|
|||||||
| Fenerbahçe Ülker Fenerbahçe Basketbol Erkek Takımımız Hakkında Herşey |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 8,758
![]() |
Başlığa Mrsiç yazdım Alex sanılmasın diye
Benim için ikiside aynı gerçe,ikiside bizden birer parça artık.Daha önce bu konuda edindiğim bilgileri güncel bir şekilde paylaşmaya çalışıcağımı söylemiştim,Kaptan kendi ülkesinde verdiği röportajda hala kararsız olduğunu yönetiminde kararı kendisinin vermesini istediğini söylemişti,aslında bu kalıcağı yönünde biraz olumluydu ama bilindiği gibi Milli Takım için bir devşirme oyuncu olucak ve devşirme oyuncu Emir Preldziç seçildi,Emir Türk olucak bizdede Türk statüsünde oynıyıcak,ancak Mrsiç'te bizde Türk statüsünde oynuyor ve kurala göre bir takımda sadece 1 devşirme oyuncu oynayabilir. Ve ayrıca takımda Ukiç,Greer vede Mrsiç var iken Ukiç'inde sözleşmesi uzatılmış iken birde yine guard olan Engin Atsür'ün transferinin açıklanması haberi geldi klüpten. Bu gelişmelerden çıkan sonuç maalesef kaptan vedaya çok yakın...
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,684
![]() |
Baketbolu bıraksa bile takımda kalacak idari görev verilecek diye biliyorum
|
|