Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü Branşları > Futbol > Futbol Muhabbet Forumu

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 16-04-2010, 23:10   #1
canary yellow
Eski Açık
canary yellow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
canary yellow is on a distinguished road
Standart Eğer bu sene şampiyon olamazsak

Bu sene şampiyon olamassak bunun sorumlularindan biride semihtir.2-0 önde olduğumuz bursa maçinda guiza yuhlandiği zaman kulübede kis kis güleceğine guizayi alkişlamasi lazimdi sevmediğim beğenmediğim daumu çaresiz birakti .girdide ne oldu maçi verdik.tek olumlu hareketi olmadi.zaten o gün bitti semih.ilk hatasini kulübü tff ye şikayetle yapti ikinci hatasi olasi şampiyonluğumuzu engellemeye oldu.
Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar
(GİARDANO BRUNO)
canary yellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-04-2010, 23:31   #2
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
damir/alex20.fan is on a distinguished road

yazık valla ...

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-04-2010, 23:32   #3
۱۹٥٦
SarıKanaryalar Yönetim
۱۹٥٦ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all

şampiyon olamazsak alex ve emre sorguya alınması lazım abi...!!!

۱۹٥٦ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-04-2010, 23:35   #4
apolovefb
1907 UNİFEB
apolovefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 2- Diego Lugano
apolovefb is on a distinguished road

Bu sene sonunda bol bol konuşulur şimdi destek zamanı.
Eski 16-04-2010, 23:42   #5
Fatih Çelik
Beklenti Yok,Hayal Kırıklığı Yok
Fatih Çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Fatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to behold

Abim yapma şampiyon olamazsak suçlu Semih dersek haksızlık etmiş olmaz mıyız?
En başta Aziz Yıldırım ve yönetimi,sonrasında Daum
Ve sorumluluğunun farkında olmayan topçular
Semih'e gelene kadar bir kamyon dolusu adam var
Bence Semih'e biraz fazla yüklenmişsin bu konuda
.
.
No_Expectation No_Disappointment
.
.
.
.
.
Kendi düşen ağlamaz,Ağlama Fenerbahçem
Fatih Çelik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 16-04-2010, 23:42   #6
Toprağın Dostu
Artislik Yapma !
Toprağın Dostu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza
Toprağın Dostu is on a distinguished road

Şimdiden kelle aramak yersiz
Şimdi destek zamanı

1084'den Bu Yana TÜRK Yurdu Olan ÇANKIRI'dan Selamlar

Toprağın Dostu isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 17-04-2010, 00:21   #7
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dekortiko is on a distinguished road

Şimdi destek zamanı...
Sezon sonunda sadece skora bakmadan, spora göre yaparız yorumlarımızı.
Şu anda zurnanın zırt dediği yerdeyiz. Sükunetli, dirayetli ve moralli olmak gereken zaman

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 17-04-2010, 05:45   #8
hemicuda
Eski Açık
hemicuda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 53- Serdar Kesimal
hemicuda is on a distinguished road

Bu sene şampiyon oluruz.

Sizleri bilmem ama ben havalara falan zıplamayacam.Şampiyon olursak reis kıçı kurtarır üç sene şampiyonluk sözünü devam ettirir ve yapacağı transferler ile üç senede şampiyon olur ama bu kafa ile adam olamayız Avrupada köstürülür geliriz(Bu arada Reis finansal anlamda gese'nin yeni stadyumuna karşı aşırı yüksek getirisi olan atılamlar hazırlıyor).

Ben artık şampiyon olan değil futbol oynayarak şampiyon olan Fenerbahçe'yi istiyorum(son zamanlarda bunu futbolcular anladılar ama Reis hala anlamadı).Dünyanın en basit topunu oynayan iki takım var;Barcelona ve Arsenal.Neden basit top oynarlar çünkü en fazla pası onlar yapar.Kompleks yok,ben atayım yok,takımda bunu anlamayacak geri zekalı oyuncu yok,geri zekalı hocaları ve yönetimleri yok(futbol için).

Kezman denen adamdan nefret ettim hem beceriksiz hem her golü ben atayım.Guizayı tüm beceriksizliğene rağmen seviyorum takım adamı.Hooijdonk'a bayılıyorum çünkü sadece takım nasıl olumlu oynarsa maç kazanılır diye düşünen adam.

