Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Yönetimi

Fenerbahçe Yönetimi Fenerbahcemizin Yönetimini Burada Tartışıyoruz

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 11-09-2011, 13:54   #1
TrSametFB
Kiracı
Futbolcu: 95- Recep Niyaz
TrSametFB is on a distinguished road
Standart Efendimiz Melih Gökçek Buyurmuşlar

Düzen twitterda olduğu gibi aşağıdan yukarı değil yukarıdan aşağıyadır!!!

06melihgokcek İbrahim Melih Gökçek
@
Aziz Yılmaz Ankarasporu düşüren iki beyinden biridir ve Türk futbolu için onarılmaz bir yaradır.FB inşallah Aziz Yıldırımsız @HuseyinOzanli
11 saat önce

@
yeniden o eski şanlı günlerine kavuşacaktır. @HuseyinOzanli
11 saat önce

@
Futbolcuları savun(Biri hariç). FB'yi savun ama Aziz Yıldırım'ı asla. Çünkü FB'yi dünyanın diline düşürmek affedilemez. @HuseyinOzanli
11 saat önce

@
Aziz başkanlıkdan kesin olarak gittiği gün tekrar FB aşkım başlar. @HuseyinOzanli
11 saat önce

@
FB'den adı gazetelere düşen futbolcu kim ise kastım odur. @YLdrmAbduLkadir @HuseyinOzanli
11 saat önce

@
FB'nin bu sıkıntılardan kurtulmasının birinci ve olmazsa olmaz şartı Aziz Yıldırım'ın FB başkanlığından uzaklaşmasıdır. @HuseyinOzanli
11 saat önce

@
Bunu Aziz Yıldırım'ı savunarak yapamazsınız. Önce Azizden kurtulun ki haklı olasınız.Sizi bu hale o getirdi. @knopfler_mark @HuseyinOzanli
11 saat önce
TrSametFB isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 11-09-2011, 18:02   #2
hibernian
Kocaman Adam
hibernian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 21- Selçuk Şahin
hibernian is on a distinguished road

Alıntı:
TrSametFB isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Düzen twitterda olduğu gibi aşağıdan yukarı değil yukarıdan aşağıyadır!!!

@
melih gökçek Ankarasporu düşüren iki beyinden biridir ve Türk futbolu için onarılmaz bir yaradır.Ankara inşallah melih gökçeksiz@HuseyinOzanli
11 saat önce

@
yeniden o eski şanlı günlerine kavuşacaktır. @HuseyinOzanli
11 saat önce

@
Ankaralıları savun Ankara'yı savun ama melih gökçeki asla. Çünkü Ankara'yı dünyanın diline düşürmek affedilemez. @HuseyinOzanli
11 saat önce

@
Gökçek başkanlıkdan kesin olarak gittiği gün tekrar Ankara aşkım başlar. @HuseyinOzanli
11 saat önce

@
Ankara'nın adı gazetelere düşen belediye başkanı kim ise kastım odur. @YLdrmAbduLkadir @HuseyinOzanli
11 saat önce

@
Abkara'nın su sayaçları probleminden kurtulmasının birinci ve olmazsa olmaz şartı göççekin ankara belediye başkanlığından uzaklaşmasıdır. @HuseyinOzanli
11 saat önce

@
Bunu gökçeki savunarak yapamazsınız. Önce melih'ten kurtulun ki haklı olasınız.Sizi bu hale o getirdi. @knopfler_mark @HuseyinOzanli
11 saat önce
doğrusu böyle olacaktı...
Eski 11-09-2011, 18:56   #3
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
dekortiko is on a distinguished road

Melih Gökçek bizden laf istiyor, ama benim suç işlemete niyetim yok Allahından bulsun

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 11-09-2011, 19:15   #4
TrSametFB
Kiracı

Alıntı:
hibernian isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
doğrusu neyle olacaktı? ortada usulsüz bir soruşturma var. kanun hukuk tanımıyorlar. delil göstermeden adam alıyorlar içeri. ADAM SATMAK FENERBAHÇE'LİLİK RUHUNA YAKIŞMAZ! Onların isteği Aziz Yıldırım'ı yıkmak. Aralarından birini getireceklerdi yönetime. Ünal Aysel gibi. Masonluk ilkelerine sadık, yahudisever. Dini imanı para olan ve şuan yabancı güçlerin el altından yönettiği Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne çalışan biri. Aziz Yıldırım ise şuanki hükümete yalakalık yapmak, vergi affettirmek yerine kulübün vergisini her türlü ödeyebileceği, her türlü ayakta kalabilecek bir kulüp yaratmaya çalışıyordu. Bugün Aziz Yıldırım'a tek adam diyenler; Aziz Yıldırım tek adam değil ancak tek ses, tek nefes! Bu tek ses ve tek nefes kendinden sonra kullanılması için Fenerbahçe'ye güçlü bir maddi kaynak yaratma çabasına girişti. Her kafadan bir ses çıksaydı işine taş koyulabilirdi. Bu yüzden O tek ses tek nefes olmayı tercih etti. Fenerbahçe'lileri önce vatan, sonra Fenerbahçe aşkıyla doldurdu. Sadece taraftarın desteğiyle bile ayakta kalabilecek bir güç, bir endüstri var etti. O gelmeden önce kulübün bakkala bile borcu vardı. Ya şimdi? Görmüyor musunuz rakip dediklerimizin vergi borçları affedilmesine rağmen zor durumlarından Fenerbahçe'de eser yok. Sadece bir ara kendi paramızı kullanamadık, o sorun da kalktı ortadan.

Son Sözüm Olarak; BEN, FENERBAHÇE'LİYİM. BU SÜREÇTE AZİZ YILDIRIM'INDAN KALECİ KORCAN'INA KADAR HİÇ KİMSEYİ SATMAYA NİYETİM YOK! BEN FENERBAHÇE'LİYİM! FENERBAHÇEM'İN BAŞARISINDAN ÖNCE HANGİ KUVVET TARAFINDAN YÖNETİLDİĞİ GELİR!

BEN FENERBAHÇE'Mİ DEVLETİN TAKIMI YAPMAYACAĞIM! BEN FENERBAHÇE'Mİ TARAFTARIN, HALKIN TAKIMI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUM! HİÇBİR DEVLET ELİNE MUHTAÇ OLMADAN, İSTEDİĞİNİ İSTEDİĞİ ZAMAN DOĞRU BULDUĞUNU HER ZAMAN SÖYLEYEBİLEN BİR FENERBAHÇE İSTİYORUM!

Şuan Fenerbahçe'yi yıkmaya değil, ele geçirmeye çalışıyorlar. Şuan Türkiye'de devlet Türk varlığı ve birliği için çalışmıyor. Türk varlığı ve birliği için mücadele eden tek kurum Fenerbahçe kaldı. Ola ki birgün Fenerbahçe yönetimi farklı güçlere geçerse, ben Fenerbahçe'min maşa olmaması adına Fenerbahçe'nin yok olmasına razı gelirim. Çünkü bu öyle bir oluşum ki, isteseniz de istemeseniz de KÜLLERİNDEN DOĞACAKTIR!

Ben Fenerbahçe'mi kötü niyetlilerin eline vermeyeceğim. Tek başıma kalana kadar mücadelem sürecek! Ve ben, sadece bir taraftarım. Başka hiçbirşey değilim! Ve bana bu yeter!
Eski 11-09-2011, 19:16   #5
TrSametFB
Kiracı

Alıntı:
dekortiko isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Melih Gökçek bizden laf istiyor, ama benim suç işlemete niyetim yok Allahından bulsun
gece saat 3:30 gibi sövdüm saydım o hayvan herife. pis badem bıyık falan dedim. benimle ilgili soruşturma açmazsan falan filan dedim. bakalım görelim abi. açacak mı
Eski 11-09-2011, 19:39   #6
TrSametFB
Kiracı

Alıntı:
ya kusura bakmayın alıntı yapınca siz ben benim mesajı direk alıntı yaptınız sandım tonla laf saydım bide sonradan okudum alıntıda değiştirdiklerinizi
Eski 11-09-2011, 20:53   #7
hibernian
Kocaman Adam

Alıntı:
TrSametFB isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya kusura bakmayın alıntı yapınca siz ben benim mesajı direk alıntı yaptınız sandım tonla laf saydım bide sonradan okudum alıntıda değiştirdiklerinizi
i.melih gökçeği 2 yıl sonraki yerel seçimlerde ankaralı renktaşlara havale ediyorum...inşallah 10 yıldır kafalarına düşmeyen saksı bu defa düşer bazı ankaralıların...
Eski 11-09-2011, 21:09   #8
TrSametFB
Kiracı

Alıntı:
i.melih gökçeği 2 yıl sonraki yerel seçimlerde ankaralı renktaşlara havale ediyorum...inşallah 10 yıldır kafalarına düşmeyen saksı bu defa düşer bazı ankaralıların...
insanımızı kör şaşı yaptılar ya yoğun bir şekilde araştırmayan gerçekleri göremiyor. ki yoğun bir şekilde araştıran çok kişi yok. vahim durum. insanların eline her ay 1.000 tl para tutuşturuyorlar, yaşa yaşayabilirsen. insanlar artık zulme itaat ediyor! bu derece kötü vaziyet.
Eski 11-09-2011, 23:27   #9
hibernian
Kocaman Adam

dünya üzerinde 2 tane futbol kulübünü batırıp da halen sağa sola sataşan,spor üzerine ahkamlar kesen ve en kötüsü hala aktif siyasetin içinde barınabilen bir kişilik var mıdır acaba?...belki birleşik arap emirlikleri belki katar da...yazık ediyorlar ülkemize...
Eski 12-09-2011, 01:54   #10
TrSametFB
Kiracı

Alıntı:
dünya üzerinde 2 tane futbol kulübünü batırıp da halen sağa sola sataşan,spor üzerine ahkamlar kesen ve en kötüsü hala aktif siyasetin içinde barınabilen bir kişilik var mıdır acaba?...belki birleşik arap emirlikleri belki katar da...yazık ediyorlar ülkemize...
sence bilinçsiz mi? Allah hepsinin başına çözümsüz işler verir inşallah ne diyim!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama