|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,847
![]() |
ilk onbirde oynarsa,çok zorlanırız.Gökhan Ünal ile başlamalıyız.Bence kadro şöyle olmalı:
Volkan G.Gönül Lugano Bekir Santos Topuz Emre Selçuk Özer Alex G.Ünal Bilica yerine Bekir'i koydum,şu anda çok formda. Neyse yarın maçtayım,göreceğiz ama ben geçeceğimizi düşünüyorum.Hele oyunun ilk 20 dakikasında 2 fark yaparsak,çok rahat alırız;kulaklarda Bursada olacak ![]() Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
bir eskişehir'li olarak takımı sitede en iyi tanıyanlardanım diyebilirim.
eskişehirspor çok tuhaf bir takım. geçen sene böyle değildi, çabuk dağılabiliyordu ancak bu sene çok güçlü adeta kaya gibi sert bir takım oldular. gol yememek için bazı maçlarda öyle bir kapanıyorlar ki sanırsınız bir italya takımı. kişisel görüşüm bu maça mutlak suretle çift forvetle çıkılması, alex-guiza ile es-es'e gol atmamız zor olur. umarım yarın futbol şansı da bizimle olur.. |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abim Guiza mümkünse 18'de bile olmasın bana sorarsan
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
guiza atamazsa 52 bin kişi insin gol atsın yine de alalım şu maçı
|
|
|
|
#5 |
|
Youth Coach
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,350
![]() |
Semih sakat mı ?
|
|
|
|
#6 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
yok Semih sapasağlam benim bildiğim kadarı ile
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Guiza'da Kezman gibi. Beklenmedik zamanda gol atıveriyor. olur da bizi utandırırsa çok sevinirim
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |