|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,847
![]() |
Şu ana kadar aldığımız oyuncular:
Emenike,Serdar,Orhan. Muhtemelen alacağımız bir de orta saha oyuncusu Sezer var.Ancak yabancı transferi çok önemli.Hangi gazeteyi okusam;yabancı kontenjanı sıkıntısından bahsediyor!Çok saçma birşey bu... Ne demek yabancı kontenjanı sıkıntısı? Eğer Avrupada bir hedefin varsa ;elindeki yetersiz yabancıları gönderirsin!.. Bence kim bunlar: Bilica,Guiza ve Cristian! Sözleşmelerinin sürmeleri hiçbir şey ifade etmez!Fenerbahçe'nin kasasına büyük paralar girdi.Emenike'nin gelmesiyle;eğer bu 3 ünü gönderirsek,2 yabancı hakkı doğacak!Halbuki basında Sezerden sonra 1 yabancı alınarak transfer'in kapanacağı söylenmekte... Geçtiğimiz sezonki kadroda muhtemelen büyük bir konsantrasyon eksikliği ve zihinsel yorgunluk olacak.Bu bakımdan ilk 11 'e en az 4-5 yeni,taze kan lazım... Eğerki,bir Avrupa hedefi varsa... Fenerbahçe'nin kesin çok çok iyi 2 yabancı oyuncuya ihtiyacı var.Bunların mevkilerini ise Aykut belirleyecek! Şu andaki mevcut kadro bırakın Şampiyonlar ligini,Uefa Avrupa ligini bile kaldıramaz!.. Bu sezonki şampiyonluk çok büyük bir fiziksel ve mental bir yorgunluğu kesin yarattı takımda! Hazır parayı kazanmışken;ama ölçülü olarak muhakkak olabildiğince transfer yapılmalı.Öyle 3-4 kişiyle olmaz bu işler... Hülasa; Emenike,Serdar,Orhan,Sezer ve sonra 2 yabancı bizi en azından Uefa liginde iyi yerlere taşıyabilir.Mukavelemiz var diye;işe yaramayacak adamlara sarılmak,küçük düşüncenin eseridir. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
Selçuğun berbat oynadığı dönemlerde onu Aurelio kapatıyordu bir yere kadar gittik
şimdide Emre'nin yanında iyi bir adam olmaz ise belki idare ederiz ama çok büyük takımlara kafa tutamayız
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,847
![]() |
Alıntı:
Hadi ondan vazgeçtim!Uefa ligi için bile şimdikinden(mevcut transferler dahil) çok daha iyi;kendi çapında süperlerle dolu ve geniş bir kadroya ihtiyaç vardır! Transferler için konuşuyorum;henüz erken... Ama 3-4 transferle ve sadece 1 yabancı alınacaksa;buna ''küçük düşünce'' derim! Para var,imkan var! Riske de gireceksin,alacaksın,eğer başarılı olmak istiyorsan... Benim söylediklerim,şu anki durum. Bekleyelim,görelim derim ben... Ama koskoca Fenerbahçeyi sadece Türkiye ligine endeklemek ''küçüklüktür''!! |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 887
![]() |
Bilica guiza cristianı gönderince yabancı kontenjanı hallolmuyor Cem bey. ligde 6 tanesinden fazlasını oynatamıyorsunuz. hem bizim yabancımız süper olmalı diyoruz hemde hal böyle olunca o yabancıların bir kısmını sezonun en az yarısında kenarda veya tribünde tutuyoruz. şimdi bizim defansta 3 tane yabancı var. Alexinde banko oynayacağını varsayarsak Niang Emenike Dia Stoch'tan en az ikisi kulübede olacakuiza cristian hiç yok. benim düşüncem gökhan inler veya mehmet topalın alınması. böylece kontenjzn biraz olsun rahatlar.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|