|
|||||||
| Fenerbahçe Kurumları Kulübümüze Ait, FB TV,Gazete, Resmi internet sitemiz, Fenerium, Tüm Tesislerimiz ve Stadımız hakkında herşeyin tartışıldığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Sep 2011 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 9
![]() |
Bir forumda gördüğüm bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedim...
Futbol hayat gibidir bir parça. Kimi zaman büyük sevinçler yaşatırken‚ kimi zaman hüzünden kozalar örüverir etrafımıza. Kimi zaman şans yanımızdadır. Kimi zamansa doğru tartmaz adalet terazisi.Futbol hayat gibidir bir parça. İçinden aşk geçmeyen hayatlar nasıl yarımsa‚ takım aşkı olmayan futbol da öyle yarımdır.Aşk‚ hayata nasıl bağlarsa insanı takım sevdası da futbolun ta içine çeker sizi usulca. Ve karışır hayat futbola‚ futbol hayata. Aslolan tuttuğun takımdır‚ bambaşka bir aşktır ona duyulan. Ve her aşkın bir rengi vardır. Her sevdanın bir adı. Fenerbahçe sevdası da sarıyla lacivertin aşkında buluşur Fenerbahçelilerin yüreklerinde. Tarifi imkansız bir sevdanın adıdır Fenerbahçe. Büyüklüğü aldığı kupaların çok ötesindedir. İşte Fenerbahçeli yüreklerin sevdasını haykırdığı‚ mabedim dediği stadın adıdır Şükrü Saraçoğlu. Orada futbol hayatın ta kendisidir. Fenerbahçeyse aşkların en güzeli..Kendisine en uzun süre başkanlık yapmış olan Şükrü Saraçoğlunun adını taşır Fenerbahçelinin mabedi 22 Temmuz 1998den beri. devamı: http://www.degisti.com/index.php/archives/7620 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Sep 2011 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 11
![]() |
Stadımız gerçekten muhteşem...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
![]() |
Yalnız Manisa maçında gördük ki zemin de yine sorun var umarım İBB maçına kadar bir çözüm bulunur.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
bu zemin olayı gerçekten etkiliyor
ki kalecimizin sürekli pas ile oyuna başlattığı bir takımız yani topla oynayan taraf olmayı tercih ediyor
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizim zemin hep sorunlu zaten altı bataklık olduğu için çim tutmaz deniyor ben kendimi bildim bileli.
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
![]() |
Dün mabedimizde 2.yarısı müthiş bir maç izleme keyfini yaşarken, mabedimizin dünlerini de getirdim gözlerimin önüne, ilk kurulduğu anlardan bugünlere gelişini ve bugünlerinde başkanımızın emeklerini. Taraftarımızın astığı pankart ve dün stadımızda çalınan şarkının sözleri gibi "Sana söz yine baharlar gelecek"
|
|
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Mabedin seneler sonra yeniden Fenerbahçe'ye kazandıriLılmasında çok büyük pay sahibi Ali Şen'i unutmayalım.
|
|
|
#8 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
Süper stadımız var Allah nazardan korusun.
Yanlız keşke kale arkalarındaki seyirci ingilteredeki gibi kale arkasına sıfır olsa ve aynı şeklde taç çizgiside öyle olsa acayip bir seyircibaskısı oluşurdu. Ama yinede muhteşem stadımız var ve yüzde yüz fenerbahçe yapımı!.....
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,750
![]() |
Sampiyonlar ligindeki en kotu senemizde insaat onunde degil de full tribunler onunde oynayabilmis olsaydik hersey daha farkli olurdu.
|
|
|
#10 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
Alıntı:
ingiliz havalarından bıktım onların
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|