Ben politik adamın ve takımımın(ülkem;yani takımım) kazançlı çıkmasını isterim.Bu yüzden ali şen reis iken Fenerbahçe kaybetsinde bu herif başımızdan gitsin kasamız soyulmasın günü kurtaran Fenerbahçe yerine geleceği düşünen Fenerbahçe olsun istedim(içinizdeki İrlandalıyım gerekirse Fenerbahçe'nin yenilmesini isterim).

Son parantezden yola çıkarak(geçmiş yazılarımda Bursa şampiyon olursa reis yırtar demiştim),Bursa şampiyon olacağına gese şampiyon olsun diyorum.

Ve içinde bulunduğumuz günlerde Fenerbahçe şampiyon olmuş olmamıştan daha ciddi durumlarda olduğumuzu(iç savaş çıkınca hiç birimiz burda Fenerbahçe şampiyon olmuş olmamış konuşmayacağız),fettulahçı ertuğrul sağlamın takımının şampiyon olması için federerasyonun elinden geleni yapmaya çalıştığını biliyorum.

Kuvayi milliye ruhundan gelen Fenerbahçe bu seni kendi için değil ulusun geleceği için şampiyon olmak zorundadır.

Kısaca bu sene biz şampiyon olmak zorundayız.Çanakkaleye asker gönderen,cepheye silah kaçıran takım için de bu çoçuk oyuncağıdır.

Şampiyonluk değil nasıl futbol oynarızı konuşalım.Şampiyonluk zaten bizim karakterimizdir.
hemicuda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 17-04-2010, 07:53   #9
mcem
Eski Açık
mcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
mcem is on a distinguished road

Dün geceki Bursa galibiyeti iyi olmadı.Tanrı korusun,eğer pazara bjkyi yenemezsek,Bursa şampiyon olur.Şu kadere bakınız!gs'nin bursayı yenmesini isteyeceğiz,veya en azından berabere kalmasını!

İyi futbol oynamıyoruz diyoruz;evet oynamıyoruz,ama TSL artık eskisi gibi büyüklerin hüküm sürdüğü bir lig değil son 10 yıldır.Diğer takımlar da güçlendi,onlarda iyi futbol oynuyor.Bundan sonraki yıllarda,daha da az puanla şampiyon olunacak.

Şampiyonluğumuz henüz biraz muamma,kesin konuşmak imkansız.Bjk ve Ankaragücü maçları çok önemli.Açık söyleyeyim ,eğer pazar günü galip gelirsek,şansımız %50.

Sevgiler...
mcem isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 17-04-2010, 10:41   #10
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dekortiko is on a distinguished road

Alıntı:
hemicuda isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ve içinde bulunduğumuz günlerde Fenerbahçe şampiyon olmuş olmamıştan daha ciddi durumlarda olduğumuzu(iç savaş çıkınca hiç birimiz burda Fenerbahçe şampiyon olmuş olmamış konuşmayacağız),fettulahçı ertuğrul sağlamın takımının şampiyon olması için federerasyonun elinden geleni yapmaya çalıştığını biliyorum.

Kuvayi milliye ruhundan gelen Fenerbahçe bu seni kendi için değil ulusun geleceği için şampiyon olmak zorundadır.

Kısaca bu sene biz şampiyon olmak zorundayız.Çanakkaleye asker gönderen,cepheye silah kaçıran takım için de bu çoçuk oyuncağıdır.

Şampiyonluk değil nasıl futbol oynarızı konuşalım.Şampiyonluk zaten bizim karakterimizdir.
Aramızda Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna bu pencereden bakmayan arkadaşlarımız da vardır mutlaka. Onlar da karşıt fikirlerini yazmakta özgürdür elbette. Burada şunu vurgulamak istiyorum:
Fenerbahçe'nin şampiyon olup olmaması ve bu şampiyonluğun önemini tartışabilirsiniz. Ama burada adı geçen dini/siyasi akımın kendisini lütfen tartışmayınız. Çünkü burası Taraftar Forumu. Kaldı ki, Cumhuriyetin temel değerleri ve devletin kuruluş ilkeleri ile her hangi başka bir akımı karşılaştırıp tartışmak da zaten doğru değildir. Burası cumhuriyetin temel değerlerinden yana taraftır.
Konu bazen ister istemez siyasete dalıp çıkıyor. Demişler ya:
Futbol sadece futbol değildir!..

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama