoch (21 yaşında). eğer transfer yapacaksak genç oyunculara yönelmeliyiz takım gençleştirilmeli yoksa bjk nin ve gs nin durumuna düşeriz.şampiyonlar ligi serttir fizik kondüsyon mükemmel olmalı.emenike alınacaksa iyice araştırılmalı(kemik yaşı).
Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar
(GİARDANO BRUNO)
canary yellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 24-05-2011, 21:23   #7
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim

Alıntı:
mcem isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emenike iyi futbolcu ama kusura bakmayın 10 milyon euroya daha iyisini alabiliriz.Kaldı ki,Fenerbahçenin kasası şimdi doldu.Emenike kontratak oyuncusu,kapalı savunmalara karşı ne yapar bilinmez.
Katılmıyorum Cem Abi. Emenike çok güçlü ve delici. Messi gibi adam valla
Alıntı:
canary yellow isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şampiyonluğu kazandığımız sivas maçındaki onbirimizin yaş ortalaması 29.3 takımın en genci stoch (21 yaşında). eğer transfer yapacaksak genç oyunculara yönelmeliyiz takım gençleştirilmeli yoksa bjk nin ve gs nin durumuna düşeriz.şampiyonlar ligi serttir fizik kondüsyon mükemmel olmalı.emenike alınacaksa iyice araştırılmalı(kemik yaşı).
Alex, bu şampiyonluk mücadelesi her zamankinden çok daha fazla yıpratıcı oldu dedi. Bu çok önemli bir nokta. Takıma mutlaka yaratıcı özellikli bir kaç oyuncu ile taze kan takviyesi yapılması çok önemli. Yoksa seneye mental yorgunluk yaşarız.

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

Eski 24-05-2011, 22:13   #8
poseidon
Don't Believe Me!
poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 20-Özer Hurmacı
poseidon is on a distinguished road

Şampiyonlar liginde oynamak istiyorsak ve de final hedefliyorsak sağlam, güçlü ve teknik kişileri seçmeliyiz.
Emenike tamam güçlü, tekniği iyi ve golcü ama Avrupa düzeyinde değil. Kapalı savunmaları aşabilecek teknikte değil.
Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur
//sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba
poseidon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 24-05-2011, 23:44   #9
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim

Alıntı:
gfb_zorba isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şampiyonlar liginde oynamak istiyorsak ve de final hedefliyorsak sağlam, güçlü ve teknik kişileri seçmeliyiz.
Emenike tamam güçlü, tekniği iyi ve golcü ama Avrupa düzeyinde değil. Kapalı savunmaları aşabilecek teknikte değil.
O Karabük gibi zayıf bir takımda öyleydi. Fenerbahçe gibi silahı çok olan takımda, bir silah da Emenike olursa o Emenike şimdikinin 3 katı iş yapar. Ben böyle kuvvetli ve hızlı oyuncuyu severim.

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

Eski 25-05-2011, 00:45   #10
poseidon
Don't Believe Me!
poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 20-Özer Hurmacı
poseidon is on a distinguished road

Valla Rıdvan abi bende gelmesinden yanayım. Ama son yıllarda gelen forvetler gibi elimizde patlamasından korkuyorum
Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur
//sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba
poseidon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama