|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
![]() "Dönmeye hazırım" Fenerbahçe'nin yabancı futbolcuları takımdan bir bir ayrılıyor. Ancak bu formayı giymiş bazı isimler tekrar takıma geri dönmek istiyor. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra zor günler geçiren Stephen Appiah, kulübün ihtiyacı olması durumunda dönmek istediğini belirtti. Fenerbahçe'nin çağırması halinde paranın önemi olmayacağını belirten Appiah, “Saracoğlu'na çıkmak için her şeyi yaparım. Bu düşünce bile beni heyecanlandırıyor” dedi. FENERBAHÇE'DEN HABER BEKLİYOR Bonservisi elinde, ucuz veya kiralık yabancı oyuncu arayışı içine giren kulüp içinde Appiah ismi ideal gibi duruyor. Bonservisi elinde olan ve maddi bir beklentisi bulunmayan Ganalı, Fenerbahçe'den haber bekliyor. Habertürk'e konuşan Stephen Appiah, Fenerbahçe'ye geri dönmeyi çok istediğini ifade ederek “Para önemli değil. Saracoğlu'na çıkmak için her şeyi yaparım. Ayrıldıktan sonra çok zor günler geçirdim. Eğer kulübün ihtiyacı olursa dönmeye hazırım. Benim nasıl bir futbolcu olduğu zaten herkes biliyor. Sağlığım yerinde ve o formayı giymeyi çok istiyorum. O sahaya çıkma düşüncesi bile beni heyecanlandırıyor. Çıkarsam dayanamam ağlarım herhalde” dedi. "ÇOCUKLARIM FENERBAHÇE FORMASI SAKLIYOR" Ganalı yıldız Fenerbahçe ile yollarını ayırdığı günden bu yana Sarı-Lacivertli camiayı asla unutmadığının altını ilginç örneklerle çizdi. Appiah, “F.Bahçe ve Türkiye ile hiçbir zaman bağım kopmadı. Çocuklarım hala Sarı-Lacivert formalarını saklıyorlar. Yaşananlara çok üzüldüm. Özellikle başkanın durumuna. Yabancı futbolcular takımdan bir bir ayrılıyor. Ben dönmeye hazırım. Geçen sezon Serie A'da oynadım. Formum ve sağlığım çok iyi” diye konuştu. BONSERVİSİ ELİNDE F.Bahçe'ye Juventus'tan 8 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilen Appiah geçen sezonu Serie A takımlarından Cesena'da tamamladı. Şu an bonservisi elinde olan Ganalı futbolcu bedelsiz şekilde Fenerbahçe'ye gelebilir. F.Bahçe'yle sorunlu bir şekilde ayrılan ve FİFA'lık olan 30 yaşındaki orta saha, 2009 yılında Serie A'da Bologna forması giydi, 19 maçta boy gösterdi. 1 yıl Bologna macerasının ardından 2010 yılında Cesena'ya transfer olan Appiah, burada da 25 maçta 1 gole imza attı. HTSPOR / Senad OK
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,082
![]() |
Haber doğru mu, pek inanamadım?
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
haber doğru mu bilmiyorum da
gelirse hayır diyemiyeceğim
|
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,111
![]() |
ben bu sene Guiza'nında gitmesini istemezdim
bu sene bize duygusal adamlar lazım Bilica gibi korner çizgisinde rövaşata atma fantezilerine ihtiyacımız yok. Appiah eskisi gibi olmadığı kesin ama gelirsede hayır denmez
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
webmaster
Üyelik tarihi: Nov 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,162
![]() |
Benim sizlerle tanıştığımda ilk nick'imi hatırlayan var mı?
![]() Çok sevindim şuan, çok.
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 22 Mesajlar: 1,501
![]() |
gelsin gelsin baroni den kat be kat iyi olacağı kesin son iki sezonda 19 ve 25 seri a maçı oynamış kondisyonu fiziği iyi durumdadır yani bi ara çökmüştü ama bizde yeniden iyi performans sergiler.umarım appiah için bi girişim olur
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,750
![]() |
Ölüsü bile yeter.
Yürekli, çalışkan. Haber doğruysa ve alınırsa ben memnun olurum.
|
|
|
#8 |
|
Landstreicher
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 21 Mesajlar: 40
![]() |
The Dark Knight diyorum ben ona.Takımın gerçekten böyle yürekli oyunculara ihtiyacı var.Keşke gelse.Schalke'ye attığı gol hala aklımdan çıkmıyor.Bonservisi elinde madem kaçırmamak lazım ilaç olur orta sahaya.Hem de Appiah'ı bedavaya alıp Baroni'yi 2-3 M. £'ya satarak kar etmiş oluruz...
Soframda rakı eksik,masamda güzel suretin. Evimdeneşe eksik,yatağımda benliğin. Sendin gökyüzüm,sendin benim güneşim. Yoksun şimdi meleğim perişan bir haldeyim. Gündüzlerim gece oldu her yer kap karanlık.
Hiç yakışmadı bize hiç yakışmadı bu ayrılık. Kedi gibi didişsekte hergün çılgın iki aşıktık. Yapamıyorum şimdi sensiz dönmelisin bana artık. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,198
![]() |
gelmesini isterimde takımdan biraz olaylı ayrılmıştı intikam için olmasın.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|