|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
![]() Emenike neden satıldı ? Fenerbahçe’nin eski yönetim kurulu üyesi Işık Eyigüngör, Emmanuel Emenike'nin satılmasına yönelik açıklamalar yaptı. Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Eyigüngör, son derece çarpıcı açıklamalar yaparken, “Fenerbahçe’nin şu an için başkanı yok. Başkanvekilimiz Nihat Özdemir’in başkanlığında yönetim kurulu icraatlarına devam ediyor. Bu icraatlar doğru mu yanlış bilmiyorum. Onlar için de zor bir süreç. Federasyon’un vereceği kara çok önemli” diye konuştu. YÖNETİM OYUNCULARIN SÖZLEŞMELERİNE SADIK KALMALI Son Divan Kurulu toplantısının duygusal bir ortamda gerçekleştiğini hatırlatan Işık Eyigüngör, “Bu tür kurumlarda duygusallık bir yere kadar; ama icraatlar çok önemlidir. Kulübümüz ne kadar yalanlasa bile amatör şubelerde özellikle sponsorlukları olmayan şubelerde büyük sorunlar var. Sözleşmeli olan sporcular var. Bunlar akit altına alınmıştır. Erkek voleybol ve bayan basketbolda ücretlerde kısıtlamaya gidelim dendi, bunlar cereyan etti. İstedikleri kadar internet sitesinde yalanlasınlar. Bu olaylar vardır. Ancak oyuncu sözleşmesideki ücretten feragat etmezse Fenerbahçe büyük bir kulüptür. Kulübümüz sporcuların yaptıkları akitlere sadık kalmalı” şeklinde konuştu. FUTBOL TAKIMINDA YAPRAK DÖKÜMÜ YAŞANIYOR; EMENİKE KİŞİSEL KEFALETLERİ KURTARMAK ADINA MI SATILDI Futbol takımında yaprak dökümü yaşandığını belirten eski yönetim kurulu üyesi Eyigüngör, “Futbol takımında yaprak dökümü yaşanmıyor dense yanlış olur. Emenike’yi Fenerbahçe’ye faydalı olsun diye alıyorsunuz, 1 ay içerisinde satıyorsunuz. Bunun da sebebi kulübün imzalamış olduğu iki tane Temmuz sonundan başlamak üzer 500 bin avroluk senetleri var. Bu senetlerde, duyduğumu söylüyorum, yöneticilerin şahsi kefaleti olduğu için, bunları kurtarmak için Emenike’yi Spartak Moskova sattıklarını duydum. Bununla kişisel kefaletler kurtarılıp, Karabükspor’a Emenike’nin taksidi ödenmiş olabilir ya da oradan gelen parayla kulübün acil ihtiyacını karşılanmış olabilirler” dedi. YÖNETİMİN KULÜBÜ EKONOMİK DAR BOĞAZDA BIRAKACAĞINI SANMIYORUM Yönetimin idari ve parasal yönden sıkıntıları vardır. Türkiye’nin sayılı iş adamları Fenerbahçe yönetim kurulunda bulunuyorlar. Tanıdığımız insanlar. Bir şekilde para bulacaklar ya da pamuk eller cebe olacak. Fenerbahçe’yi zor durumda bırakmayacaklarını düşünüyorum” diyen Işık Eyigüngör, “Şike soruşturmasıyla ilgili iddianamenin hazırlanma sürecini düşündüğümüzde Kasım ayına kadar Fenerbahçe’de başkan yoktur. Aziz bey izinli olarak sayılabilir ya da yönetim kurulu istifa edip, olağanüstü genel kurulu gelir” dedi. Kaynak: Radyospor
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,082
![]() |
Çok basit iddialar bunlar. Emenike'yi burada tutmak mümkün degildi. Paramizi kurtarinca sattık gitti. 500.000 euroluk taksit için satıldı iddiası çiğ geldi bana.
|
|
|
|
#3 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
Koskoca fenerbahçe bir adamın parasını ödeyemeyecekmiydi? Bu adam bizim için çok faydalı olacaktı. Keşke buna mani olunabilseydi.
Belkide, derhal Türkiyeden ayrıl yoksa soruşturmadan cezayı yersin dendi ve oda kaçtı. Birilerinin içine oturmuş adamın bize transferi böyle gidişide bununla dolaylı ilgisi olabilir. |
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence en doğrusu bu emenikeye yapılanlardan sonra adam burada huzurlu futbol oynayamazdı
artı yarı sezonda dönmeyeceği ne malum
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uleeyn anlamadıgım bir konu,
daha düne kadar emenike Fenerbahçeye karşı oynamadı diye millet kıçını yırtıp duruyordu, şimdi Fenerbaheye transfer olduktan sonra bizde oynatmadan adamı yolladık. bunun altındanda birşey çıkarmasınlar...! (burası Türkiye hacıııı)
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 25 Mesajlar: 10
![]() |
hep ayni terane ne zaman şampiyon olsak bi iddia atiyolar yine attilar emenikede bu iddiadan korktu tirsdi adam adamin futbolculuk hayati kayabilirdi ******** bi federasyon yuzunden bence nedeni bu kendisi gitmek istedi....
|
|
|
|
|
|
#7 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,082
![]() |
Alıntı:
Doktor raporu varken maça çıkmadı diye 4 gün karakolda futbolcu bekleten başka ülke yoktur yeryüzünde.
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|