|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Banned
Üyelik tarihi: Jun 2011 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 101
![]() |
![]() Chelsea’nin 1 yıllık teklifini ‘kısa olduğu için’ geri çeviren, Malaga’yı Avrupa Kupaları’nda olmadığı, Milan’ı ise forvetteki alternatif çokluğu (İbrahimoviç, Pato, Robinho, İnzaghi ve Cassano) nedeniyle tercih etmeyen Fildişili yıldız; Gökhan Töre’ye İstanbul’u sorarken hem Galatasaray hem de Fenerbahçe hakkında bilgi almıştı. Sarı-Lacivertliler’in Daniel Güiza ve Mamadou Niang ikilisini 16.5 milyon Euro karşılığında Katar ekibi Al Rayyan’a satma ihtimali yüzde 50’nin üzerinde. Eğer bu müthiş satış gerçekleşirse ufukta müthiş bir transfer belirecek. 2 artı 1 yıllık sözleşmeyle Drogba’ya Sarı-Lacivertli formayı giydirme operasyonu için hemen düğmeye basılacak. Fenerbahçe’nin direkt Şampiyonlar Ligi’ne gidiyor olması ve opsiyonuyla birlikte 3 yılı bulan sözleşme yıldız golcünün şu anda arayıp da bulamadığı iki faktör. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Şu etik kurulmu nedir ne karın ağrısı ise kararını versin.
Çok feci bir transfer yapacağımız kesin çok feci. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnandırıcılık koca bir sıfır.
Emenike 9 milyon Güiza 14 milyon. Bu iki ismi düşünmesek bile Semih-Niang var. Ki bu takımda bir de Alex var Alex+çift forvet oynayan bir takım da değiliz. Kaldı ki bu takıma öncelikle bir orta saha lazım. Sırf isim olsun diye bu adamı alacaklarını sanmıyorum. Drogbaya lafım yok ama koşullar ortada.
|
|
|
|
#4 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,432
![]() |
Asparagas..... drogba zor bir oyuncu, uğraşılmaz
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
![]() |
Eğer yazdığı gibi Guiza ve Niang yollanıyorsa...kadroda forvet en az üç kişi tutulur.
Drogba olmaz başka biri olur. Konu isim değil forvetten iki kişi yollanması halinde star bir forvet alınıp alınmayacağı. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
Semih , Güiza , Emenike , Niang bunca forvet varken bu adama çuvalla para saçmak bence doğru olmaz emenike maşallah zaten dozer gibi sakatlığı bi atlatsa bayağı forvet sıkıntısız yaşamayız diye düşünüyorum ben ama
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
![]() |
Biri Emenike gitti mi dedi....
|
|
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,082
![]() |
Kümede kalma işi belli olmadan hiç bir transfet girişimi olmaz. Olsa bile karşıdan olumlu cevap alınamaz.
Bize taze bir yönetim lazım.
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
![]() |
Zaten bunların adı transfer dedikodusu.Tabi ki kümede kalma işi belli olmadan transfer falan olmaz.
İşin diğer tarafına bakalım.Yönetim değişsin.İyi tamam da.Gelecek yönetim kim? Koca Fenerbahçe bulur bi yönetim falan sakın demeyin.Olay siyasi kimse yönetime sahip olmaya cesaret edemez olduğun an bir sebep bulup adamı içeri alıyorlar,vergi cezası ile falan ocağına incir dikiyorlar.Sadece siyasi iktidarın güdümünde olan ve onun istediği kişiler yönetime talip olabilir. Eğer istediğiniz bu operasyonun birilerinin istediği gibi tamamlanmasını arzulamaksa başkan istifa etsin,yönetim değişsin diye bastırmakta haklı olunur. Şadan Kalkavan gelsin?Aziz Yılmaz gelsin?Ali Şen gelsin?Murat Ülker gelsin?Cihan Kamer gelsin?Hüsetin Topbaş gelsin? Yani eşkiyalar gelsin,imamın ordusundan biri gelsin? Başkan ve Yönetim değişikliği isteyenler kimi istediklerini gerekçeleri ile ortaya koysunlar sonra konuşalım. Tabi mantıklı adaylar olsun Ali Koç dediğim sebeplerden ötürü olamaz.Aslında kimse olamaz.Mehmet Ali Aydınlar babasının hayrına federasyon başkanı yapılmadı.Maksat aday bırakmamak.Genç aday bulmak imkansız.Kaybedecek bir şeyi olmayacak ve sudan bahaneler ile kendisine dokunalamayacak kadar temiz geçmişi olan biri lazım.Bunun adı Şenez Erzik(Adamın sülalesine,çoluğuna çoğuna,torununa dokunurlar o ayrı). Murat Ülker denen adama şimdiden razı olanlar olmaya başladı. Bu kafa ile Türkiye Cumhuriyeti'nin yerine Türk İslam Cumhuriyeti kurulmasınada razı olunur. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
![]() |
Drogba geliyor galiba.
|